Lgbt/Eşcinsel Arakdaşlık veya Forum Sitesi; DETAYLARI OKUYUN?

Merhaba arakdaşlar uzun bir süreden sonra insanlarla aramda ki bağ uçurum kadar açıldı şahsen normal insanları (Heterosexsüel) normal bulmuyorum. Fakat her insan bir değil farkındayım fakat, aşırı Sosyalfobi, Depresyon, Anksiyete, Bipolar bozukluk, Nedenlerimden dolayı insanlar içinde durmayı pek sevmiyorum ve kendimi sanal ortama adamış biri olarak tanımlayabilirim, insandan o kadar korkuyorum çünkü. Bu yüzden böyle bir güzel platfrom olduğunda beni huzurlu hissettiriyor şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca not; Kendini bilmeyen asa*k ergenler, bu zamana hiç bir işe yaramayan ne evrene ne insanlığa faydası olmayan insanlar, islamcı homofobikler uzakdursun, herkesin hayatı kendine. Son olarak başlığı görüp sana uymadığı karşı çıktığın halde içine girip hala buraya kadar gelip bunları okuyorsan zaten bende sorun değil sende sorun var demektir hadi inandığınıza emanet olun.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şimdiden düzgün yorumlar için teşekkür ederim ama hiç birinize cevap atmıyacağım. Yalnış anlamayın, zaten bu yaşıma kadar geldiysem insanların tavsiyelerine gerek duymamacağımı da bilmenizi isterim sadece basit bir soru sordum sizden benimle ilgili düşüncenizi veya ne yapmam gerektiğini sormadım teşekkürler..
Güncellemeler
+1 yıl
Bir not daha bırakmak istiyorum arkadaşlar telefon kullanmadığımdan mobil ve benzeri uygulamalar önermemenizi rica ediyorum teşekkürler. Bilgsayar sürümü olan uygulamaları siteleri tavsiye ederseniz çok sevinirim.
Lgbt/Eşcinsel Arakdaşlık veya Forum Sitesi; DETAYLARI OKUYUN?