Yurttaki eski odamda bana tuvaleti sarı bırakıyor diye iftira atmaları. Size yapılsa napardınız?

Bi kız bana yemek yerken ağzını şapırdatıyosun dedi tamam yapmamaya çalışırım dedim benim de rahatsız olduğum bi şey bar senin geniz sesinden odaya geldiğim günden beri sabaha kadar uyuyamıyorum dedim diye kavga çıkardı bağırdı odadaki diğer kızlar geldi benim üstüme geldiler ben de ben kavga çıkaracak varoş değilim dedim gittim memuru çağırdım memur sakin konuştu başka sorununuz var mı dedi tuvalet dediler memur o tekniktir heralde dedi ve ben geldiğimden beri tuvaletin pis kaldığını söylemeleriyle şok oldum çünkü takıntılı şekilde birkaç defa kontrol ederim tuvaleti başak burcuyum çok titizim 4. sınıfım bu zamana kadar 5 tane oda görmüştüm hiçbirinde böyle bi şey söylenmedi hakkımda diğer koz dedi ki pınar da dedi tuvalet sarı kalıyor dedi dedi bugün odamı değiştirdikten bir ay sonra pınarla karşılaştık benim yanıma geldi ona sordum ben asla öyle bir şey demedim dedi ve ne tevafuk sonra o pınar dedi diyen kız geldi ben de yüsra pınar öyle bi şey dememiş dedim ben öyle bi şey dedi pınar demedim ki dedi😁😁 ve ağız şapırdatıyosun da denmedi ha şöyle ağzım kalkık zor kapanıyor üst dudağım biraz ses gelebilir ama nam nam şapırdatmıyorum ve şapırdatsam ne olur bi insanın yemek yeme sesinden neden rahatsız olursunuz ki

Güncellemeler
+1 yıl
Sağolun arkadaşlar yorumlarınız çok iyi hayırlı geceler dili
Yurttaki eski odamda bana tuvaleti sarı bırakıyor diye iftira atmaları. Size yapılsa napardınız?