Aile & Toplum Pazar gününü sever misiniz? MehmetYiğit1 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Pazar gününü sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. Hayır sevmem. 1 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Dinleniyoruz işte yani cumada olurdu salıda bir günümüz var sonuçta 1 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hatalı bir gün tatilimiz var o da pazar seviyoruz tabii 1 1 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Haftada *... Yorumla
ebrupa Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl ailemle zaman geçirdiğim ve vakit ayırabildiğim en iyi günlerden biridir. her ne kadar ertesi gün iş ve okul günü olsa da 1 0 Yorumla
selinnnisteya Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 77% +1 yıl Hic hic sevmiyorum ya 1 1 Yorumla MehmetYiğit1 +1 yıl Çünkü yarın okul var ya da iş var Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır hiç sevmiyorum 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Cumartesi gününü sevenlerdenim 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı. Sabahı güzel akşamı kötü..#Vesselam 1 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Her gün gibi o da benim için 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her günü ayrı severim 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. Pek değil iş çok oluyor 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır cumartesi daha güzel 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer günlerden bir farkı yok benim için. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevmem hiç 1 0 Yorumla
Defnedeaskım Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sevmiyorum çünkü sonraki gün pazartesi 0 2 Yorumla MehmetYiğit1 +1 yıl İş ve okul var Yorumla Defnedeaskım +1 yıl evet Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. pek değil 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hyrrr 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. yani severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır sevmem.
Dinleniyoruz işte yani cumada olurdu salıda bir günümüz var sonuçta
Hatalı bir gün tatilimiz var o da pazar seviyoruz tabii
Haftada *...
ailemle zaman geçirdiğim ve vakit ayırabildiğim en iyi günlerden biridir. her ne kadar ertesi gün iş ve okul günü olsa da
Hic hic sevmiyorum ya
Çünkü yarın okul var ya da iş var
Hayır hiç sevmiyorum
Günleri isimlerine göre ayırmam.
izinliysem evet işteysem hayır
Cumartesi gününü sevenlerdenim
Sabahı güzel akşamı kötü..
#Vesselam
Her gün gibi o da benim için
Her günü ayrı severim
Pek değil iş çok oluyor
Tatil olan her günü severim :)
Hayırrrrr son tatil günü
Hayır cumartesi daha güzel
Çünkü ertesi gün iş=okul var
Diğer günlerden bir farkı yok benim için.
Evet pazar gününü severim
Evet severim
Severim
Sevmem
Sevmem hiç
Evet
Sevmiyorum çünkü sonraki gün pazartesi
İş ve okul var
evet
sevmiyorum
Hayır
Evet, severim