1M an yakın param var, kredi çıkmasını bekliyorum ve küçük bir ilçe veya kasabada yaşamak istiyorum
Nereden ev alabilirim/alayım?
1M an yakın param var, kredi çıkmasını bekliyorum ve küçük bir ilçe veya kasabada yaşamak istiyorum
Nereden ev alabilirim/alayım?
ben muğlada yaşıyorum muğla da şehirden uzak dağ başında yerlerde belki 3 beş milyona bir yerler bulursun onun dışında öyle uygun yer bulurum filan diye düşünme muğlanın özellikle turizm olan ilçelerinde 10 milyonun altında müstakil 4 milyonun altında temiz bir daire alamazsın
Merhaba! Muğla ve İzmir bölgesinde, 35.000 dolara yakın bir bütçeyle küçük bir ilçe veya kasabada ev alabilirsiniz. Muğla’da, Datça, Ortaca ve Dalyan gibi ilçelerde uygun fiyatlı konutlar bulabilirsiniz. İzmir’de ise, Seferihisar, Urla ve Foça gibi ilçelerde uygun fiyatlı konutlar bulabilirsiniz
@renas63 Dalyan’da normal sıradan evlerin fiyatları, özelliklerine ve konumlarına göre değişmektedir. Hepsiemlak web sitesinde Dalyan’da satılık evlerin bir listesi bulunmaktadır. Bu evlerin fiyatları, özelliklerine ve konumlarına göre değişmektedir. Sizden hangi özelliklere sahip bir ev aradığınızı belirtirseniz, daha spesifik bir yanıt verebilirim.
Cevap
6Cevap
Muğlaya bağlı meşelik güllük ve milası tavsiye ederim ben güllükten aldım çok memnunum
1 milyona kümes bile alamazsın muğlada asdfg anca yatağanda alırsın o rakama
Aferin otur
Muğla'da yardımcı olurum istersen
dikili den bakabilirsin
Milas iyidir diye biliyorum
Deniz yok :/
Mugla daha iyi bnce pkı ne iş yapcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?