+1 yılHer erkeğin içinde çapkınlık vardır buna kimse öyle değildir diyemez ama önemli olan olay bu çapkınlığı nasıl gördüğünüz ve nasıl değerlendireceğiniz ile ilgilidir. Kadın isterse erkeğini kendine bağlar ve bağlı tutar eskiden nasıl olduğu onu nasıl elinizde tutacağınızı bilmeniz için önemlidir nasıl biri olduğu için değil mantıklı düşündüğünüz zaman çapkınlığın da farklı türleri olduğunu anlarsınız burada her kıza teklif veriyorum demiş belkide gerçek kızı bulma arayışı idi belkide gerçek kızı buluna kadardı. Eğer değiştirmek istiyorsanız burada yapmanız gereken aradığı kızın siz olduğunu ona anlatabilmektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgeldik evrensel konuya... kizlar genelde pic erkege asik olur hosuna gider sonra onu degistiricegine inanir bu yuzden pic erkeklerin yaninda cok kiz olur ama bilmezlerki o erkekler degismez... sizin bu aptalca kadinsal hisleriniz yuzunden bugun sizler ortalikta patlak patlak geziyorsunuz adam gibi efendi adamlar yanliz kaliyor sonra... yapmayin etmeyin o adamlara prim vermeyin... senin ki asik degil ayrica kotu cocuk imajina hayranlik sadece her kizda budurum var malesef... sorunlarda burdan cikiyor hep
35 Yorumla
Soran+1 yılBen degstrmedim o kendisi dedi sen beni degstrdin
- +1 yıl
ya yalan ruhu kasar olmus bir adamdan ne bekliyebilirsin senide kullanip aticak cidden akliniz calismiyor bayanlar... cok seviyosunuz pic erkek pesinde kosmayi sonra siz erkekler hep boyle diye agliyosunuz aslinda alakasi yok gidin efendi biraz utangac erkek bulun
Soran+1 yılCapkin böle herkese teklif yollayan kizlara bakan mi
- +1 yıl
capkin, yavsak, serseri ayagina yatanlar hepsi bu sinifta
Sevgilim benden önce bir görüştüğü kızla bidaha görüşmeyen biriydi bir sürü kız vardı etrafında hepsi de kaşardı nasıl oldu bilmiyorum ama o çocuktan eser yok şimdi yakın arkadaşları gelip helal olsun nasıl değiştirdin bu çocuğu diyolar bana kalırsa aşık olan her erkek değişebilir
00 Yorumla
Degismeez. Sadece rol yapar sonra yine ozune doner biz de iste melek gibiyiz inaniriz. Yapmayin kardeslerim inanmayin
01 Yorumla
Soran+1 yıl:'( :'(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Aşk duygusunun içersine girdiğinde bir süre için dizginlenebilme ihtimali var. O süre zarfında istediği kıvama getirebilir fakat aşk duygusu onları terki diyar eylediğinde kişiler öz karakterlerine geri dönüş yapacaktır. Adam olacak çocuk bokundan belli olur, perşembenin gelişi çarşambadan belli olur kendinizi kandırmayın...
11 Yorumla
Soran+1 yılYani her kIza simdi teklif ediyormu
Kesinlikle değiştirir kıymetli kardeşim. Heleki gerçekten sevmişse onu erkek değişir. En basitinden giyim kuşam olarak
Örneğin klasik giyinmeyi (palto , gömlek, vs) severken şimdi spor giyinmeyi daha çok sevebilir.
yanlış anlaşılmasın ben değil yani 1 ARKADAŞIMMM :D00 YorumlasENiNLE OLDUGUm ZAMANDAN BERi DEGİSTİM ESKİDEN CAPKİnDİm HER kİZA TEKLiF YOLLARDIM BAKARDİm DEDi bu lafı tamamen laf olsun diye söledigine eminim maksat sana karşı güzel laf sölemek bir kız için degişilirmi degişilir bende degiştim umursamazın tekiydim vurdum duymazdım sorumluluk altına girmezdim rahattım öyle biri geldiki şimdi bambaşka biriyim bilmeden degişmişim
00 YorumlaSeverse erkek degisir ama erkek isterse istrmezse hem sever hem capkinlik yapar. Ornegin ben aldatilirken yakalandim kiz arkadasimin evinde kiz arkadasiyla... face de baska kizlarkadaslariyla konusurken yakaladi.. Seviyordum ama tartisiyorduk cok ben capkinim ya guzel seksi kadin bana sardiysa yapistirmadan gecmem:(
01 Yorumla
+1 yılDeğiştirir hem de hiç birşey yapmadan bile. Çok yakın zamanda şahit oldum. Çocuk şehrini sevmiyor. Terkediyor fethiyede yaşamaya başlıyor. Çalışıyor. Yattığı kadınlar sürü ile. Ama doğduğu şehirde bir kızla tanışıyor ve ona aşık oluyor. Nefretine rağmen o şehre ailesinin yanına dönüyor. Yerleşmeye karar veriyor. O kız uğruna iyi bir hayat kurmayı amaç ediniyor. Içkiyi sigarayı kariyi kızı bırakıyor. Tebrik ettim kardeşimi sadece. Alnından öpülesi.
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mii
- +1 yıl
Tabi ki
+1 yılBir bayan Erkeği maymun bile edebilir. Ama o niyetle çapkın bir erkekle iddaalaşırsa kız kendisi değişebilir :)
33 Yorumla- +1 yıl
Dikkate alinmasi gereken bir yorum.:)
- +1 yıl
bu işler böyle. aşırı duygusalsınız ve popüler insanlar ilk tercihiniz. buda çapkınlıkla arada bırakabilir sizi ;)
Soran+1 yılNasil iddalasirsa
Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Değiştirir. Senelerce o kız için yaşar, hayatına ona göre yön verir. Sonra birşey olur ve ilişki biter. Erkek bidaha eskisi givi olamaz. Bayanlar lütfen erkekleri doğal yaşantısından uzaklaştırmayın, sonra sap gibi kalıyoruz ortada :(
23 Yorumla
Soran+1 yılGerçekmi ;) i
malasef bu kolay vazgeçilecek bir özellik alışkanlık değil. halledilemeyecek bir şey de değil. kendiliğinden vazgeçmişse ne ala geçmemişse biraz uğraştırıcak seni
12 Yorumla
+1 yılDeğiştirmeye çalışmak istemek kaybetmeyi göze almaktır ne kadar sevgin varsa o kadar az degismesini istersin sen hayalindeki onumu yoksa oldugu gibi onumu hangisini sevdin eger onu gercekten seviyorsan degistirmeye kalkmazsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı. Açıkça sallamış. Ergen gerilerinin kızı kendine hayan bıraktırma çabası vol18723.
İşler ilerledikçe de erkeğin değişmediği, kadının değiştiği görülür. İstenen tam tersidir, daima olan budur.10 Yorumla
+1 yılDeğişmeyen tek şey değişimdir (secret Kitabı'ndan Alıntı) kimse kimse için değişmez. Değiştiğini sanırsın bir kaç güne eskisine geri döner. Nasıl başlarsa öyle gider
11 Yorumla
+1 yılsenin bahsettiğin şey (güncellediğin yazılardan anladığım kadarıyla) değişmek değildir düzelmektir. değiştirirsen istediin profili oluştturmaya çalışmış olursun bunun adı da aşk olmaz suuni aşk olur ne kadar sağlıklı olur sen düşün.
016 Yorumla
Soran+1 yılBen ona kizlara bakma konusma derim normal olaraktan yani sevgilim kiskanirim bana hep der ben teklif yollardim snra kizlara bakardim yoldan her yer olsun :( 10 kizla cikmis ama az sureli galiba :'(
- +1 yıl
işte buna değiştirmek denmez bence düzeltmek denir her kıza teklif etmek nedir laçkalaşmış bir kalp. ama senin sayende artık kimseye yan gözle bakmıyor olabilir belki de bu sözü senin gibi kaç kıza söledi o ihtimalde var.
Soran+1 yılBen inanmıyorum :( yani öyle olsa eski sevgilileri cikar beni ailesi biliyor konuştum birde bir insanin gözü capkinlikta olsa bunu yaparmi
- +1 yıl
biz neler gördük sen yine de dikkatli ol kardeşim amacım aranızı bozmak değil yanlış anlaşılmasın sadece ileride o ihtimale de pay ver.
Soran+1 yıl:( peki :(
- +1 yıl
ilk mi senn?
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
ilk defa mı çıkıyosun biriyle?
Soran+1 yılÇocuktum 3. Snfta cikmistim o ilkti bu ikinci yani 7 yil sonra ciktim ilk kez bu ikinci sonuncu olur inşallah evlendgm adam olur :((
- +1 yıl
aşkın zamanı bende o zamanlar aşık olmuştm ve şhanet etti bitti ama bunu yaşadıktan sonra o acyı (6 ay) atlattıktan sonra kendimi daha güçlü hissettim. sende dert etme inş dediğin gibi son olur ama olmazsa da senin canın saolsun daha yaşayacağın çok şey var güxel kardeşim ;)
Soran+1 yılAmin sagolun :((
- +1 yıl
sen şu an aşıksın ya dünyada ondan başka bişey yokmuş gibi hissedersin hatta anneni bile umursamazsın ama o aşkı atlattıktan sonra inan gülerek hatırlarsın ;)
Soran+1 yılBen atlatmak istemem :(
- +1 yıl
aşık olunca çok sürünüyosun be kardeşim..:/
Soran+1 yılVuslat varsa kavuşmak olsun :)
- +1 yıl
öyle olursa dadından yenmez zaten :D
Değişebilir. Ama bu zaten herkes için aynı. Hayatına giren insanlar, bayan da olsa erkek de olsa sende ama büyük ama küçük bir şeyi değiştirir. Ama her erkek aynı olmaz. Onun da bilincinde olmalı :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı. değiştirmeye çalışmak yerine kendi haline bırakırsan seviyorsa sana göre şekillenecektir, ne kadar sıkarsan bir insanı o kadar karşı koyar, inatlaşır
00 Yorumlabence değişir ama kişinin özünde olmalı bence.
anne babam ayrıldıktan sonra annemin mutsuz olduğu babamda sevmediği herşeyi ben kendimde kötü algıladım.
ne sigara ne alkol ne gece hayatı nede maç izleme gibi alışkanlığım var. sevgiye ilgiye olan özlemim den daha çok duygusal oldum. neticede kandırılması kolayım. böyle birine denk gelirsen değişir :)00 Yorumlabir kütük düşün ne kadar yontarsan yont ne şekil verirsen ver odunluğundan bişey kaybetmez odun odun olarak kalır sadece şekli değişir özünden bişey kaybetmez umarım anlamışsındır demek istediğimi :)
00 YorumlaDegistiremez. Cocuk capkinsa genlerinde vardir, bir gun uslu durur iki gun uslu durur ucuncu gun yine yapar
00 Yorumla
+1 yıldeğişir. bir sonraki sevgilisine de ayrıldığı sevgilisinin ona davrandıgı gibi davranır. üzüldüyse ex sevgilisi tarafından yeni kızı da istemsizce üzer mesela.
00 YorumlaKoca bir hayir diyorum ne kadar severse sevsin şahsen hayatta değişmem ve degıstirmek icinde bir seyler yapmam...
06 Yorumla
Soran+1 yılSimdi capkin ya her kiza teklfmi ediyor
Soran+1 yılEtmez peki capkin napar
Konu çapkınlık ise evet değişir bu konuda sonuçta çapkınlık ta kısmen ihiyacı açlığı doyuma ulaştıramamaktan geçer ama onun dışında niye değiştiresin ki zaten sen onu öyle sevmişindir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılöylemi sahi :)
Soran+1 yılHayir Estağfurullah
+1 yılGuzel bir felsefe sozu var "DEGISMEYEN TEK SEY DEGISIMIN KENDiSiDiR " yeterki inan ;-)
00 Yorumla
+1 yılSeven adam degisir bu kizlar icinde erkekler icinde gecerli.
00 Yorumla1 kız her şeyi degiştire bilir unutma her erkegi diz çöktüren bir kadın var
00 Yorumladeğiştiremez bence onun karakteri odur öyle kalır bir süre farklı olur ama yine eskiye döner maalesef...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğiştirebilir lakin bu geçici bir değişimdir kişilik hep aynı kalır karakterde huyda sırf seni sevdiği sana değer verdiği için senin yanında öyle davranıp dışarda yine aynı olabilmesi muhtemel olabilir...
10 Yorumla
+1 yılDeğiştirdim kankisi. Ama çocukta potansiyel vardı :D Şimdi görsen eserimi :)):))
00 YorumlaBİr erkek bir kız için bir kız da bir erkek için değişmeyi göze almalıdır sevginin baki kalması için...
Aşk bunu gerektirir ne pahasına olursa olsun...00 Yorumla
+1 yılerkek kızı çok seviyorsa değiştirir gözü kimseyi görmez çünkü. peki hoşlandıgım kız hakkında size bişey sorabilirmiyim :(?
026 Yorumla
Soran+1 yılBuyurun :)
- +1 yıl
bir kız var 10 gündür yeni bizim iş yerine başladı ilk başlarda bazen bakışırken gözlerinin içi gülüyordu bazende baktıgımı bile bile oralı bile olmuyordu yüzüme bile bakmıyordu 4-5 gün geçti benim yanıma gelmeye başladı benim oldugum yerde benim yanıma gelip işini yapmaya başladı bu sırada tabi bende sorular soruyorum ya da iltifatlar ediyorum bana sanada lazımmı diyor (elindekini göstererek) ama bende konuşurken gözlerinin içini yiyiyorum resmen öyle diyim ama bugun şöyle oldu iki deaf ynıma geldi sürekli muhabbetti ettik (iş yeri oldugu için yanlış anlaşılmaması için 5 dk kadar ettik) sonra kıza ne olduysa benimle yine muhattab olmamaya başladı yine oralı olmamaya bana bakmamaya başladı bu kızın amacı ne yoksa benmi kendi kendime gelin güvey oluyorum
Soran+1 yılBelki erkeklere güven olmaz diye geri adim atiyor öyle düşünüyor olabilir. ya da senden adim bekliyor yanasiyor o şeyi alamayınca uzaklasiyor
- +1 yıl
o bir adım atıyorsa benbeş adım atıyorum nasıl adım atmamı bekliyorki? peki bu kız bana karşı boş değil dimi bunu kesin olarak söylebilirmisiniz?
Soran+1 yılDeğildir yani yaklasiyorsa konusuyorsa degildir
- +1 yıl
mesela bitane benim yaşlarda yalan yok benden daha yakışıklı birisi var ama onunla hiç böyle değil?
Soran+1 yılDemek ki sen ona daha belki hayli ya da yakisikli ya da sempatik gelmişsindir :)
Soran+1 yılÇekici olacak o :))
- +1 yıl
bunun kız kardeşi var oda bizim iş yerinde 4-5 gün olmuştu gireli ben hiçbir kızla muhattab olmuyorum benden bişi istedi ve sonra ismin ne dedi ismimi söyledim bana dediki sen ne kadar havalı birisin yok ben havalı birisi değilim dedim valla dıştan öyle gözükmüyorsun dedi.
Soran+1 yılEvet bazi insanlar disardan ole görünüyor o koz konuşarak senin öyle biri olmadigina inanmiş :)
- +1 yıl
ama bu kız tam evlenmek istediğim tipte kız tam hayalimdeki eşim ama inşallah olur inşallah yarabbim :(.
Soran+1 yılİnşallah olur :) sen kiza yaklaş oda yaklasir
- +1 yıl
o bir adım atıyorsa ben beş adım atıyorum ama geri çekilince bende çekiliyorum
Soran+1 yılÇokta gitmemek lazim ama arkadaş gibi olun olun devami gelir
- +1 yıl
zaten öyle yapıyorum yapıcamda. acele etmemek lazım
Soran+1 yılEvet yavas yavaş :}
- +1 yıl
bibaşka kıza sordum baa diyorki kendini iyi hissetmek istediğinde yanına gelmek istiyor çünkü her kız iltifatı sever bir nebze kendi kendine gelin güvey oluyorsun dedi :(.
Soran+1 yılHayir ne alaka :) o kiz sizi kiskanmiş senin ona iltifat etmenden tabi her kuz hoslanirda ama iltifat için yanina gidilirmi konuşmak istemesi saçma geliyor bana ben öyle kiz gormedm
- +1 yıl
yok sanaldan bir kıza sordum o öyle diyor.
Soran+1 yılBu kizla yakinmisn
- +1 yıl
bu kız derken?
Soran+1 yılSanaldaki
- +1 yıl
yok hiç çtanımıyourm nedenki?
Soran+1 yılHani belki sana karşi bize hissediyordur diye ama ole sanmam yapsin herşey bir iltifat içinse baskalarindada bulabilir siz konuşmadan önce yani yeni konuşunca sanki iltifat ettindemi yaklasti sana
- +1 yıl
haklısın ama inşallah olur ya :(.
Soran+1 yılİnşallah yavaş yavaş herşey :) inşallah olur
Bir kız ya da kadın ancak ve ancak kendisini deli gibi seven erkeği değiştirebilir.
00 YorumlaDeğişir Körü körüne baglanmış gözü senden başka birşey görmüyosa değişir ve artık onun için tek dogru sensındır hataların bıle ona dogru gelır cunku
00 Yorumla
+1 yılben olsam değişmem o yüzden biter zaten bende ilişkiler
21 Yorumla
Soran+1 yılBen zorla degistirmedim ama kendisi söyledi bunu bana :)
+1 yılbeni ben olduğum için sevmek yerine beni değiştirip öyle sevecekse hiç sevmesin arkadaş
00 Yorumla
+1 yılDegistiremeez asla yipranip oturur ancak maalesef oyle
00 YorumlaKiza degismis gibi gosterir kendini ama degismez ozu neyse oyle kalir
00 Yorumlabırakın bir erkeği bir kız istesin bir ülkeyi değiştirir...
10 YorumlaDeğiştiremez. Çocuk sadece değişmiş gibi davranabilir yapacağını yine yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s0BYr64WvGu6 olabilir
00 Yorumla
+1 yılErkek kizi degistirir kiz iken kadin yapar ama kiz erkegi degistirir mi bilmiyorum:)))
00 Yorumla
+1 yılOlabilir anlıkta olabilir ömürlükte
kalbine ne kadar derin dokunduğuna bağlı.00 YorumlaYalanlar dolanlar =) ayrıldıktan sonra gerçeği anlarsın. d
00 Yorumla
+1 yılDeğiştiremez. O hayalde olanlar da çıksın biran evvel.
00 YorumlaCapkin biri degismez degistim diyorsada yalan atiyo..
00 Yorumla
+1 yılelini ayağını tam çekmez herseyden ama %90 değişebilir özellikle evliiği düşünüyorsa.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet düşünüyoruz 90 mi :-[
- +1 yıl
yola gelir merak etme.
Soran+1 yılİnşallah :((
+1 yılhem bizim o halimizden hoşlanıp sevgili oluyorsunuz. bir de elde edince değiştirmek istiyorsunuz. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama?
02 Yorumla- +1 yıl
sen bu kafayla çok yaşamazsın
Degiştirmek degilde sevgilimde sen beni adam ettin demişti
00 Yorumla
+1 yılben çok değiştim :D
o kızı hayatımdan çıkardıktan sonra :D00 Yorumla
+1 yılkadında değişmez erkekte bu mavallara inanan kaç kişi var
00 Yorumla
+1 yılBır kızın bır erkekte deıstıremeyecegı tek sey cinsiyetıdir.
00 YorumlaEvet ama bence erkek bir sure sonra eski haline doner
00 YorumlaDegistirebilir ancak karsidaki degismek istiyorsa yoksa ne yaparsa yapsin bos
00 YorumlaKizim sen bayansin dilini kullan arkadas bunudami ben soyliyim yalan yine bakar sallio
00 Yorumla
+1 yılDeğiştirmez. Ama mutlu ya da mutsuz etmesini bilir.
00 YorumlaBence kız erkegi anlık değil gerçekten seviyorsa degistirebilir yeterki kalpler bir atsin
00 YorumlaBir kız sevdiği erkeği öyle sevmiş zaten nesini değiştiriyon?
00 Yorumlatabii heçç şey görmediysee erkek degişirr ya da kırmamak için degişir birazda dersen degişeni vardır degişmeyeni vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar öyle olanlar ama elektriğe bağlı. Sen onu kendine çekebilirsen başarabilirsin. Rahat durur ama uğraşmaya değer mi bilinmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz abes olacak ama çok net *mına bile koyar, sevgi nelere kadir, insan sevmeye dursun neler yapıyo tanıyamıyo kendisini..
00 Yorumla
+1 yılDegismek istiyosa ve bunuda sana birakiyosa degisir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. Çok güzelsen, baskıcıysan, dominantsan, birazda sert bir karakterin varsa mümkün.
00 Yorumla
+1 yılMaçoyu nazik, tipsizi yakışıklı, kötüyü iyi yapar aşk.
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat