Aile & Toplum Kış geç geldi ama baya sert geldi zor bir kış olacak gibi sanki ne dersin? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Zzzzuuuuppppeeeerrrr soru 🥳 Kış geç geldi ama baya sert geldi zor bir kış olacak gibi sanki ne dersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Valla öyle abla dikkat etmek gerekiyor. Ankara da aşırı soğuk gece cam açılmıyor pek 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ankara ya yerleşmeye geliyorum ablam bende alışacağim o ayaza u Barış_LonelyForever +1 yıl Ne zaman geliyorsun abla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Baktım Tubi geçen yıl ilk kar 17 aralıkta yağmış bu sene 19 kasımda yağdı, 1 ay erken gelmiş çok ciddi. 😂 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Kar mı yağdı vay aboovv Yorumla carsngirls +1 yıl Sadece havada taneler gördüm. 😂 Yorumla
patlayanşekerrrr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Havalar da soğuk gidiyoBu aralar üşürsün sen bilirimAman dikkat et aklına yazları getir 0 0 Yorumla
Qbeylerbeyi35 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İzmir şu an güzel bir yağmur yağıyor ama soğuk değil 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben sert kışlara alışığım Soğuk havayı seviyorum 0 0 Yorumla
balıkcı512 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Haoi yuttuk deriz nedicez kombi binecek sitimiza vuracak kirbaci 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 566 cevap paylaştı. Kol gibi fatura girecek desene 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ne kadar terbiyesizsin aaa çok ayıp 🤣 Yorumla Hyperxxx +1 yıl Nasılsa bana grecek kendi kendime küfür etme hakkım var 😅 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Öyle görünüyor. Öyle yaza böyle kış misali 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Kış kendini hatırlattı 0 0 Yorumla
SerhatNorth Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Evet öyle dışı teyzem 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teyzeler zaten hep dişi at kafalı Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 687 cevap paylaştı. Banada öyle geliyor 0 0 Yorumla
danqerpeach Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 645 cevap paylaştı. Öyle deniliyor evet 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Alistim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Valla öyle abla dikkat etmek gerekiyor. Ankara da aşırı soğuk gece cam açılmıyor pek
Ankara ya yerleşmeye geliyorum ablam bende alışacağim o ayaza
Ne zaman geliyorsun abla
Baktım Tubi geçen yıl ilk kar 17 aralıkta yağmış bu sene 19 kasımda yağdı, 1 ay erken gelmiş çok ciddi. 😂
Kar mı yağdı vay aboovv
Sadece havada taneler gördüm. 😂
Havalar da soğuk gidiyo
Bu aralar üşürsün sen bilirim
Aman dikkat et aklına yazları getir
İzmir şu an güzel bir yağmur yağıyor ama soğuk değil
Soguk fırtına var
Ben sert kışlara alışığım
Soğuk havayı seviyorum
Haoi yuttuk deriz nedicez kombi binecek sitimiza vuracak kirbaci
Kol gibi fatura girecek desene
Ne kadar terbiyesizsin aaa çok ayıp 🤣