Ben stres atmak için oturduğum mindere vururdum arasıra ışık kapalıydı vurdum cam bardak varmış patlattım bardağı ince bir bardakta değildi elimden bir bardak kan aktı ölüme yakın deneyimlerde yaşadığım için kendimi şanslı hissettim ve nekadar yanlız olduğumu tekrar anladım senin canın senim için değerli herkes kendi canını düşünüyor öncelikle
Kanım ın boşa gitmesine pişman oldum panik olduğum için keşke içseydim diye düşündüm üzüldüm çöp olmasına böyle anlarda soğuk kanlı olmak gerek kan kaybetmemek için
Uyku ihtiyaçtır sen nasıl yemek yemeyip yorgun düşüyorsun uykuda aynı şekilde mantıksız tarafı yok ve iyi yanı olmaz bir insan için ideal uyku saati 7 ve 8 arası değişir
Türkiye içi ulaşımda var zaten heryere elimzdeki bütün parayı arabaya vermenin anlamı ne bir evimiz bile yok ben o parayla yer içer gezer başka şeyler yaparım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Mantıksız
Duygusal olarak adaletli bence
Adaletin duygusu yoktur yaşanan ve ona göre hüküm vardır benim fikrim
Adalet mi var sence
Tarihten hiç mi bişey anlamıyoruz bir ders neden sonuç çıkaramıyoruz ve ya yapacak hiç bişeyimiz yok ölmek öldürmek zorundayız
Var herkesin adaleti var
Merak ettim yaşın kaç
Tarihte yaşanılanda yaşamak için öldürmek zorundalik da bulunmakta
On yedi abi
Bende 18
Takip edermisin katil seri katil vs olan insanları
Neyse çok garip aile ler var çoçukları çok şanssız
Bu arada uykuyu ne açar enerjim düşükte sence ne enerji verir
Katil olan insanlar aileleri yüzünden olmuyor yani bazıları genelleme yapmak mantıklı değil
Evet bencede
Benim bi sorun um var yaşamamı engelliyor sence ne olabilir yardımcı olabilirmisin
Wtf Anlamadım
Baya yazdım işte
Sorununu anlamadım hasta mısın
Değil im
Şanssız olabilirim ama
Şanssızlığa kimse yardımcı olamaz bende şansızım ya
Ölmediğim için kendimi şanslı hissettim dün
Ne oldu ki
Ben stres atmak için oturduğum mindere vururdum arasıra ışık kapalıydı vurdum cam bardak varmış patlattım bardağı ince bir bardakta değildi elimden bir bardak kan aktı ölüme yakın deneyimlerde yaşadığım için kendimi şanslı hissettim ve nekadar yanlız olduğumu tekrar anladım senin canın senim için değerli herkes kendi canını düşünüyor öncelikle
.
Dünyada yaşanılanlar … gazzede vs
O an ne var gerçek ne önemli olan ne diye düşündüm elimizde olmayan bişeyler var evet ama insanların diğer insanları öldürmesi yok etmesi
Neyse sende anlatabilirsin istersen bişeyler
Gittinmi. Abla
Geldim ablaa
Önüme bakmayı öğrendim o an
Aferin kiz devam et böyle 💅
Zayıf mısın kilolumu gözlük takıyormusum
Bunlar nasıl soru æq
Merak ettim nasıl birisin bence zayıfsın ve gözlüklüsün
İnsan değilim ben batmanim
Insan olmayan bir batmanim yeni bir tur bu
Değilsin insansın
İnanmadım sana
Sus batmanım ben
Mizahı bıraktım abla :(
Batman gerçek değil
Kardeş in var mı
Yok
İstanbullumusun
Batmanim
Kanım ın boşa gitmesine pişman oldum panik olduğum için keşke içseydim diye düşündüm üzüldüm çöp olmasına böyle anlarda soğuk kanlı olmak gerek kan kaybetmemek için
Git psikolojik destek al æmqq
Düşündüm sadece normal değilmi kan kaybettiğine üzülmek düşünsene bir bardaktan fazla kanın yere akmış
Değil sen kanını içsen midene gidicek æmqq damarına Değil ☠️
Evet sindirilicek içmemekten daha iyi değilmi
Değil
Tamam
Sence uyumazsam ne olur 2-3 gece
Bedenin dayanamaz ve sızarsın
Sızmassam
Sızarsın
Kafeinle vs
Gerçeklik algın bozulur hem zihinsel hem bedensel çöküş yaşarsın
Mantıksız değilmi iyi bir yanı olmazmı
Uyku ihtiyaçtır sen nasıl yemek yemeyip yorgun düşüyorsun uykuda aynı şekilde mantıksız tarafı yok ve iyi yanı olmaz bir insan için ideal uyku saati 7 ve 8 arası değişir
Cumhur başkanı nın göz altı (önderlik eden kişilerin) bazı insanlarda oluyor göz altında şişlik uykusuzluktan mı
Hayatımızda mecburi bir döngü var değil mi hayat bu
Değil knk değil hayata döngü mongu yok
Ne (yim) var
Neden durmadan soru soruyorsun
İnsanlar benim gibimi anlamaya çalışıyorum
Senin gibi derken senin neyin varki
Şanssızlığım var sanırım
Aynen
Ne aynen
Ne diyim kardesim sansizsin
Şanslıyım vaz geçtim
Tamam
Şanslıyım abla sende şanslısın bence
Tamam ablam öyleyiz abim
Annem araba almak istiyor bana göre gereksiz ve masraflı sence istanbuldayız zaten ulaşım çok kolay
Türkiye içi ulaşımda var zaten heryere elimzdeki bütün parayı arabaya vermenin anlamı ne bir evimiz bile yok ben o parayla yer içer gezer başka şeyler yaparım
Mantıklımı