Ben doğduğumda annem ile babam kanadaya taşınmış iş için babam muhasebeci annem de ingilizce ve Almanca ögretmeni ve aşçı kanadayı bilen bilir yıllık gelir Avrupa'danda Amerika'danda fazla kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz para kazanmak isteyen için en iyi yer 1-kanada 2-amerika kanada İngilizcesi ve Amerikan İngilizcesi biliyorum aksanı grameri çok iyi biliyorum zaten kanada vatandaşıyım kaç senedir burdayım en son 3 sene önce akraba ziyaretine Türkiyeye geldim ama sevmedim cahil ve küstah buldum insanları baya doğruya doğru hiç türkiyeyi full mülteci vardı mülteci Ortadoğulu sevmem niye kabul ettiniz kanadada böyle bir şey olsa halk isyan çıkartırdı siz niye hükümete boyun eğdiniz sizin adınıza ben üzülüyorum sizce kanadada yaşamam vatandaşlık almam büyük bir başarımı yoksa tek başarım ailemin ben doğduktan sonra bebekken kanadaya taşınmasımı pek bir şey başarmadımmı yani? Bu arada yaşım daha 18 ? bence başarı kanadada doğmakta İngilizceyi ana dili gibi bilmekte bir başarı sizce de başardımmı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nu lar başarı değil hayatında kendine kattığın artılardır.
tamam işte kanada vatandaşıyım garanti şanslı dogmuşum normal insanlar dan
Normal insanlardan şanslı derken. Kendini anormal birisi olarak mı görüyorsun? Daha hayatının başındasın. Başarı için istikrar gerek çaba gerek. İlerideki hayatında başarılı olup olmadığını göreceksin. Evet birşeyler başaracaksın ama başarfıkların ve başaramadıkların elbet olacak hayatında. Mesela işinde başarılı okursun ama aşkta başarksız kalırsın beya çocuk yetiştirmek veya arkadailık falan filan bir çok şey var hayatta
annem aşçı aynı zamanda kanada İngilizcesi ögreten bir ögretmen emeklide oldu hala çalışıyor yaşı 41 falan babamda muhasebeci yaşı 49 hem emekli hem çalışıyor ve hepimizin ingilizce seviyesi iyi ve en iyi ingilizce konuşan evde benim yaşım 18 liseyide bitirdim sevgilimde vardı ayrıldık ve türkiyede bir arabaya binmek için 10 milyon TL. Vermeniz gerekiyor benim ise 30 bin 40 bin kanada doları iki arabamız var Mercedes ve range Rover yattıgım yatak çok rahat koltuklar bile çok rahat istediğim zaman tatile Avrupa'ya amerikaya gidebilirim? Peki türkler? Bence doguştan başarılıyım
Dostummsen olayı çok yanlış yerinden değerlendiriyorsun. Bu saydıkların senin başarın değil sadece statünü belirler o da ailenden dolayınstatün. Başarı iste senin bireysel olarak elde ettiğin emeknharcadığın şeylerin sonund aelde ettiğin şeylerdir. Okulda başarılı olırsun okulunu bitirirsin bak bu başarıdır. Yeni bir dil öğrenirsin bu da başarıdır. Bir işe girersin ve o işte çalışkanlığınla çalışmaya devammedersin bunda başarıdır. Bri sevgilşn okur birlikte uzun zaman ilişkinizi yürütürsünüz bu da başarıdır ama sevfilinle ilişkin yürğmediyse bu başarısızlıktır. İşini yürütemediysen başarısızlıktır. Bunu çoğaltabilirim de.
Bir türk olarak doguştan başarılıyım bence çogu kişinin hayal edemeyeceği hayatı yaşıyorum
Ne başarın var mesela emek harcayıp başarılı olduğun bir şey söylermisin?
Kanadada suriyeli var evet başarmışsın cahil olmayı
doguştan başarılıyım senin hayal ettiğin asla yaşayamacagın hayatı yaşıyorum suriyelide değilim türküm
Ben suriyeliyim ve kanada tanıdıklarım var benim , ve senden daha iyi yaşıyorum şuanda avrupadayım kendini bir şey zannediyorsun cahilsin
Suriye'li olduğun çok belli zaten konuşmandan AQ Avrupa ya da türkiye üzerinden göç etmişsinizdir bu çok açık
Kanadanın yıllık geliri avrupanın çok üzerinde bunu bilmiyorsun ama
Beğenemedin mi üzüldün mü yoksa avrupada şu an istediğim gibi yaşıyorum bir elim yağda bir elim balda cahil seni
suriyelilerde kişisel bir sorunum yok ama Hepiniz şeriat isteyen cahil insanlarsınız çok doğru daha ne ingilizce ne türkçe konuşabiliyorsunuz benim ülkemde benim insanlarım sayesinde Avrupaya mülteci olarak gitmiş varoş kültürsüz müslümansın sen boş yapma Arap cahili
Türkler Suriyelilerden üstün bir kere en azından bizim ülkemiz var sizin oda yok AQ cahili ben kanadada yaşayan vatandaşı olan bir türküm sen Avrupa da yaşayan cahil mülteci bir suriyelisin AQ
Türkiyeyi ekonomiyi zaten siz batırdınız aw siz gelmeden önce ekonomi iyiydi suç oranı azdı sizin sayenizde battı ekonomi pislikler iki yüzlüler
3 dil biliyorum sizin sayenizde mi😅😅😅 ne yaptın beni Türkiye buraya mı getirdiniz uçak biletini mi verdiniz evet Müslüman ve avrupada bir sürü Müslüman var camiler kiliselerden daha çok , kudurmaya devam et
Evet hatta ülkeyi biz yönetiyorduk 😅😅 valileri biz atıyoruz noldu
Türkiyede Suriyeli olup daha doğru düzgün türkçe konuşan biri henüz haberlerde görmedim
Görme zaten Türkçe Arapça demek sıkıntı yok 😅😅😅
Tek bildiğiniz dil arapça AQ 😂 ne türkçe konuşabiliyorsunuz ne ingilizce ingilizce konuşan Araplarla kanadada baya dalga geçiyorlar yeni dil icat etmişsiniz birde şeriat istiyorsunuz Türkiyeyide sizin cahilliginiz mahvetti birde türkiye zaten gelişmiş bir ülke degilki Suriyeliler neden Almanya Yunanistan yerine türkiyeye geliyor bunu cevaplarmısın adamca?
ama Almanya'ya İngiltereye direk gidebilirsiniz neden türkiyeye geliyorsunuz? Hepiniz? Türkiyede güzel bir ülke değil bunu bildiğinizi düşünüyorum zaten
Avrupada Müslümanlar olsun diye , aynen bizim bir dilimiz var en azından sizde o da yok Arapça kelimeleri Türkçeden çıkarsak konuşacak diliniz kalmaz bence hiç boş konuşma ezilirsin.
Türkiye arap ülkesi olduğu için geliyoruz sıkıntı ne
Türk diline Bu dil ailesine de Altay Dilleri ailesi denir. Önceleri Türkçe, Moğolca, Mançuca ve Tunguzcanın aynı dil ailesinde bulunduğu kabul edilirken sonradan bu aileye Japonca ve Korece de eklenmiştir. Bu diller arasında Türkçeye en yakın dil de Moğolcadır. İki dil arasında pek çok ses, ek ve kelime benzerlikleri vardır
Boş konuşmaya devam et sen
Cumhuriyet devlet mahkeme bunların hepsi arapça
Türkiye Arap ülkesi degilki türkiye ile Kazakistan Azerbaycan falan kardeş cahilsiniz baya Arap ülkesi sizsiniz Arap ülkesi istiyorsanız gidin Suriyeye ya da Arabistana? Türkiyeye gelmeniz zaten saçmalık Avrupa'ya gitmeyip Türkiye ye geliyorsunuz neden😂😂 Avrupa sizi almıyor bile sınırda gebertiyor hepinizi
Sana senin kullandığın Arapça kelimeleri saysam konuşacak bor şey bulamazsın bence sen İngilizce konuş😅😅
Avrupada milyonlarca suriyeli var 😅😅almanya vatandaşlık bile veriyor bilmeden konuşma bence
Peki sen kendi halkını cahil bulmuyormusun yani suriyelileri?
Tamam kardeş sen kanadada doğmakla gurur duy
Şans diyelim
Doğru garanti şanslı dogmuşum türklere göre
annem aşçı aynı zamanda kanada İngilizcesi ögreten bir ögretmen emeklide oldu hala çalışıyor yaşı 41 falan babamda muhasebeci yaşı 49 hem emekli hem çalışıyor ve hepimizin ingilizce seviyesi iyi ve en iyi ingilizce konuşan evde benim yaşım 18 liseyide bitirdim sevgilimde vardı ayrıldık ve türkiyede bir arabaya binmek için 10 milyon TL. Vermeniz gerekiyor benim ise 30 bin 40 bin kanada doları iki arabamız var Mercedes ve range Rover yattıgım yatak çok rahat koltuklar bile çok rahat istediğim zaman tatile Avrupa'ya amerikaya gidebilirim? Peki türkler? Bence doguştan başarılıyım