Biz erkeler bize saygı duysun derken bizi dövmesin sövmesin çalışmamıza izin versin dedik. Prenses olsun demedik. Oğlan benden çok trip atıyor kabul de etmiyor hasbam. Açıklayın pliss

Biz erkeler bize saygı duysun derken bizi dövmesin sövmesin çalışmamıza izin versin dedik. Prenses olsun demedik. Oğlan benden çok trip atıyor kabul de etmiyor hasbam. Açıklayın pliss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Trip atıp sürekli alınganlık yapan erkek bana göre adam falan değildir. Adam dediğin delikanlı olup güçlü bir karakter sahibi olmali.
İşte bu ya. Hay ağzına sağlık seni eic seçcem
Eig seçmene gerek yok eyvallah teşekkür ederim düşünmen yeterli. Mızmız ve her şeye küsen kişiden kimseye hayır gelmez, erkek dediğin kız arkadaşının kafasını yaslayabileceği güçlü bir omuz olmalı, sorumluluklarin bilincinde ayakları sağlam yere basmalı. Böylesi bir kıza çok güven verir ve ilişkinin temellerini sağlamlaştırır.. özellikle yeni jenerasyon erkekler kız gibi çok mızmız, aşırı kötü bir durum.
Kadın güçlenirse erkek pasifleşir doğanın kanunu böyle.
Haklısın beni hariçtut kırılmam canım yanarsa kırarım trip de atmam
Çalışmanıza izin verdiler, paranız oldu, erkek ile kadının rolleri karıştı, haliyle bir kısım erkekcikler sizden prensesliği kaptılar.
Erkek erkek gibi değil kadın kadın gibi değil, kapitalist sistemin de istediği tam olarak bu ki herkes üretime katılsın, bu çarka hizmet etsin.
Ama biz eşitlik istiyoruz. Niye pis ataerkil fikirleri empoze ediyorsunuz. Sizi feminist teyzelerime şikayet edeceğim
Maskuleniteden istediğini seçip alamazsın, gülü seven dikenine katlanır. Ya paket halinde adam seveceksiniz ya da toksik toksik diye ezdiğiniz erkekliği bitmiş top gibi adamlarla muhatap olacaksınız. Bunu siz istediniz kadınlar.
Şaka maka bir yana cidden öyle oldular
Napcaz nasıl çeki düzen vercez
Birazda kızların yüzünden sanki
E ne yaptık da
Evet artik erkekler cok degisti kiz pesinde kosmuyorlar.
Ayol ne var yani pempe bi taaç takıyosaaam yaaanii
Ama çok yakışıyooorrr
kibarız da bu prenseslik mevzusu bizim kuşakta yok z kuşağının sorunu bu
mk görende hepimizle çıktı sanar
Anlamadık gitti işler tersine döndü
Git gide kapanıyorlar gerçekten
Tripli birer babasının prensesi olup pembe scooterlerine bindiler ve cok uzaklara gitiitler
benim adıma niye konuşuyon hı
Olsun bizene
Canım sen kızlarla mı evlencen
Erkekle evliyim
Nasıl bizene ben bulamadım düzgün Bi Oğlan beni ilgilendiriyor
Bulursun top erkek zaten sana yazmaz erkeğe yazar
Etme bulma dünyası hxhxhh
Ne ettik ki
Trip hdhd
Ben evde televizyon izliyordum benim ne suçum var sjsjsj
Jzjzjjs hadi hadi 😉😉