terapiye başladım. Şu ana kadar 4 kere gittim. Her hafta 6 günde bir randevu veriyor ve ücret 2.000 , bana biraz sık geldi araları bir şey değişmiyor zaten ev iş hayatım. Sizce iptal etmelimiyim yarın ki randevuyu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eğer başarılı bir danışmansa, meslekte kendini kanıtladıysa normal fakat tanıdığım en iyi psikolog seansı 1,500 tl, biraz tuzlu gibi
6 günde bir randevu veriyor bu ara baya sık degil mi normalde 20 günde bir falan olması gerekmez mi
Çok sık, benim psikoloğum yoğunluktan dolayı ayda 1 verebiliyordu en fazla, hatta bazen 1,5 ayda bir gittiğim oluyordu, bence piyasayı tekrar bir araştırmanızı tavsiye ederim.
ya bilmiyorum. İyi aslında iş ile ilgili yaptıgı yorumlar baya doğruydu. Yönlendirmeside iyi , baya ilgili. Ama özle hayatımla ilgili dediklerine katılmıyorum bence tamamen alakasız yorumlar yaptı. Birde seansa , 40 dk geç aldı mesela randevum 2:00daydı 2:44 te aldı
Peki
o parayla kendine bi hobi edineceğin kursa git daha çok fayda görürsün
orası doğru ama işte özel hayatımla iligli sorunlardan gittim ama düşüncelerimiz pek tutmadı gibi ya kararsızım
sevmediysen başka birini deneyebilirsin illa gitmek istiyorsan
kararsızım işte, yani bazı konularda iyi ama özel hayatla ilgili dediklerine katılmıyorum. Ben nişanlıydım ayrıldım. Bu sebeplede gittim ve tahmin edersin ki baya üzgündüm ayrıldıgım için. Neyse anlattım , siz kendinizi fazla kaptırmışsınız dedi konuyu kapattı. Yeni birileri ile tanışın dedi, dedim iş yerinden birinden hoşlanıyorum ama çekiniyorum falan, aynı anda birden fazla kişiyede ilgi duyabilirsin dedi.
ee bunları bizde derdik
birde fikirleri uymuyor. Aynı anda birden fazla kişiye bir şey hissedebilirsin demek saçma?
kiminie göre saçma kimine göre değil işte
valla iyi bir dost sana o terapiden çok çok daha faydalı olur ciddi sıkıntıların yoksa
iş ile ilgili sıkıntılarım var. Mobbing var resmen ondan gittim ki işten ayrılcam zaten, birde erkek arkadaşımla ilgili sıkıntılarım vardı ayrıldık zaten , ama o konuda ki yorumları bana uymadı gibi
boş yere ne gidiyon o zaman bir demlik çay demle aç güzel iki türkü ölüm var ölüm bu gün öğlen 30 yaşında gencecik çocuğu toprağa verdik yemişimmmm işinide gücünüde sevgilisinide dünya üzülmeye değmeyecek kadar kısa
Vallahi ben bedavayı dinlerim senin derdini tavsiye de veririm😅
hahahahahaha
Haftada bir seans ideali.
evet ama pahalı
Daha ucuz bir terapiste gidebilirsin.
Gereklıyse ve yararı oluyorsa devam et
ya ondan emin degilim. İşle ilgili sorunlarım var şirketten memnun degilim bu konuda yaptıgı yorumlar vs baya iyi ama erkek arkadaşımla ilgili olanlar vs özel hayatla ilgili olanlar pek benim düşüncelerime uymuyor
O zamn gıtme benle konuş daha iyi
yani 1500 2000 normal artık
terapi alma nedenin ne ki özel değilse
iş ve erkek arkadaşımla iligli sorunlarım var. Çalıştıgım şirketten memnun degilim resmen mobbing var, artı erkek arkadaşımla iligli sorunlar bu sebeple gittim. ama sence ücret fazla degil mi
evet biraz fazla, bende gidecektim aynı sorunlar varda. İşe yarıyorsa devam et ama paraya bakma
Pahalı
ya evet birde 6 günde bir randevu veriyor
Sen bu parayı verdikçe psikolojin daha çok bozulur