Eğer çok yakın akrabanızsa illaki görüşmek gerekecektir. Ancak daha uzak bir akrabanızsa maalesef bahane uydurmanız gerekebilir.(Müsait değilim, işim var, hastayım vb). Ya da kendisine bunu söylemenin bir yolunu bulmalısınız.
Gelme bize dedim yüzüne karşı senden nefret ediyorum dedim ne kadar insanların hevesini bozuyorsun çekemiyorsun yeter yani gelme bize daha gelecekdi yüzsüz yüzsüz eve almadim kavga ettim ailemle
Ya çok duygumla oynuyor bu tanıdığımız.. Çok düşünceli yardım sever gibi.. Fakat çok beklentiye giriyor her defasında.. Yapıyor fakat sanki karşılık bekliyor gibi veya işine yarıyacağım içim çok iyi davranıyor gibi.. Bize gelip gittiğimde nedense bu yüzden hep bir huzursuz oluyordu içim ruhum sıkışıyor ve işlerim ters gidiyordu bize geldiğinde..
Panik atak kendisi.. Yetişkin Kızı var onunla yaşayan. Fakat kızına kıyamıyor atağı geldiği zaman bizi arıyordu iyi değilm gelin derdi. Giderdik ağlar dı titrerdi krizi tutardı. Biz strese girerdik krizi geçerdi sonra biz eve gelirdik geri. Kızı işten eve gelirdi bir şey olmamış gibi davranırdı kızına. Ertesi gün yine aynısı olurdu. Kızın yardım etsin yanında dursun derdik kızımın sosyal hayatı önemli derdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Annem bir ot yakıyo arkasından şöyleydi diye konuşup rahatlıyoruz ahshwhs
Bende ot yakıyorum ardından
Oyle biri yok 2 oda da kiraci arkadas var ev doku😜
Eğer çok yakın akrabanızsa illaki görüşmek gerekecektir. Ancak daha uzak bir akrabanızsa maalesef bahane uydurmanız gerekebilir.(Müsait değilim, işim var, hastayım vb). Ya da kendisine bunu söylemenin bir yolunu bulmalısınız.
Var tüm hevesimi kursağımda bırakıp gidiyor her konuda, ailem ile aramida bozdu şimdi eve almıyorum kendisini
Ne söyledin kendisine?
Gelme bize dedim yüzüne karşı senden nefret ediyorum dedim ne kadar insanların hevesini bozuyorsun çekemiyorsun yeter yani gelme bize daha gelecekdi yüzsüz yüzsüz eve almadim kavga ettim ailemle
Sonra içsel duygun sana ne söyledi? Ve sonrasında işilerin ters gittimi?
İçsel duygum dediki iyi yaptın işlerim ters gitmedi
Bende aynısını yaptım birine senin gibi aynı.. Ama içim nedense huzursuz acıdım
Ne tür doeun yaşatıyordu sana o kişi?
Evimizin huzurunu bozdu boşanmaya kadar gitti, iftira attı vb şeyler yaptı baba tarafını sevmem
Sana ne yaşatıda böyle dedin
Ya çok duygumla oynuyor bu tanıdığımız.. Çok düşünceli yardım sever gibi.. Fakat çok beklentiye giriyor her defasında..
Yapıyor fakat sanki karşılık bekliyor gibi veya işine yarıyacağım içim çok iyi davranıyor gibi.. Bize gelip gittiğimde nedense bu yüzden hep bir huzursuz oluyordu içim ruhum sıkışıyor ve işlerim ters gidiyordu bize geldiğinde..
Mesela çok ince düşünceli ve çok beklentili.
Çıkarcı gibi
boş ver o zaman ne içine dert ediyorsun akrabalar huzursuzluktur benim için hayatına bak gelmesin eve işlerin ters gitmez ne güzel işte
Panik atak kendisi.. Yetişkin Kızı var onunla yaşayan. Fakat kızına kıyamıyor atağı geldiği zaman bizi arıyordu iyi değilm gelin derdi. Giderdik ağlar dı titrerdi krizi tutardı. Biz strese girerdik krizi geçerdi sonra biz eve gelirdik geri. Kızı işten eve gelirdi bir şey olmamış gibi davranırdı kızına. Ertesi gün yine aynısı olurdu. Kızın yardım etsin yanında dursun derdik kızımın sosyal hayatı önemli derdi
Aynen gerçekten akrabalar huzursuzşuktur ne güzel söyledin 🍀
Arkadaş tanıdık olsa mesafe kordun akraba olunca girip çıkıyorlar evimize
Ne dicemi bilemedim
Bende en sonunda dayanamadım patladım.. Ama ne bilim acıdım geri
Kızına kıyamayıp bana yük olmadına kızdım
İnsanın kendi yavrusu hariç herkese kıyar ama akrabanın yaptığı da yanlış yani kızın senle ilgilenmesi daha doğru olmaz mı daha yakının hemde
Aynen..
İnşallah içindeki acıma duygusu gider de rahatlarım.. Aklım yine de hep onda.. Huzursuz oluyorum fakat onsuz daha mutluyum sadece neşem yok
Unutursun
🍀
Tabii ki var :) işimiz olduğunu, evde olmadığımızı söylüyoruz
Çok var takmıyorum ağarlayıp yolluyorum
Neredeyse tüm akrabalar 😃
Eskiden vardı artık daha gelemiyor
Nasıl oldu?
Aramız bozuldu selamlaşmıyoruz bile böyle olması çok iyi oldu.. keşke daha önce olsaydı diyorum..
Neden bozuldu ki aranız?
Boş ver Uzun hikaye
Olmami ooo