Aile & Toplum Hafta sonu planınız var mı, nedir? Manquer Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Ülkemiz hafta sonu soğuk hava dalgasının etkisine giyiyor. Benim plan suya düştü galiba 😢😢😔 Hafta sonu planınız var mı, nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İstanbul'a doğru uzun bir yolculuk beni bekler... 1 16 Yorumla Manquer +1 yıl İstanbul da yaşamıyor musun? Ben öyle sanıyordum da Yorumla blackman3419 +1 yıl Bir haftadır izindeydim, geri döneceğim Yorumla Manquer +1 yıl Anladım. İyi yolculuklar Anne sütlacından anlamalıydım. :))) Yorumla blackman3419 +1 yıl Aslında sorusunu da açmıştım geçen hafta, sen yine kayıplardaydın : ))Yollar bozulacak gibi sanki 🤔 tenk yu : )) Yorumla Manquer +1 yıl Thank you… takip ediyor beni 😄 Yorumla blackman3419 +1 yıl Takip demeyelim de tesadüf diyelim : )) Yorumla Manquer +1 yıl Ortalıkta olmuyorum bu nasıl bir tesadüf :))) Yorumla blackman3419 +1 yıl Sorularıma gelen üyeler standart, yoklukları belli oluyor 😂 Yorumla Manquer +1 yıl Haykırdım :))). Ben de olmasam kim gelecek Yorumla blackman3419 +1 yıl Oturup ağlarım 😂 Yorumla Manquer +1 yıl Gece hesabı sileyim. Mendilini hazırla Yorumla blackman3419 +1 yıl Haber verdiğin sürece sıkıntı yok 😂 Yorumla Manquer +1 yıl 🙄🙄 habersiz olunca noluyor ki Allah ım yaaa :)) Yorumla blackman3419 +1 yıl Sorularımdan birisi eksik diyorum, gözüm yollarda kalıyor 😂 Yorumla Manquer +1 yıl Aman ne büyük kayıp :))) Yorumla blackman3419 +1 yıl Çok çokkkk : )) Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı. Hava çok soğuk, aslında ya bugün ya da yarın dışarı çıkarım. Ben yazı seviyorum, kışın evde kaldıkça ruhum daralıyor 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Akşama kadar uyumayı düşünüyorum. Afad da mesaj atmış sağolsun şiddetli fırtına ve sağnak yağış diye. Peteğin önüne tünerim artık. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. haftasonu ineklere yem saman çayır alıp stok yapacagım 1 6 Yorumla Manquer +1 yıl Çiftliğiniz mi var? Yorumla lenii +1 yıl keşke olsa ((: üç tane ineğimiz var Yorumla Manquer +1 yıl Köyde mi yaşıyorsunuz diyeyim o zaman? :) Yorumla lenii +1 yıl ahah ((: Yorumla Manquer +1 yıl Yani? Haha mı 😃 Yorumla lenii +1 yıl ((: bazen evt Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı. Öğlene kadar yatarım sonra araç bakımlarımı yapcam. Fjdı 1 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Bu haftasonu evdeyim annemi biryerlere götürürüm belki 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bir planım yoktu zaten, spora gider gelirim. Hava çok kötü olacak özellikle pazar günü. 1 0 Yorumla
laraçınarr Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl her hafta sonumun vazgeçilmez aktivitesi kahve + çikolata + dizi 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Planım yok aslında evde tek başıma film keyfi yapmak istiyorum hava durumu tam buna uygun… 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Akdeniz kıyılarına inip denize girmeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ders çalışmayı düşünüyorum. Bir de sabahları sadece uyumak. 🥲 0 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Öğlene kadar serbest öğleden sonra oğlumu kursa götürüp çıkışını bekliycem 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yarın hava yağmurluymuş 1 5 Yorumla Manquer +1 yıl Çoğu yerde kar var merakettimmişte +1 yıl Uludağa kar yağdı çoktan bizim Manquer +1 yıl Geliyorum hemen 🥹 kartopu oynamaya merakettimmişte +1 yıl haha gel gel kardan adamda yaparız 😀 Manquer +1 yıl Olurrr 🤩
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Hafta içi de hafta sonu da hep evdeyim hiçbir planım yok benim için her gün aynı 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hava yağmurlu evde oturmaktan başka çare yok. 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. her zaman ki gibi evde bön bön oturacağım :) 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. İstanbul'a gidicem 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı. Planım yok duruma göre hareket ediyorum 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı. evet var evden çıkmayıp yağmuru izlemek 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. evet yaris var :) 1 6 Yorumla Manquer +1 yıl At yarışı mı? Yorumla nomorebets35 +1 yıl evet pazar gunu kosucak :) atimiz kazanicaz tiyo vereyim :)) Yorumla Manquer +1 yıl İşim olmaz :)) teşekkür ederim de.. İzmir denince at yarışı , hemen anladım Yorumla nomorebets35 +1 yıl :)))))izlemekbuyutmekkosmak :)ve tabiiki kazanmak guzel :) Yorumla Manquer +1 yıl Teyzemler hipodroma yakın , görmüştüm Yorumla nomorebets35 +1 yıl dogrudur :)liseye basladigimda da haftada bir gun giderdim :)son 4 senedir artik kendi atlarimizida kosuyoruz :)ve turkiyenin en guzel hipodrum keyfi izmirdedir :) Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Oyun oynamak. 1 4 Yorumla Manquer +1 yıl Çürüdün evde sempatik Yorumla BloodyGamer +1 yıl Seviyorum evcimen olmayı🙄 Yorumla Manquer +1 yıl Arada havalandır kendini 😁 :))) Yorumla BloodyGamer +1 yıl Havalar soğuk, hastalanırım🤦 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. var der çalışmak ya of of 0 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl *ders çalışmak Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bugün değil de yarın biraz stresli olacak gibi 😬 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Şehir dışına çıktım haftasonu gezicem😂 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dinlenip bol bol doga'da gezmek. 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Var ama bende kalsın evde değilim... 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ders çalışacağım, kitap okurum, dizi izlerim. 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. Sakarya'ya gideceğim yarın 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. şu an için yok 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Fırtınadan dolayı iptal ettiğim planlarım var.. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. benim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İstanbul'a doğru uzun bir yolculuk beni bekler...
İstanbul da yaşamıyor musun? Ben öyle sanıyordum da
Bir haftadır izindeydim, geri döneceğim
Anladım. İyi yolculuklar
Anne sütlacından anlamalıydım. :)))
Aslında sorusunu da açmıştım geçen hafta, sen yine kayıplardaydın : ))
Yollar bozulacak gibi sanki 🤔 tenk yu : ))
Thank you… takip ediyor beni 😄
Takip demeyelim de tesadüf diyelim : ))
Ortalıkta olmuyorum bu nasıl bir tesadüf :)))
Sorularıma gelen üyeler standart, yoklukları belli oluyor 😂
Haykırdım :))). Ben de olmasam kim gelecek
Oturup ağlarım 😂
Gece hesabı sileyim. Mendilini hazırla
Haber verdiğin sürece sıkıntı yok 😂
🙄🙄 habersiz olunca noluyor ki Allah ım yaaa :))
Sorularımdan birisi eksik diyorum, gözüm yollarda kalıyor 😂
Aman ne büyük kayıp :)))
Çok çokkkk : ))
Hava çok soğuk, aslında ya bugün ya da yarın dışarı çıkarım. Ben yazı seviyorum, kışın evde kaldıkça ruhum daralıyor
Akşama kadar uyumayı düşünüyorum. Afad da mesaj atmış sağolsun şiddetli fırtına ve sağnak yağış diye. Peteğin önüne tünerim artık.
haftasonu ineklere yem saman çayır alıp stok yapacagım
Çiftliğiniz mi var?
keşke olsa ((: üç tane ineğimiz var
Köyde mi yaşıyorsunuz diyeyim o zaman? :)
ahah ((:
Yani? Haha mı 😃
((: bazen evt
Öğlene kadar yatarım sonra araç bakımlarımı yapcam. Fjdı
Bu haftasonu evdeyim annemi biryerlere götürürüm belki
Bir planım yoktu zaten, spora gider gelirim. Hava çok kötü olacak özellikle pazar günü.
her hafta sonumun vazgeçilmez aktivitesi kahve + çikolata + dizi
Planım yok aslında evde tek başıma film keyfi yapmak istiyorum hava durumu tam buna uygun…
Akdeniz kıyılarına inip denize girmeyi düşünüyorum
Ders çalışmayı düşünüyorum. Bir de sabahları sadece uyumak. 🥲
Öğlene kadar serbest öğleden sonra oğlumu kursa götürüp çıkışını bekliycem
yarın hava yağmurluymuş
Çoğu yerde kar var
Uludağa kar yağdı çoktan bizim
Geliyorum hemen 🥹 kartopu oynamaya
haha gel gel kardan adamda yaparız 😀
Olurrr 🤩
Hafta içi de hafta sonu da hep evdeyim hiçbir planım yok benim için her gün aynı
Hava yağmurlu evde oturmaktan başka çare yok.
her zaman ki gibi evde bön bön oturacağım :)
İstanbul'a gidicem
Dinlenmek ve dinlenmek istiyorum.
Planım yok duruma göre hareket ediyorum
evet var evden çıkmayıp yağmuru izlemek
evet yaris var :)
At yarışı mı?
evet pazar gunu kosucak :) atimiz kazanicaz tiyo vereyim :))
İşim olmaz :)) teşekkür ederim de.. İzmir denince at yarışı , hemen anladım
:)))))
izlemek
buyutmek
kosmak :)
ve tabiiki kazanmak guzel :)
Teyzemler hipodroma yakın , görmüştüm
dogrudur :)
liseye basladigimda da haftada bir gun giderdim :)
son 4 senedir artik kendi atlarimizida kosuyoruz :)
ve turkiyenin en guzel hipodrum keyfi izmirdedir :)
Oyun oynamak.
Çürüdün evde sempatik
Seviyorum evcimen olmayı🙄
Arada havalandır kendini 😁 :)))
Havalar soğuk, hastalanırım🤦
var der çalışmak ya of of
*ders çalışmak
Bugün değil de yarın biraz stresli olacak gibi 😬
Çalışmak gibi bir planım var.
Şehir dışına çıktım haftasonu gezicem😂
Dinlenip bol bol doga'da gezmek.
Gece için planım var.
Var ama bende kalsın evde değilim...
Ders çalışacağım, kitap okurum, dizi izlerim.
Sakarya'ya gideceğim yarın
yatarım
Çalışmak
Bir sürü dizi film izlemek
şu an için yok
Fırtınadan dolayı iptal ettiğim planlarım var..
Bodrum yolcusu kalmasıın😄
evdeyim yatcam
Hayır yok.
Melesef
benim yok
yoktur
Süper işte