Of beni aptal mı sanıyor bunlar?

Şu sıralar zaten zeki ayaklarına yatmamaya, başarımı insanlarla paylaşmamaya özen gösteriyorum ha çok zeki olduğumdan mı hayır. Zeki insanların çokta sevilmediği yargısına vardım ayrıca ben eskiden gayet gününü verimli geçiren kodlama öğrenip, dil çalışan, uluslararası projelere katılıp, okul birinciliğimi koruyan bir tiptim ne olduysa bir anda hepsi uçtu gitti hayatım darmaduman oldu geri gelmiyor o düzen. Şu sıralar o kadar aptal gibi hissettiriyor ki çevredekiler bunaldım ya misal soru cevaplıyorum arkadan vasıfsız bir çocuk o dediyse kesin yanlıştır (doğru yapsam bile) diyor ya da sizde insansınız aklınız karışmıyor mu? Bende bir ara bir yanlış yaptım başka bir çocuk zekana hayranım kinayesi yaptı neyse bu yılda gayet çalışkanların olduğu, öğretmenlerin falan kaliteli, ünlü olanlar da var içlerinde bir sınıftayım tamam yanlış cevaplar veriyorum sözel derslerde ama ilgi alanıma girmiyor ben sayısalcıyım olabilir bugün şey oldu işte anket yapıldı ortalama yazıldı bir çocuk beni geçen yılki ortalamayı görünce senin öyle miydi diye küçümsedi bayağı bir arada doğayla iç içe bir mekanda göl vardı balıklarla ilgileniyordular ellerine sopa ve gölün içinde yiyecek vardı kocaman neyse bende sonradan geldiğim için balığı mı tutmaya çalışıyorsunuz dememle birlikte yok yiyeceği tutmaya çalışıyoruz falan dendi hayır ben kendimi ifade edemiyor muyum acaba da böyle alaya alınıyorum anlamadım

Of beni aptal mı sanıyor bunlar?