Kızınız olsa özel sektörde çalışmaya zorlar mısınz?

Mesela banyoda sofben yok evde dogalgaz yok su ısınmıyo halıyle sitem ettim diye arayıp teyzeme bu beceriksiz filan ya da bunu gectim özel konularımı... Hani şu vardırya annemle dertlesim o bende yok arkadaslarına teyzeme herkese anlatır. Rahatsız oluyorum yapma diyorum bi özelin olsun evinin ici sonucta. Sacımı kurutuyorum kapıda kalıyo gel mutfakta tek kaldm oturalım mecbur gidiyorum orada da bi konu bulup bagırmaya baslıyo gecmısı acıyor. Ölümlü dünya yapma her gün eften püften seylere bagırıp olay cıkarma diyorum gercekten arada herkes tartısır ama bu farklı bı boyut mesela bi kurs vardı gecen arayıp bak yazdıralım diyodu bugun sen nasıl kurs dersin ne kursu gir markete calıs sen cok onemlı biri misin diyor. Sertıfıkayla meslegın oluyor ki zaten saglıkcıyım bi yre giremiyorm torpılsızlıkten. Şok veya bime gir diyo oralarda dönen mobing ezikleme ortada. En azından saglık alanında olsam kendı bölümüm. 25 yasımda bimde calısmak mıyfı benim hayalim. Arkadasm girdi 2 günde istifa bastı. Ki şu an bilmedigim bi ildeyim. Herkes yabancı yer yol bilmiyorum. Gecen 50 yasında oldugu halde annemin bile pesıne adam takıldı kendi diyodu guvenemem burdaki islere simdide basımda kaldı. Cidden markette calısacak olsam il degısmezdik heryer dolu cok sacma oldu bu is ya of bi arada otel muhabbetı oldu gece vardıyası filn keske dindar bi ailede olsaydım kadın calıstırmayan. Normal bi aile kızını gece otelde resepsiyona mı koyar. Zaten ayrılar babam yok diye etmedıgı zulum kalmadı. Bi canımı almadı her gün bagır cagır o kadar bıktım ki gecmıste benden 10 yas buyuk biri vardı keske onla evlenseydim dedim İstanbul'da yasarız demisti keske kabul etseydim :(
Güncellemeler
+1 yıl
Akdenizde oldugumız icin dogalgaz yok sofbenide almıyo basına sasırmayın diye dedim djdjd
Kızınız olsa özel sektörde çalışmaya zorlar mısınz?