Bi arkadaşım var ona saplantılı olan çocuk şey yazmış benim olursan sana zarar vermem sadece, kız diyo intihar etcem dayanamıyorum sürekli beni tehdit ediyor dedi ben nasıl yardım edicem arkadaşıma
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çocuk birine söylersen evi basarım gebertirim diyo
Yahu bebişim çocuk çocuk konışmyın aılesıne anlatsın bi yere cagırsınlar mesajları tehdıtlerı ss alsın önce dönsünler sonra polıse versınler oldu bıttı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adalet sistemi yüzünden böyleler bu adalet sistemi değişmediği sürece hep böyle olacak
Maalesef ki
Yahu bebişim çocuk çocuk konışmyın aılesıne anlatsın bi yere cagırsınlar mesajları tehdıtlerı ss alsın önce dönsünler sonra polıse versınler oldu bıttı
Keşke o kadar kolay olsa
Kızın fotoğrafını montaj yapmış uygunsuz şeylere onları paylaşmakla tehtit ediyor
Karşı tarafın burcu akrep mi
Bilmiyorum
arkadaş nedir bu kızların çektiği ya
Off valla ya
sağlam bir dövülmesi lazım
polis
Evi basarım diyo
Doğru söylüyor. Onun anlayacağı dil bu
siz de tehdit edeceksiniz yası kac bu kisinin bir de trollsen bos yapma lütfen
Knk bu işin troli mi olur
yası kac bu kisinin bana ergen muhabbeti gibi geldi ev basmak tehdit etmek falan bos konusuyor olabilir
Ben de buna katılıyorum. Bu kişiyi ancak kolluk akıllandırır
@aykırıinsan33 ya öyle dedim de olayın ciddiyetine göre değisir benim basıma böyle bir sey gelmisti çözemedi polis
Ama salıyorlar hep onlar da. Bak televizyonda bir sürü kadın cinayeti var davaların arkasında durmadıkları için önlem alsalar keske
Çünkü daha önce polise gittim avukat tut beni ilgilendirmiyor dedi
yine de gidin bence baska yapacak bir sey yoksa korkarlar ya genelde böyle seylerden asırı psikopat birine denk gelmemisse
polise söylesin
Evi basarım diyo
basamaz polis önce davranır
toplaşıp dövelim
Ah keske
ciddiyim soru aç konum ver
İstanbul'da o
bi ton adam varıdr orada..
Çocuğu dövün
Diikkatli olun