şu an çok kötüyüm ya bir konu yüzünden annem zorla Kuran'a el basıp yemin etmemi istedi ve yapmak zorunda kaldım nolur yardım edin bir şey olur mu çok korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İyi halt yedin kuran senin oyuncagin degil yedigin haltin arkasinda duracaktin senden hem burada hem ahirette senden cıkacak
yapmak zorunda kaldım ama of A*q
Olan oldu artik sen annene bir sey yapmadin kendine yaptin
Büyük günah ama her günahın tövbesi kabul olunur. Tövbe et.
baskı ve zorlamayla oldu, yine de tövbem geçerli olur mu?
yeminim* pardon
İçten tövbe edersen kabul olunur. Allah'ın bileceği iş ama sen yine de tövbe et. Yemin için de kefareti var. Ya üç gün oruç tutacaksın ya da fakir doyuracaksın.
yalandan el basıldıysa kefareti yok diyordu ama ben gidip kendi isteğimle Kuran' a el basmadım zorla oldu annem başımda durdu hatta yapacak başka bir şeyim kalmadı
Niye böyle oldu anlatmak ister misin? İstersen yazabilirsin de. Özel değilse merak ettim. Yalanları hepimiz söylüyoruz ister istemez.
tamamdır
Kefaletini ödemelisin, ödeyince mesuliyetten kurtuluyorsun...
napıcam peki
Bir fakiri 10 gün boyunca doyurmalısın. Diyanet vakfı aş evleri için bağış yapabilirsin. 700 Tl sanırım yemin kefaleti şu an...
Buna gücü yetmeyenlerin ise ara vermeden üç gün oruç tutmaları gerekir.
anladım teşekkür ederim
Allah'ın kitabı üzerine el basıp yalan söyledin ve bir şey olur mu diye insanlara mı soruyorsun?
söylemek zorunda bırakıldım
O nasıl oluyormuş
annen zorla gidip el basıcaksın dedi
annem
Neye istinaden el bas dedi?
bakirelik ya, bir kere oldu ama gidip de ona bunu söyleyemem napabilirim yani yapmak zorunda kaldım
Ne zoru ya şaka mısın sen? Allah'ı da Kur'an'ı da saçmalığına alet edip birde mecbur diyorsun. Senin şuanda imanın bile tehlikede şayet inanıyorsan. Tövbe et ALLAHtan af dile dua et dünyanı başına yıkmasın
ben mi alet ettim zorla yemin ettirildim diyorum ve inancım var ayrıca araştırdım içten etmediğim için kabul olmuyormuş zaten sorun değilmiş yani
Yalanı söyleyen sensin bilerek isteyerek yapıyorsun bunu birde Trip atıyorsun. Kim diyor bunu ya şaka mı sanıyorsunuz siz dini? Ne güzel yap yap yap içten yapmayınca olmuyormuş de 😏
ee içten değildi çünkü hiç mi zorlanan birini görmediniz ne duyar kasıyon kanka
Hala nasıl bir halt yediğin hakkında en ufak bir fikrin bile yok. Belki de yaptığın zinadan bile büyük bir günah ! Birilerinin altına yatarken düşünme sonra içten yapmadım diye kendini avut. Doğruyu söyleyene de duyar kasıyor de sen kimsin nesin de ben sana duyar kasacam? Kimi kandırıyorsun yaptığın bu saçma eylemle?
isteyerek yapmadım diyorum zaten, ağlayarak zar zor yaptım napmalıydım bu durumda neden anlamıyorsunuz ya ben belki bir hata yapmış olabilirim de hayatımdaki tek hatam da budur, gayet iyi dört dörtlük bir insanım karakter olarak, ayrıca sorulara verdiğin cevaplara bakılırsa sen de hiç yapmamıssın gibi konuşma yani herkes kendinden sorumlu böyle boş yorumlar yapmaya gerek yok yapmıssan da ben seni yargılamam zaten
ayrıca yemini isteyerek söylemedim diyorum ağlayarak zar zor söylettirildim her neyse ya
Kime neyi ikna etmeye çalışıyorsun onu anlamadım. Yaparken ben nasıl cevap vereceğim aileme diye düşünmediğin şeyi neden itiraf ederken ağlıyorsun? Bunu sana annen niye yaptırdı hiç düşündün mü neden Kur'an'a alel basmak? Bu kadsr basit olsa içimden söylemedim deyip geçeceğin bir şey olsa sence sana zorla bunu yaptırır mı. Hatanı anlamak yerine saçmalamak sence çözüm oluyor mu? Ne alaka ben ya ben hayatımda böyle saçma bir şey yapmadım yapmam da. Senin için konu Bossa niye soruyorsun önce sen kendini sorgula gerçekten inançlı mısın? Bahaneye bak zorla soyletmimis
hatamı anlıyorum zaten, ayrıca aileme söylemeyi düşünmedim yani her neyse ya boş ver teşekkür ederim sohbetin için
Yalan soylemediysen bir şey olmaz
ya zorla yemin ettirildim işte yalan oluyor yani of
İnş açığa çıkar ndjdkssk
sen slk mısın ya
Yoo değilim, yapmadan önce benden müsaade mi aldın da böyle deyince kızdın xjdjdksk
okey
Aferin
Ne yalan söyledin gene
Neye yemin ettirdi
bakire olup olmadığıma ve bir kere oldu ama bunu anneme söyleyemem o da şüphelendi ve yemin etmek zorunda kaldım of
Günahı senin boynuna
Nasıl ya
Olur.
Korkma
ne korkmma ya
Bir şey olmaz dinde karşılığı yok
ne demek karşılığı yok ya
Yazan ayet var mı? El basılır uymazsan şu olur vs
bilmiyorum ya herkes kötü şeyler yazmış of
Korkma abicim
içten etmediğim için kabul olmuyormuş sanırım sorun yok yani
Bir şey olmaz
cok korkuttular ya yorumlarda, inş olmaz
Olmaz bir şey
sağol abi beni yorumlarda rahatlatan tek kişisin mzldld
Aklına takılan her şeyi sor
tek bu konuda kafam karışıktı ama dediğim gibi baskı ve zorlamayla olduğu için Geçersiz olur diye düşünüyorum
Ayet yoksa dinde yoktur
anladım neyse teşekkürler
Bakirelik mevzusu mu
maalesef evet
Yalan mı söyledin peki
öyleyim dedim ama bir kere oldu yalan söylemek zorunda kaldım yani
Kusura bakma ama çok büyük sıcmıssın. Bir ömür yakanı bırakmaz
nolcak yani
Gidip annene doğruyu söyle
söyleyemem
Başkasının altına yatmak mı önemli ahiretini yakmak mı
içten etmediğim için kabul olmuyormuş araştırdım şimdi
Onu diyen halt etmiş. Büyük vebaldesin
kardeşim din adamları diyo, şöyle de konuşunca çok hoşunuza gidiyo di mi insanların moralini bozmak? bilmeden etmeden saçma sapan konusuyosunuz bari güzel bir dille yaz moral bozmak dışında bi işe yaramıyosunuz ya
Elalemin adamının altına yatarken bize mi sordun? Din adamları böyle diyormuş. * lan ordan
hehe aynen kanka sen nesin dört dörtlük mü
Senin gibi önüne gelene verecek kadar karaktersiz bir insan konumunda değilim çok şükür. Pisliğine kuranı kerim i de dahil etmişsin iki yakan bir araya gelmez umarım
önüne gelene ve karaktersizlik mi? tanımadan ne yargılıyosun m*k ayrıca ben mi alet ettim bedduaya bak tamam kanka tanımama bile gerek yok seni hadi eyvallah Allah a emanet
Yazıklar olsun patlak karı
okey kankss senin de patlak ama beynin dmslxld
Bakaret