Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri bana sende eşek gözü var demişti bende bir an hakaret ediyor sanıp şaşırmıştım sora devam etti ve ekledi eşekler dünyanın en güzel gözlerine sahiplermiş aldığım en garibi bu olabilir bide utanç verici olanı var o daha efsane😂bir hemcins arkadaşım kız erkek karışık toplumun içinde ben bir kızdan bahsederken ve söyle ona benden hoşlanmasın benim sevdiğim var bula bula beni mi buldu demiştim o da araya atlayıp “ya kimi bulacaktı şu karizmatikliğine bir bak kız olsam ilk sana veririm demişti” bu gerçekten utanç vericiydi😂😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılKız olsam ilk sana veririm demişti şu fiziğe bak falan dedim yav bu böyle mi söylenir dudakların çok biçimli falan demişti bir taneside işin en vahim olan kısmı hepsinin erkek olması😆sadece bir tanesi kadındı bakışların çok değişik çok derin bakıyorsun demişti insan bir değişik hissediyor kendini bu kızdan da hoşlanıyordum hislerimi söyledi sen benim için kardeş gibisin dedi😆
00 Yorumla
+1 yılBankta otururken yanımdan geçen bayan sizi çok beğendim çok utandım ama söylemezsem pişman olacağım için söylemek istedim dedi tanıştık arkadaşız hala.
02 Yorumla- +1 yıl
Neyi kastettiğinizi söylermisiniz lütfen
+1 yılSen ne kadar da etten kemiktensin olabilir. Şahsen duymadım bunu ama üstüme aldım çünkü fazlaca hoşuma kaçtı. Hem bazı sözler "kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla" babında söylenir.
Sahi ne anlama geliyor? Bilen söyleyebilir mi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBiri bana çok tatlısın seni yerim demişti bir kız :D garip değil ama hiç iltifat almadığım için şaşırdım
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSesli bir uygulama kullanıyordum orada birisi aynı ses tonun yonca evcimiğe benziyor 😂 sanki karşımda yonca evcimik var onunla konuşuyor gibi hissettim demişti 😂
56 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin peki gerçekten benziyor mu bana anlatsana çok merak ettim
- +1 yıl
@xx_camiryoooxxx yani bilmiyorum benziyor mu ama bir kaç kişi bunu söylemişti hatta birlikte şarkı filanda söylediklerimiz oldu kalın ve tok bir ses tonun var demişlerdi
- +1 yıl
Öyle mi şimdi merakımı daha çok cezbettin biliyor musun bana da kalın bir ses tonun olduğunu söylerler izin verirsen duymak isterim çılgın Bediş :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Rica etsm bna ses 4t4msniz size tk4p 4ttm
Biri kulagın güzel dediydi o kadat bir sey bulamamış ki kulaktan girdi mevzuya sjsj
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılKocam çok iltifat etmediği için hepsi garip geliyor nsnsns
62 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kızın göbeğime ve göğüslerime iltifat etmesi tuhaftı
63 Yorumla- +1 yıl
Ne hissettin?
+1 yılGarip bi iltifat hiç almadım ama çok şaşırdığım bi iltifat gibi bir şey söylenmişti bana. Arkadaşım "ümeyir bugün bana bir şey olsa sana herşeyimi emanet ederim ve biliyorum ki sen elinden geleni yaparsın" demişti. Çok güzeldi benim için bu söz
20 Yorumla
+1 yılGözlerin çok renkli etrafıda renkli mi görüyorsun ☠️
32 Yorumla- +1 yıl
Banada sorulmuştu bu 😂
+1 yılKız arkadaşım burnum çok güzel olduğunu söylemişti estetik mi diye bile sordu yok dedim kendi doğal burnum dedim ve estetiğe ihtiyacım yok diye de eklemiştim sevmiyorum zaten estetiği 🙃
22 Yorumla- +1 yıl
Allah vergisi diyorsun
- +1 yıl
@furkan-ulaş evet 😊
sanırım ortaokulda kirpiklerine rimel mi sürüyorsun, güzel görünüyor denmesiydi en garibi
20 Yorumla
+1 yılsen şimdi Dünyadaki herşeyi mavi renk mi görüyorsun? 😀😂 en garip olan buydu
20 YorumlaErkeklere güvenmiyorum demişti, o zaman bana da güvenmiyorsun dedim. Bunun üzerine "hayır, sana o kadar çok güveniyorum ki, hatta seni erkek üstü bir varlık olarak görüyorum" dedi.
Sonra gitti tabi o ayrı mesele.00 Yorumla
+1 yılsapyoseksüelmişim öyle demişti fi tarihinde biri :)
10 YorumlaEllerim gamzelerime ve edebiyatcı sanatsalsın kahin gibisin psikolojik bilgin var baya çok garipsin çok kibar naifsin ne kadar pozitifsin minnaksın
10 Yorumla
+1 yılÇenen çok güzel, kulağın çok tatlı küçük, alnın çok güzel, el bileğin çok güzel... 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Fetişistlere denk gelenb asasasass
- +1 yıl
@1adetKerem yalnız hepsini hemcinslerim dedi?
- +1 yıl
Kızların fetişleri daha garip demekki.
- +1 yıl
@1adetKerem fetiş için değil. Kendi hemcinslerinle karıştırma. Mesela kız kendi çenesini beğenmiyor. Başka birinde güzel çene görünce dikkatini çekiyor.
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar kibar öksürüyorsun
sınıf ortamında hayvan gibi şaapmazdım herhalde normalde hapşırsam karşı binadan balkona çıkarlar patlama mı oldu diye
10 Yorumla
+1 yıl"sevgilimden daha güzelsin" (erkeğim)
10 Yorumla
+1 yılÇok ikonik bir yüzün var gibi bir sey denmisti
10 Yorumla
+1 yılGenelde benimle yeni tanışanlar bi zaman sonra hep “vay be yaşına göre ne kadar da olgunsun” derler
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirisi bana sende şerefsiz güzelliyi var dedi halada anlamadim bide el kemiklerin güzel bunlar olabilir
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 18,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜniversite zamanında bir kız yüzüme hamamböceği bile senden daha yakışıklı demişti, galiba bu.🤦
15 Yorumla- +1 yıl
Korkunc bir şey ama bu ya
- +1 yıl
Ben alıştım gayri sorun olmuyor.🤦
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Onlar senin ta... yesin. boş ver sen o aklı kısaları.
- +1 yıl
Yok zaten ister istemez üzüldüm tabii, terbiyesiz insandı. Kendisi biraz egoist ve güzelliğin verdiği sımarıklılık vardı, muhtelemen ona bir sey sormam ve istemem dersle ilgili, suç oldu.🤦
# Normal olmaktan çıkan şeyler
</> ne kadar uyguna almışsın a101'den..
</> teşekkür ederim, sen de az fırsatçı değilsin..
00 Yorumla
+1 yılGarip iltifat almadım sanırım hiç genelde benzer yönlere övgü alıyorum, klasik yani biri de çıkıp şaşırtıcı bir iltifat edip loplarımı alt üst etmiyorki şurda gerile gerile yazalım :)))
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tam hatırlamıyorum diyecektim aşağıda rengarenk'in görüşünü okudum. Bana da bir arkadaşım telefonda sesin tam bir plaza kadın sesi demişti. Belki bu sayılabilir.
00 YorumlaHemcinslerimden olanlar bana garip geliyor yani normal iltifat olarak değil, asılan kızların yaptığı iltifatlar.
10 Yorumla
+1 yılASLINDA ALDIĞIM DEĞİLDE SÖYLEDİĞİM BİR İLTİFAT;
Sen benim zihnimde oluşturduğum, olmasını istediğim kişinin vücut bulmuş halisin.😇10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 927 cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel bir iltifat almıyorum. Büyüdükçe çirkinleştim. Gençken alırdım. Şimdi sesin çok etkileyici diyorlar. O da pek işe yaramıyor 😃🤣
11 Yorumla- +1 yıl
youtube.com/shorts/NpW2JUVcUuk?si=RSu1tbd0clC9yVJd
Bunuda koyim şuraya. Çok gülmüştüm buna da.
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. İlkokula giderken bir sınıf arkadaşım bana çok karizmatiksin demişti ben de gidip sözlüğe bakmıştım ve yine anlamamıştım 😅
10 Yorumla
+1 yılGözlerin sarı mı demişti bir arkadaşım ben de he yılangilerdenim ben dedim 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://www.instagram.com/p/CyNkw3QNOeP/?hl=tr demişti bana bir kız iltifat değil ama olsun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Bir kız arkadaşım bayılıyorum sana erkek olsaydım mutlaka seninle sevgili olurdum demişti😂
25 Yorumla- +1 yıl
Kesin lezbiyen dir ben hiç demem kendi ırkıma 😂😂😂
- +1 yıl
Evlamdiyse güzel artık kadınları çözemedim erkek düşmanı niye evlenmiyon çünkü lezbiyen çıkıyor erkekler gay oluyor insanlık kütü yere gidiyor eşcinsel lik irenç
- +1 yıl
Evet özellikle erkeklerde çok fazla kadın olmaya özenme durumu var. Gerçekten bıktım artık görmekten. Birde makyaj faıan yapınca ucubeye benziyorlar. İnsan duygularına hükmedemez ona bir şey demiyorum ama bunu eyleme döküp ameliyat olanlara ya da makyajlı gezenlere ben saygı falan duymuyorum. Kadınız falan diyorlar da biz kadınlara hakaret bu iddia
- +1 yıl
Ben Genel kadınları kırmam kadınlar diyor evlenecek erkek yok diyor erkeklerde diyor kadınlar sadık değiller erkekler kendi köylerinden kız alıyor aslında mesele toplum çok buzuk
Bugündü orijinal sarışın mısın 😀 demişti doktor hatta inanmadı kollarımdaki tüylere baktı 😀😀
21 Yorumla- +1 yıl
O derece merak etmiş yani 😁
+1 yılİlk defa bu kadar yumusak bi el hissedip gördüm demisti pqmcğqmfşqmclqmdö
21 Yorumla- +1 yıl
Onun neresini tutarken böyle bi iltifat aldın ;)
Her konuda iltifatlar aliyorum. iyi birisin akilisin fekan filan sevgililerimde cok. iltifat ederdiler
00 YorumlaBirlikte olduğum bir kadin benim için sen damarlarımda dolaşan bir zehirsin demişti, bir başkasında sen ateşsin demişti.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir ara biri ne kadar güzel bileğin var demişti sanırım ahsh sapık gibi hissetmiştim karşımdakini 🤣
00 Yorumla
+1 yılEkmeğin yenir
Yüreğin güzel bir insansın
Bunu nerde büyüttün oha bu ne ne kadar büyük ve iri
Neden hala bosalmadin00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bebek yüzlü katil diyorlar devamlı, askerde bir tanesi de ünlü futbolcu Salvatore Schillaci'ye benzetti ve diğerleri de doğrulamıştı.
03 Yorumla- +1 yıl
Şu erkeklerin gereksiz futbol bilgileri yok mu🤣 Nerden akıllarına gelmiş ya
Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. O kadar çok ettilerki hatırlamıyorum doğrusu..🤭😂
13 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Hapsurunca çok tatlı oluyosun demişti biri ne alaka yaa ne alakaaa 😂
10 Yorumla
+1 yıl“Kalçanın orasındaki şey çok güzelmiş”
“Aynı bir kapıya benziyorsun”
“Belin kapı gibi”10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGercekten bilmiyorum knk, boyle seyleri not almiyorum...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOkuldaki Coğrafya Öğretmenim Belediye Başkanı Olacak Adamsın Demişti 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Kkzmxdmsmdkd
Cevap sahibi+1 yıl@konuşmayı_seven 😂😂😂
+1 yılGözlerin eşşek gözüne benziyor 😂 o ne demek lannnn
05 Yorumla- +1 yıl
Severiz. Merak ettim🙂
- +1 yıl
Öyle diyerek ne demek istedi?
- +1 yıl
Güzel gözler çekik gözler sevdim demek istemiştir. Hiç duynadınmı ya
- +1 yıl
Duymadım... Evet gözlerim çekik
- +1 yıl
@yağmur_yüreklim01 merak ettim😊 dm kapalı benim yazarmısın bi?
Türkan Şoraya benzetilmiştim. Ve çok gururlandïm :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılKalçalarımın kadınsı olduğu hakkında bir kız tarafından çok garip bir iltifat? almıştım.
00 Yorumla Ellerin guzel demisti biri. Sonra oyun oynarken sesin guzel demisti sjhd
00 YorumlaBugun aldim sagolsun da ben hic anlamadim süzmeyi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yıllisedeyken uzun sert kız diye iltifat etmişti sınıf arkadaşım şaşırmıştım
04 Yorumla- +1 yıl
İltifat mı bu 😅
- +1 yıl
en garip diyor ya
- +1 yıl
İltifat diye değerlendirmek tuhaf, ondan dedim.
- +1 yıl
çünkü neden böyle dedin dedim sana iltifat ettim dedi
"hepsiyle mi doğdun"
bayaa sarhoştu ama :D:D:D
00 Yorumla
+1 yılGarip bir iltifat almadım hiç. Aldığım iltifatlar yerinde ve dozunda iltifatlardı.
00 YorumlaEn garibi biri gözler de maşallah kocaman demişti ona çok gülmüştüm 😂😂 boğa burçları hep bi odun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılasabisin terssin ama bu seni daha cok cekici yapiyo demisti bi lezbiyen abla
00 Yorumla
+1 yılçok fazla iltifat almam yani garip bir iltifat almamışımdır
34 Yorumla- +1 yıl
sana iltafat nasıl etmediler yaa
- +1 yıl
@kesintisiz48 bilmem
- +1 yıl
alllah Allah çok garip
- +1 yıl
@kesintisiz48 yani
+1 yılÇok zengin baba gibi duruşun var
11 Yorumla- +1 yıl
Hshshs evet hdhdhdhhdhdud
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri boynun çok güzel demişti.
Boyun ne alaka olum10 YorumlaMasaj dersinde kızın biri sende de ne popo varmış demişti 😂😂
10 Yorumla
+1 yılKizim olursa seni, ona alicam dedigimde, kendine alsana demisti 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaşımın ortasının çok tatlı olduğunu söyleyen olmuştu. Söyleyen de doktordu onun için bayağı garip gelmişti bana 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni her sabah gõrmek bana hayat verio demisti bayanin biri😊👍🏼
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski fckbodyim Kaplumbağa gibi yavassın ama kabugunda güvendeyim demişti
10 Yorumla- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne