Abi biri beni aydınlatsın kafayı yicem ne yapman gerekiyor?

Arkadaşlar 1 yıldır peşimden koşan köpek olan bir çocuk var çocuğa 1kere bile yüz vermedim asagiladim istemedim rezil ettim ama bu çabadı benim için ben her yerden cikardim başka sevgili yaptım yine beni aradı yine aynı şekilde konuştu benimle olmak istedi buluşma ayarladı ektim falan geçen bunu yolda gördüm değişmişti baya bende hani konuşuruz diye istek attim konuşmaya başladık vicdan azabı çekiyorum çünkü çocuğa yaptıklarım yüzünden hani affet beni çok kırdım arkadaş kalalım dedim bu Hala sana aşığım ama kırgınım flan demeye başladı sonra ben yıllardır onun peşinden koşuyormusum gibi davrandı mesajlarıma baklamdı umursamadı bende fake hesabimdan yazdım ve baya baya konuşuyordu aradım başka birini konuşturdum bu çocuk acı çektiğinde bahsetti ama benimle alakası yok bildiğim göre hiç sevgilisi olmayan çocuğun hayatına bir sürü kız girmiş o istememiş flan ona akşam uzun Bi yazı yazdım affetmesi için mesajımı beğendi geçti ama fake hesabımla konuşmaya devam etti bana da hep böyle erkekler geliyo zaten biri bana akıl versin ben biraz salağım ne yapmam lazım bunun amacı ne?
Abi biri beni aydınlatsın kafayı yicem ne yapman gerekiyor?