Merhaba çekişmeli boşanma davası kaç celse sürer ve tazminatla ilgili sorularım var ( int değil yaşayanlar cevaplarsa sevinirim₺?

Merhaba 1.5 senelik evli kaldık ve eski eşimin başka bir kızla mesajlaştığını öğrendim kızda evli olduğunu bilmiyormuş evli olduğunu öğrendikten sonra konuşulan mesajları bana kendi gönderdi kadın olarak bilmeye hakkın var dedi bende mesajları görünce çekişmeli boşanma davası açtım , evlendikten sonra alınan ev , araba ( altınlrla alındı) ve dugün takılarım var ama mal paylaşım davası boşanma gerçekleşince görülüyor ben çekişmeli boşanmada sadece tazminat davası açtım 11 ayımdayım daha aralıkta tanıklarımız dinlenicek ancak eşimin boşanma davası sürerken gece kulübünde bir kadınla çekilmiş görüntüleri var çok yakın temas halinde mesajlarla birlikte bu delilleri mahkemeye sunduk avukatım yüksek ihtimalle 2024 Mayıs ayı olmadan boşanırsın diyor yani 1.5 sene ancak şunu sormak istiyorum aklım çok karıştı mahkemede tanıklar dinlenildikten sonra karar duruşmasımı oluyor ve tazminat davasındaki rakama itiraz ederse istinafa gönderirse eğer boşanma da mı olmuyor avukatım iyi deneyimli o konuda sıkıntı yok ancak herkesden bir şey duyduğum için aklım çok karışık çocuk yok aylık olarak nafakada alıyorum ayrıca hakim sorduğunda ikimizde boşanmak istiyoruz diye söyledik avukatlar aracılığı ile

Merhaba çekişmeli boşanma davası kaç celse sürer ve tazminatla ilgili sorularım var ( int değil yaşayanlar cevaplarsa sevinirim₺?