Aile & Toplum Askerlik yemin törenine, ailesi olarak katıldın mı? Kanma Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Katıldım Katılmadım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Askerlik yemin törenine, ailesi olarak katıldın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Katılmadım. 0 0 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ben ailemin gelmesini istememiştim.. çünkü herkesin yüzüne eline soğuk vurmuştu yara bere içindeydik 0 0 Yorumla
Yigido_apo58 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Benim yemin törenime katılırlar inşallah Allah nasip ederse 😌 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 2 kere katıldım 0 2 Yorumla Kanma +1 yıl biri kardesin digeri kim Yorumla efulimmm88 +1 yıl Hayır yanlış kardeşim yurtdışında yaşıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Katılmadım.
Ben ailemin gelmesini istememiştim.. çünkü herkesin yüzüne eline soğuk vurmuştu yara bere içindeydik
Benim yemin törenime katılırlar inşallah Allah nasip ederse 😌
Abimin yemin törenine katılmıştım.
Katılmadım
nisanlim ya da oglum yok
2 kere katıldım
biri kardesin digeri kim
Hayır yanlış kardeşim yurtdışında yaşıyor