Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Selam. Mutluluğun ortak bir tanımı yok aşkında. Ama bana göre evli olup da tam dört dörtlük mutlu olan yoktur, hem de abartmıyorum dünyada yoktur. Her evliliğin küçük ya da büyük sorunlarının ve tatminsizliklerinin olduğuna inanıyorum. Dört dörtlük mutlu bir evlilik yapabilmek için akıl, kalp, ruh ve ten uyumunun da %100 olmadı gerekir ve bu mümkün olamayacak kadar zor. Mesela ben evliyim, ama tam manası ile mutlu değilim. Mesela ben 23:00 den önce yatmam ama eşim çok daha erken uyur. Ben balık et sakatat severim hatta bayılırım yemek ayırmam, eşim zeytinyağlıları çok sever kemikli et balık sakatat hiç yemez. Ben hareketliyim yürüyüş gezme seyahat severim eşim evde oturmayı ve market avm gezmesini sever. Ben sinema tiyatro severim eşim sevmez. Özür dikerim ben ilişkimiz her gün olsun isterim ve somut tanımam fantezilere bayılırım neşeli hareketliyim, eşim ayda bir yeter der ve klasik ilişkinin dışına çıkmaz sınırları çok katıdır fantezi sevmez sade ve daha monotondur. 2 çocuğumuz var, maddi sıkıntımız yok, birbirimize saygımız ve güvenimiz tam. Aramızda büyük tartışmamız, kavgamız gürültümüz hiç olmadı. Dışardan mutlu bir örnek bir aile olarak biliniriz. Yorum senin. Gerçekler böyle. Sana mutluluklar diliyorum.😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabii ki dört dörtlük mutlu olan bir evlilik biçimi yoktur. ama mühim olan da zaten mutsuz anlarını birlikte göğüsleyebildiğin eşi bulabilmek. böyle bir eşe sahipsen mutsuzluğun bile keyif verir bazen. ben çok mutluyum evliliğimde. hatta evlenmeden önce evliliğin bu kadar güzel bir şey olacağını düşünmezdim. hep tek başıma yaşama hayalleri kurardım ama şimdi bakıyorum da tek başıma yaşamakta çok zorlanırmışım. şimdi hem bir eşe, hem ev arkadaşına, hem sevgiliye hem de bekar hayatı gibi yaşadığım minik bir eve sahibim:) bekarken sahip olduğum seyahat etme tutkusunu şimdi benden daha heycanla yaşayan bir eşe sahibim. ev işinden anlamazdım tembeldim. şimdi bir uyanıyorum ev toplanmış, bulaşıklar yıkanmış:) senin modun düşükken sırf yükseltmek için seni bir suşi gibi sarıp sarmalayan yemeğini hazırlayan, ayaklarına masaj yapan, canın bişey çektiğinde gidip hemen alan, sen yorulma diye şöförlüğünü yapan, sana koşulsuz bağlı, güvenini sarsmayan, sana sevgisi gün geçtikçe azalan değil sürekli artan bir eşe sahipsen evet dünyanın en mutlu insanı sen oluyorsun tüm zorluklar kolay geliyor. eş seçimi çok çok önemli. o yüzden evlenmeden uzun süre birbirinizi tanımaya çalışın mümkünse bir süre beraber yaşayın ama bilmediğiniz bir kuyuya asla inmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılHep mutlu olun. Neguzel anlattiniz.
+1 yılİnternette gördüğün fotoların tamamına yakını sahte gösteriş dolu , evlilik bir süreden sonra zorunluluk ve görev bilincine dönüşüyor bir sorumluluğun var yapman gereken ce artık spontane diye bir şey kalmıyor , tabiki her evlilik aynı değil ama büyük bir bölümü böyle maalesef
00 Yorumla
+1 yılÖnce ailene sonra çevrene bak iyi bir gözlemci isen cevabını bulursun. şu an tr de bir çok evlilik maddi sorunlara takılıyor. Herkes sinemaya tiyatroya kafeye tatile gitmek istiyor ama ev kirası faturalar çocuğun okul servisi vs deyince bunlar hayal kalıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılAbimler ve yengemler mutlu. Ablamlar değil.
Soran+1 yılYani iki ablam mutlu ikisi değil. Abilerimin ise hepsi mutlu. Yengemler de çok mutlu.
- +1 yıl
Doğru insanı bulmak iyi kazanç eşinde eğitim aile yapısı hayata bakış açısı ortak zevkler derken doğru insan ve parayı bulup mutlu olan nadir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mutlu olmayı hayal ederek aşık olup evleniyorsun ve attığın o imza hayatının yönünü belirliyor. Hep mutlu olmayı amaçlarken çok başka imtihanlardan geçiyorsun. Daha doğrusu o imtihanları geçebilirsen, sabır ve olgunluğu becerebilirsen emeklerin boşa gitmiyor ancak çok zaman alıyor bunlar. Bazen sular durulur huzur bulursun bazen dalgalar o kadar güçlü ve yıkıcıdır ki dayanmakta zorluk çekersin. Bir hayatı paylaşmak çok güzel aslında ama hiç kolay değil. Emek istiyor, fedakarlık istiyor. Sevgi bitmedikçe her şey iyileşiyor ve mutluluk kalıyor geriye.
20 Yorumla Evlilikte her şey tozpembe değil maalesef hala bir bebeğim yok ama evlilik bebek yapmak değildir sonuçta bazen sorunlar olabiliyor bunlarla başa çıkabilmek en önemlisi eşinin ve senin birbirinize bağlılığınız sevginiz saygınız her şeydir birisi dahi olmasa ipin kopmasına şahit olursun bu üçünü eşit şekilde ilerlemesi zor bir süreç her şey tamam olduğunda evlilik bir masal gibi herzaman flört edebileceğin öpüşüp saatlerce sevişebileceğin güvendiğin bir adam elini tuttuğunda senden daha güvende olan bir kadın olmuyor dünyada güzel yanları kötü yanları gibi bir sürü birbirinize vakit ayırmanız Küçük sürprizler yapmanız herşeyi güzel bir hale sokuyor
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarim hep mutlu olursunuz
+1 yıl17 yillik evliyim. her zaman mutlu olmak mumkun degil. hayat sartlari kisisel psikoloji buna musade etmez. mutlu oldugun anlar mutsuz oldugun anlardan fazlaysa sanslisin evlilikte. oyle nette gorulen fotolar videolar gosteris. gercek hayat öyle degil. klasik sevgi saygi sadakat ilgi diyecegim bunlar mutlu eder insani.3 oglum var esim cocuklara abur cubur aldiginda benim sevdigim cikolatayi cebinden cikarip bana uzatiyosa ben mutluyumdur mesela. tel actigimda bana yawrum diye hitap ettiginde mutluyumdur. ayagina corap giy üsutursun dediginde mutluyumdur. ne isteyip ne aradiginla ilgili. yeni nesil biz evlilerin her zaman mic mic yan yana dudak dudaga kucak kucaga saniyolar yok oyle😅
814 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
herkes senin gibinufak seylerden mutlu olsa mutsuz evlilik olmaz galiba ve kac yil olmus evleneli insallh sevgin saygin hic. gitmez
- +1 yıl
Bunu soruyu soran kisiye yaziyorum👍sosyal medyadaki mutlu evliliklere ozendigi icin. coookkk eskiden facenin en cafcafli hali bir akrabamiz pazar gunu paylasim yapiyo o zamanlar disarda kahvalti yapmak luks konum atiliyodu iste o zamanlar aslan kocam canim kocam bizi kahvaltiya cikardi gibi gibi yazmis. sonra bizim oglan atesleniyo acile gidiyoruz. ordan cikip paylasim yapan kadinin kaynanasina ugruyoruz tamamen tesaduf. iceri bi girdik sac bas daginik paspal bi halde kaynanasiyla sarma sariyo🤣🤣🤣hal hatir sorduk gectik oturduk esin nerde dedim pazar gunu ya😅abla dedi hayat cok zor sabah erkenden işe gitti🤭😬🤣hic gidilmemis kahvaltiya uyanmis cocuklari alip kaynanaya gelmis. demem o ki her gordugunuze inanmayin.
- +1 yıl
Ağzına sağlık diyim
+1 yılSosya medyada paylaşılan şeyleri sadece illüzyon gösterisi gibi düşün.. yani paylasim yapan insan bizlere sadece göstermek istediği şeyi gösteriyor.. emin ol onca abartı paylaşım yapan bir çok çift evde kedi köpek gibi birbirini yiyordur.. iyice tanımadan hickimseyle evlenme..
40 Yorumlaİnsanlar sadece mutlu oldukları anların fotoğraflarını paylaşırlar. Kimse mutsuzluğu fotoğraflayıp paylaşmaz.
Haliyle senin, benim gördüğüm onca fotoğrafın arkasında derin mutsuzluklar, huzursuzluklar gizlidir.
Mutlu evliliklerle de vardır haliyle, onlarda zaten fotoğraf çekip atmakla pek uğraşmaz. Anı yaşarlar. Yani demem o ki, kimse ne göründüğü kadar mutlu , ne de mutsuzluğunu fotoğraflayacak kadar dürüst.12 Yorumla- +1 yıl
Şu yorum ne doğru dimi ama
Soran+1 yılPeki yabancı ülkelerde bu geçerli mi avrupada filan?
+1 yılBen mutluyum. Kıdemli bir evli sayılırım. Zaman zaman sorunlar çıkıyor tabi. Ama evliliği sürdürmenin yolu o sorunları birlikte çözebilme beceresinden kaynaklanıyor bence.
Kim ne derse desin evlilik güzel...
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl16 yıldır evliyim hic bir beklentim yok. En son eşimin hediye olarak ne aldığını bile hatırlamıyorum. Iyi bir baba, iyi bir insan ama hic bir zaman benim gercekten ne sevdiğimi ne istediğimi anlamadı, aynı eve girdikten sonra her şey değişti. Evlendiģin insan gidiyor bambaṣka biri geliyor. Eşler yıllar icinde istemeselerde cok kırıcı olabiliyor.
212 Yorumla- +1 yıl
Bu her evkilikte var demek ki hic bisey disaridan goruldugu gibi degim sanirim. bizim. de 3 yil oldu cok. sukur mutluyuz ama kavga da cok ediyoruz ve ben uzuluyorum evliligi bu sekil. hayal etmemistim hic
- +1 yıl
Şu dert herkeste var biliyormuşum senin ruhunun açlığı ne olacak peki ahhhh ahh mutlu edemeyenler evlenmesin bir zahmet
Cevap sahibi+1 yıl@55mustafaa55 3 yıl daha yolun başı sanırım. Zamanla kavgada edilmiyor. Bir boşvermişlik geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@surpriseloVE55 mutluluğu başgasının vijdanında aramamak lazım. Kendi kendimize yetmeyi öğrenince her şey değişiyor
- +1 yıl
Sizin baya olmus 16 yil yani baya tecrubelisiniz dir umursamazlik mi geliyor zaman la ya da beklenti varsa beklenti mi bitiyor
Cevap sahibi+1 yılYani kendi kendine yetmeyi öğreniyorsun. Mutlu evlilik oyunu var. Oyunu güzel oynamayı öğrenince bir şekilde oluyor.
- +1 yıl
Kendi kendine yetmek de bir yere kadar oluyor maalesef her erkek bi kadına muhtaç oluyor eninde sonunda ee ozman ne olacak cinselliği ya başkasında arayacaksın ya da kaç yaşında adam ergen gibi kendi kendine halledeceksin buna cevabın var mı
Cevap sahibi+1 yılKonu cinsellik değilki duygusal eksiklik
- +1 yıl
Herkes kendi yarasını açıyor işte benim sıkıntım da o hem duygusal hem de cinsel yönden
Soran+1 yılPeki bu 16 yıllık evlilik olmadan önce. Birlikte yaşama fırsatı olsaydı ya da daha uzun nişan dönemi olsaydı farklı olur muydu?
Cevap sahibi+1 yılNişan döneminde cok güzel saklıyorlar kötü huylarini. Ayni evde yasamis olsaydik evlenmezdim
Soran+1 yılPeki aynı evde yaşamaya başladınız ne kadar süre sonra değişti? Bir de değişmeden kastınız nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılMonoton olduğu için sıkılıyorlar aldatan aldatan sonra. Bende 30a geliyorum aile olsak diyorum sonra bu sitede bile onlarca evli olup sanal sohbet delisi flörtöz evliler olduğunu görünce tiksiniyorum. Erkeklerde sadakat yok ki. Bizim için hayal olan evliliğin %2 lik kısmı için bunlarla olmak istemiyorum. Yaşlılıkta da gittikleri esc0rtlar baksın bunlara.
21 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor. 40 yaşında birini bulur muyum diyorum bazen. Yani 40 ya da 45 yaşında evlenmek daha mantıklı geliyor bana.
Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Sosyal medyada görünenler kurgu. Mutlu evlilik paylaşılmaya gerek duyar mı diye sormak gerek. Çünkü aile mutluysa huzurluysa ve bunu paylaşsa nazar değeceğini düşünür ve paylaşmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBurada evli çok. Özellikle evli olduğunu gizleyen kadın çok onların evli olduğunu anlaman çok zor, erkekler onlara nazaran gizlemiyor evli olduğunu. Coğu mutsuz ya da sıkılmış monotonlasmis hayatlarından sıyrılmak için burada heyecan arıyor kendine. Ama mutlu olan evlilikler de azımsanmayacak kadar var tabi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSosyal medya bir çok aileyi mutsuzluğa sürükledi. Bir hikaye okumuştum. Bir aile kavga ederek küs bir şekilde sinema salonuna gidiyor, eşi foto çekip kocişimle sinema keyfi diye sosyal medyaya atıyor. Evinde mutlu eşi ile akşam çayı içerken bak bu kocası ile hep dışarıda diye örnek gösterip huzur bozuyor. Tanımıda şu, mutsuzluğu ile mutlu insanların hayatını etkileyen yaşam
18 Yorumla- +1 yıl
öyle yapıyorsa zaten uyumsuzdurlar gezmeyi seven gezmeyi seven biriyle evlencek evde oturmayı sevende öyle biriyle
Cevap sahibi+1 yıl@zMejorGato evet haklısınız. Uyumsuz çiftler bir ilişkiyi yürümesi için asla zorlamamalı. Sizde evlimisiniz?
- +1 yıl
Allah korusun
Cevap sahibi+1 yıl@zMejorGato neden tasarımcılar hep evliğe karşı. Tamam güzelsiniz ama o kadarda değil:)
- +1 yıl
ne alaka güzellikle biz her açıdan düşündüğümüz için öyle
Cevap sahibi+1 yıl@zMejorGato belki bir gün sizinde gönlünüzü çalan olur
- +1 yıl
var zaten ama genede evlilik istemiyorum bana göre değil
Cevap sahibi+1 yıl@zMejorGato bol şans o zaman
- Aile & Toplum konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılBu düşlemesi güzel olan hayal, sürdürülebilir bir durum değil. Bir süre sonra birbirine yabancı ve mutsuz iki insan, esirin olduğun çocuklar ve yaşamak zorunda olduğun bir hayatla başbaşasın.
26 Yorumla
Soran+1 yılKorktum ben bu yorumdan genelde böyle mi herkes?
- +1 yıl
Muhafaza edebilen olduğuna ihtimal vermiyorum
Soran+1 yılKız deme öyle içim karardı. Evlilik kötü bir şey o zaman 🤔
- +1 yıl
Evlilik için 30 yaşını en az devirirsen, daha uygun kararlar alırsın. Mutlaka da aşk evliliği olmalı, maddi sıkıntının yaşanacağı evlilikler de yıpratıcı olur
Soran+1 yıl30u devirdim. Kimseyi de sevemiyorum. Kendim gibi birini arıyorum ama bulamıyorum.
- +1 yıl
Kimle evli olduğun çok önemli evlilik kötü bir şey değil mükemmel evlilik yoktur hayat da hiv bir şey mükemmel de gitmez zagen
Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. Burada özellikle gece saatinde takılan evlilerin pek de mutlu olduğunu düşünmüyorum. Eşinle kaliteli vakit geçirebileceğin bir saatte bu platformda takılmak akıl işi değil:))
33 Yorumla- +1 yıl
Katıyorum keza ben öyle ama bu benim suçum değil
- +1 yıl
Dinlemeden yargılamasaydın iyiydi
+1 yılbizimde ailenin fotoları öyle evde boş suratsız klasik hatta bazen huzuru kaçmış kişileriz
20 Yorumla
+1 yılHerkesin evliliği farklıdır bir kaç kişiye bakarak cevabını alamazsin
21 Yorumla- +1 yıl
@denizinderini ayakta alkışlarım
Evlendigin zaman ilk önce saygi sevgi ve güven olmasi gerekir sonra iki aileden de mumkunse uzakta yasamak sakin bir yasam surmek bu dediklerin anca o zaman olur
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde aileler mi bozuyor işi?
+1 yılDüşündüklerin olması gerekenler ama her dediğinde evlenince olmuyor birde ne yaşta olursan ol insanın iç dünyasında hep başka hayalleri var istekleri arzuları mutlu olsan da reel olmasan da sanalda biri ile sohbet daha haz veriyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlilik monoton bir hayata sürüklüyor eğer eşlerden ikisinde normal yaşantısına devam etmez ve herşeyi birlikte yaparsa işin keyfi filan kalmıyor sonra insan bekar yıllarını özlüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle tahmin ediyorum ama deneyim yok bilemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yıl evli olup mutlu kalanı görmedim iki aytı beyin iki ayrı düşünce aynı evde yıllaca aynı seyler. i yapması hayuat zor gösdtermelik resimlee kanmayın
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Mutsuz da olsan kaç gün uzulebilirsin ki yönlerini farketmek bile mutlu eder evlilik risk evet ama mutsuz olacaksın diye bi kural yok
10 Yorumla
+1 yılBekarım.
Evlileri biliyorum mutlu olan yüzde bir ancak çıkar.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
- +1 yıl
Çürük elma mı dedin sen bana?
- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olsalar bu saatte bekarım diyip kandırmaca oyunlar oynamazlardı.
09 Yorumla
Soran+1 yılBelkide mutlular burada değil?
- +1 yıl
Kimin evli kimin bekar olduğunu bilemezsin ki bu sitede.
Soran+1 yılHayır onu demiyorum. Mutlu evliliği olanın burada işi ne? Benimki de soru diyorum.
- +1 yıl
Hah işte demek ki mutsuzlar. Evlilik garip bir şey ya bana biraz toplum baskısı yüzünden böyle geliyor.
Soran+1 yılYani bütün evlilerin hepsi bu sitede diyosun?
- +1 yıl
Siz kızlardan duydum, soru soranlardan. Bekar diye tanıtıp evli çıkanlar var falan. Bilemem, vakit geçirmek için mutlu evliler de vardır herhalde. Geneli mutsuz evlilerin, muhtelemen 3. kişilerin girmesi, maddi açıdan zorluk ya da bir süre sonra monotonlaşması olabilir.
Evlilikte en önemlisi bana kalırsa eşinle sohbet edebiliyor musun ve ortak ilgi alanınız var mı olmalı. Güzelliktir cinselliktir bir yere kadar götürür ama hayatını aynı senin gibi birisi ile götürebilen partner bulmak ise ömür boyu.
Soran+1 yılYaş 30 artık biri olsun kalıcı olsun istiyorum ama bu ülkede korkuyorum. Özellikle bu aldatma ve monotonlasma korkusu var bende. Avrupa gibi boşanmak kolay değil bir de.
- +1 yıl
Umarım bulursun, yalnız da hayat geçmez neticede.
Soran+1 yılHaklısın. Ben de öyle düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli olup da mutlu olan mı varmış. Herkes gibi biz de ölesiye mutsuzuz ama sosyal medyalarımıza bakarsan dünyanın en mutlu çiftiyiz. Bu sadece dışarıya verilen imajdan ibaret
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bence bu ekonomik buhranda birbirlerini yiyorlardır :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef her zaman olmuyor işte, bir sürü boşananlar var!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılewet çok mutluyum çocuğumla eşimle iyi ki varlar
12 Yorumla
Soran+1 yılHep mutlu olun
Cevap sahibi+1 yıltşkler
+1 yılBence evlilik mutluluk getirmiyor ya.. Daha çok düşünce sorumluluk kargaşa veriyor..
11 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin?
+1 yılMutsuzlar sanırım çoğu orada burada sürtüyor aldatıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu mu?
- +1 yıl
Hepsini tek tek ölçmedim ne kadar var sadece tahmin
Evlilik şans işi biraz ben çok mutluyum
21 Yorumla
Soran+1 yılHep mutlu olun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim mutluyum ama bekarlık daha güzel
32 YorumlaHiçbir evlilik musmutlu devam etmiyor
40 YorumlaMüge Anlı gibi yer bence. 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılYok be hepsi mi öyle
- +1 yıl
Bilmem. Evli kimseyi tanımıyorum öyle net olarak.
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTanığım hiçbir evli arkadaş mutlu değil
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin yapma ya
- +1 yıl
Evet
Normalde de iş yerine gelenler mutlu değil
Soran+1 yılHangi açıdan maddi açıdan mı?
- +1 yıl
Manevi açıdan
Hiçbiri de memnun değil
Yakın oluyorlarsa sadece seks içindir bence
+1 yıldeğiller hepsi numaracı
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak insanlar mutsuz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Değil diye görüyorum geneliyle
00 Yorumla
+1 yıl% 80 mutsuz mutlu gibi gözüküyorlar sadece
00 Yorumlaevli değilim mutluyum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldegiller bana yazan çok ondan diyorum :)
23 Yorumla- +1 yıl
Sen evlimisin?
Cevap sahibi+1 yıl@Sitemkarım boşandım
- +1 yıl
Sağlık olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılpek zannetmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılMutluluk gösterilen bir şey değildir karşılıklı yaşanır, havası atılmaz.
Sosyal medyadan gösterilenler dürüst olanlar olsaydı o kadar süslenildiğinde değil normal zamandan fotoğraf paylaşılırdı.
Birileri yapıyor ben de yapayım diyenler zaten koyun onları dikkate almaya gerek yok.
Dikkate alacağın kişiler senin değer verdiğin kişiler olmalı, yoksa herkes fikir sahibi, asıl problem bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan uzak durabilmek 😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılcocuk mu istiyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır birader
Cevap sahibi+1 yıleyi rafigim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBı arkım var konuscm sanırn
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılInsan açgözlü vw tatminsiz maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişiyor evlendigin kişiye göre
00 Yorumla
+1 yılMutlular
117 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin
- +1 yıl
Hayır
Soran+1 yılEmin konuştun o yüzden sordum
- +1 yıl
Canım kime sorsan dicek güzel değil ama eşleriyle sohbet ediyor geziyor etkinlik yapıyorlar onların memnun olmama sebebi yine bekar gibi başkalarına takılmamak inan çoğu böyle arada istisnalar var ama onlar hakkında bişey demek istemiyorum
Soran+1 yılSanki ben evlilik için uygun değilim. Ama istiyorum da sanki. Çok kararsızım. Açıkçası en çok avrupadaki çiftlere özeniyorum.
- +1 yıl
Kaç yaşındasın güncel durumun ne
Soran+1 yıl30 net
- +1 yıl
Bence uygun biri varsa evlen anne duygusunu tat artık belli bir süre sonra kriterlerinde düşer ve heves kalmaz sevilmek sevmek çok güzel bişey kendin gibi birini bulursan kaçırma yanlızlığı en iyi ben bilirim :(
Soran+1 yılAy tam tersi kriterlerim artıyor. Kimseyi yanıma yakıştırmıyorum. Ben daha kolay tamam derim saniyodum erkeklerden hatta insanlardan tiksinme derecesine geldim. Kendime mi aşığım diye düşünüyorum bazen. Bu normal değil.
- +1 yıl
İşte yaşın ilerledikçe olgunlaşıyorsun ve daha mantıklı düşünüyorsun ondan dolayı heves kalmıyor hatta bir söz var "Gençken evlenin, çünkü yaşlanınca insanın aklı başına gelir. Akıllı bir insan da asla evlenmez."
Soran+1 yılÇok doğru bir söz. Ben sohbet edebileceğim birini istiyorum. Konuşmaktan hiç sikilmayayim. Bir de fazla zeki olduğumu düşünüyorum. Benim gibi espri kalitesi yüksek olan insan çıksın karşıma. Sevgi tabiki istiyorum. Bunun yanında zekama saygısı olan ve zekam karşısında kendisini ezik hissetmeyen birini istiyorum. Genelde karşıma çıkanlar zekam karşısında ezildi ve bunu açıkça dile getirenler oldu. Ama rahatsız olduklarını söylediler. İyi anlamda değil.
- +1 yıl
Ya ne Güzel bende öyle biriyim ama tek kusurum çok anlayışlı ve ince düşünceliyim ama merak etme yakında öyle biri çıkar elbet karşına
Soran+1 yılO kusur bende de var. Ama galiba senden büyük olduğum için yavaş yavaş torpuleyebiliyorum. Demek ki sen de mükemmelsin 😉
- +1 yıl
Evt ama değerim bilinmiyor ki :( çok çektim artık herşeyden soğudum
Soran+1 yılİllaki değer bilen çıkıyor. Bence insanın kendine denk birini bulması zor oluyor.
- +1 yıl
Evt haklısın ama birazda şans canım
Soran+1 yılAslında doğru o da var
+1 yıldeğil canım
20 YorumlaNormal gidiyor işte
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değiller
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. hayır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılpek sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılMutlu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılÇoğu mutlu bence ya belli
00 Yorumla
+1 yılEvlilerde cok var yasli amcalarda var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır değilim
00 Yorumla Sanmam
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 637 cevap paylaştı. Evet
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Mut değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Sen mutlu musun
01 Yorumla
Soran+1 yılBirader soruyu oku
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlu değilim
122 Yorumla
Soran+1 yılNeden evli olduğunu halde ayrilmiyosun?
Soran+1 yılNasıl siliniyor? Yapamadım
Soran+1 yılKızım sen manyak mısın sesini cikarmasan cevap verecekti zaten. Ayrıca evli olduğunu bu paylaşımda görmüş oldun uzak dur
Soran+1 yılBb 😃
Soran+1 yılTatlım evli olduğu çok belli. Sorum gayet açık o da mutlu değilim yazmış. Ben bir ara biriyle görüştüm 2 ay sonra evli olduğunu öğrendim. Kaldı ki ben gel desem gelen git desem giden benim için ağlayan biriydi. Düşün artık erkeklerin ne kadar tehlikeli olduğunu. Yol ver gitsin.
Cevap sahibi+1 yıl@crazyone dedikodumu mu yapıyorsunuz
Soran+1 yılTatlım ben de uygulamaya ilk girerken öyle sanıyordum o seçenek yok o yüzden yapamadım diyorum. Şikayet Et seçeneği var sadece
Soran+1 yılAy ben neden anlatamıyorum kız. Şikayet etmedim ama başka seçenek yok. Olsa cidden silcem. Sende kaç tane seçenek var? Bende sadece Şikayet Et var.
Cevap sahibi+1 yılYa bırak silme kalsın
Soran+1 yılŞikayet Et engelle ve görmek istemiyorum seçeneği var onun yorumunda. Bu arada sen kendin gizliye cavir istersen bir kere yapmıştım galiba. Bir de ben zaten soruyu gizli sordum.
Cevap sahibi+1 yılSoruyu soran profilime gelir misin
Soran+1 yılS 3 q tir 😃
- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler