Erkek arkadaşım sürekli içiyor?

2 yıllık ilişkim var sürekli içiyor sonra pişman oluyor bırakıyor dayanamayip tekrar içiyor. Yanlış anlamayın alkol içmesine laf etmiyorum dozunu kaçırıp kendine zarar veriyor sürekli sürekli. Sadece bizimle ilgilenmesini istiyorum artık hayatın ciddiyetinin farkında olmasını istiyorum hayatımızı kuralım istiyorum benimde ailem sülalem iliskimizi biliyor sürekli soruyorlar laf sokuyorlar ben ama nolursa olsun erkek arkadasimi sıkmıyorum en azından hayatını düzelt bunu istiyorum diyorum kendi işleri var ama o orada işçi olarak calisiyor maaşını alıyor ama işine gitmemezlik yapıp duruyor üstüne borçları var gereksiz şeyler almasın diye altına yatırım yaptı karttan ama yine bugün alkole her şeye para verdi neden bizimle Bi gelecek için çabalamıyor uğraşmıyor yuvamızı kuralım demiyor? Ailesi sülalesi bizi biliyo hepsiyle tanıştım tek tek sofralarına oturdum ailesine sürekli misafir oluyorum annesi de gelip onu uyarıyor bana da diyor uzaklaştır uzaklaştır ama insanın kendisinin istemesi gerek ben napicam bilmiyorum. Şimdi de içiyor sarhoş evde gelip başka şehirde evleri var eski yaşadığı yer doğup büyüdüğü oraya gidicem diyor ama oraya ne zaman gitse öyle kötü arkadaşları var ki ben sorun yaşıyorum onunla su gibi alkol bide tabi başka şeyler de veriyorlar. Neden insan bu zevkleri tercih ederde bizim hayatımız için heveslenmez? Ben onun için kendimden vazgeçtim
Erkek arkadaşım sürekli içiyor?