Lgbt bireyiyim.
Arada bir sigara ve alkol kullanıyorum
Vücuduma zarar verip keyif alıyorum.

Lgbt bireyiyim.
Arada bir sigara ve alkol kullanıyorum
Vücuduma zarar verip keyif alıyorum.

Vücuduna zarar vermek dediğin şeyin sınırı nedir? Mesela jilet falan mı atıyorsun vücuduna? Benim yaptığım en aykırı şey birlikte büyüdüğümüz benden üç yaş büyük kızın ayağını öpmekti ama bu dediğim 20 yıl önceydi sonradan duruldum çok da serserilik yapmamaya çalıştım ama çılgın bir kız arkadaşım olursa bir gün onunla birlikte bazı aykırı şeyler düşünebiliriz.
Kendim olmak her şeye rağmen iyi olmak. hayat beni kötü yapmayı başaramadı
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim 🌸
Cevremde ki insanları etkilemeyi severim evde yakın kız arkadasımla dus alırken babama yakalanmıstık insanların poposuna saplak atmayı severim kardesime ve arkadasıma cok yaparım annem gibi giyinmeyi severim bazen babam bile sasırır evde ustkatta annemi goruyor asagı iniyor beni gorunce sen ne zaman geldin diyor bajxjsnsndn
yaptığım aykırı şeyler var ama hepsini diyemem. bir kaç tane söyleyeyim.. hem kızlardan hemde erkeklerden hoşlanıyorum, arada sinirlenince canımı acıtıyorum, sevmediğim kişilere acımıyorum..
Kıyma kendine. 🥺🥺
Bana kıy. 🙄
Acıma bana. 🙄
Cevap
10Cevap
Hım bu ilginç bir soru neye veya kime göre aykırı. Bunu bilirsem daha iyi cevap verebilirim.
Topluma göre
Güzelmişş
Hastalığın nedir merak ettim
Yaptığım en aykırı şey annemle saç baş kavga ediyorum
Biliyorum çok günah ama annemi dövdüğüm zaman çok mutlu oluyorum
:O.
Babanın tepkisi ne buna?
Yaptığım en aykırı şey dövme yaptırmak olabilir ama o bile minnoş bir çiçek dövmesi. 🥹
Bunu niye övüne övüne anlatıyorsun ki. Dikkatimi çeken bir şey var lgbt üyeleri hakkında. Genelde içlerinde gizli bir kibir ve ego var. Topluma üstten bakıyorlar. Farkında olmadığımı zannetmeyin.
Tüh yakalandık
Yok yani yakalanmak filan demeyelim de herkes özgür sonuçta ama böyle bir gerçek var.
Kibiriniz de egonuz da kimsenin umrumda değil bunu da bilmenizi isterim.
@lokiningecesi iyi geceler, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem buradaysan mesaj atar mısın? bir şey soracağım da. Ben atamadım xper yetmiyormuş
Toplumuma göre alkol belki onuda bıraktım sigarayı da söz verdim bıraktım o denli bir aykırılık yok
Hiç aykırı deglm dümdüz bir çicegm
Aykırılık kim biz kim 🤪
Aykırı bir tarafım yok
Lgbtli olmamak aykırılıktır benim için
Nerede yaşıyorsun New York'ta falan mı
Kadın iç çamaşırı giyiyorum içime
Dışarıda iken mi
Evet
Gören olursa öperler 😀
Biliyorum olabildiğince dikkat ediyorum oturup kalkışıma yürüyüşüme falan 😊
Dikkat et tabi sen. Yakalarsam girbaclarim😀😃
Aykırı bir şey yapmıyorum ya