Onun dışında kim Amerika'ya Avrupa'ya, İsrail'e baş kaldırabilir ki?
Erdoğan Türkiye'yi ezdirmeyen çok güçlü bir lider♥️
Forever Erdoğan♥️♥️♥️
Onun dışında kim Amerika'ya Avrupa'ya, İsrail'e baş kaldırabilir ki?
Erdoğan Türkiye'yi ezdirmeyen çok güçlü bir lider♥️
Forever Erdoğan♥️♥️♥️
Çiftçiye zamanında ananı da al git diyen biri tr nin başına gelen en güzel şey olamaz.
Bu ahlakta biri islamı temsil edemez. ne de olsa adam Rizeli. o tarafın insanından insanlık beklemek pek pek de mantıklı değil. Bir ara da kuran'ı bu devre uymuyor diye kendi çıkarlarına göre kafasına göre güncellemek istiyordu nurettin yılmaz'a çatmıştı. sanırım 2019-20 gibiydi
Bir de israile atıp tutmadan evvel israilli siyonistlerle daha evvel niye yeni anlaşmalara imza attın diye sorarlar adama. hiç samimi gelmiyor o yüzden. anca gürler ey israil diye.
Gelmiş geçmiş en iyi lider o evet ama yanlışı da çok. 25 yılı devirecek görev süresi bittiğinde çeyrek asır seçimle gelip yönetmek kolay değil.
Cevap
5Cevap
Hahahahqhahqhaajahajhsj kendi ülkenizde ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmeyi ne kadar çok seviyorsunuz
Vay arkadaş yazık ya bu genclere. Beyinlerinin yerinde sadece et parçası var. Geçmişini bilmeyen boş beyinler
@matavcısı uln ulkenin yarısi açlıktan geberiyor insan gibi yaşamayı unutmus hgelmis burada maval okuma bana
@matavcısı ben maval okumuyorum yegen ortalık suriyeliden gecilmezken millet üç kuruşa tamah eder hale gelmişken vatan toprağı parsel parsel satılırken hala saçma. fanatiklik yapıyorsunuz. Torunlariniz size kufredecek haberiniz yok
Klavye başında kahramanlık yapmakla olmuyor.
İngilizler, Fransızlar, almanlar Akdeniz'de arsa ev satın alırken aklın neredeydi. Suriyeliler gelince mi kabardı vatan sevdanız.
Batıdan gelince ses yok doğudan gelince vatan elden gidiyor öyle mi.
Evlat, klavye başında ucuz kahramanlıklara gerek yok.
@matavcısı küçük beyninle tartışmaya degmezsin yigido
Az sonra tartışma başlar😃
popişin yememiş gizli sormuşsun
Bosvwr
Maşallah :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?