Aile & Toplum Nasıl geçiyor hafta sonu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ben ders çalışıyore 😂 havada yağmurlu, toprak kokusu misss ☺️☺️ Nasıl geçiyor hafta sonu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Benim sıkıcı 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Calsiiyorum akşama. misafir gelecek hiç eve gidesim yok 0 0 Yorumla
Leopar_01 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Şimdi dışarı çıktım, spora doğru gidiyorum. Spor da olmasa kafayı yedim heralde. 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi geçiyor kuzenim ile 2 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı. Cenaze ile geçti. Sırıl sıklam oldum 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. güzel sakin harika bir ortam şu an 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Mükemmel tam istediğim gibi ☕️ 0 0 Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı. İstanbul'da mı yaşıyorsun 0 0 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. Yağmurrrluuuuu 😊🙂🙂 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. yoğun bir çalışma temposu ile 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Fok gibi 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Eh işte. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. standart hep aynı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Benim sıkıcı
Calsiiyorum akşama. misafir gelecek hiç eve gidesim yok
Şimdi dışarı çıktım, spora doğru gidiyorum. Spor da olmasa kafayı yedim heralde.
İyi geçiyor kuzenim ile
Ne okuyorsun sen
Cenaze ile geçti. Sırıl sıklam oldum
Vize haftası ve ben hazır değiliz 🤯
güzel sakin harika bir ortam şu an
Mükemmel tam istediğim gibi ☕️
İstanbul'da mı yaşıyorsun
evdeyim kpss bakcam
Yağmurrrluuuuu 😊🙂🙂
Kolay gelsinnn
Aynı şekilde bende✌🏻
Yağmur fotosu isteriz