Önermek yani şey anlamında; bi müddet çalışamam, gezip tozup dağıtmaya param da yok yani, arkadaşlarım da az, dertleşip yazışacak kimsem yok, ne yapayım yani ne önerirsiniz?
Kütüphaneye yazılıp gidip geliyorum arada o kadar
Önermek yani şey anlamında; bi müddet çalışamam, gezip tozup dağıtmaya param da yok yani, arkadaşlarım da az, dertleşip yazışacak kimsem yok, ne yapayım yani ne önerirsiniz?
Kütüphaneye yazılıp gidip geliyorum arada o kadar
Evdeki kitapları okuyun, vizyondaki filmlerden internete düşenleri izleyin. Mısır patlatabilirsiniz. Evde de yapılacak çok aktivite var. Ama önce sporu öneririm. Çünkü morali ve motivasyonu baya yükseltiyor.
Thank ⁁ou
Cevap
8Cevap
valla bu havalar tam gezip tozmalık bana göre. civarda olduğunu bilsem çıkıp bir dolaşalım bu ne ya hadi hadi derdim..
kuruşları birlikte sayarız 😝
Ben de hep evdeyim senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum gençliğimi hep evde geçirdim hayatı hep renksiz tatsız zevksiz yaşıyorum
Abi yine mi sen ya sjsjsn
Seni daha önce de görmüştüm,
Onu demiyorum,
Hep bu tür sorulara böyle cevap veriyosun, böyle sorular soruyorsun, daha düzeltmedin mi kendini
Ben son zamanlar böyleyim, eskiden değildim, düzeltmeye çalışacağım. Sen de düzelt
Bilmiyorum abla bizim eylence anlayışımız biraz tehlikeli genelde hastanede uyanıyoruz vücudumda 10 yıllık yara izleri falan var
Yani kafa dengi bir sanal arkadaş bulabilirsin kimi insan uzaktan bile iyi gelebiliyor insana çünkü tabi biraz zor ama deneyebilirsin imkansız değil sonuçta
Cok derdim olsada kimseye anlatmam olcegim gunu bwkliyorum
Para kazan gez dolas o zaman
Aksiyon bizim isimiz ya
İşe girmeni
Seni sinemaya davet ediyorum 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?