Aile & Toplum Sizden üç yaş büyük biriyle evlenir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kadın 29 yaşında erkek 26 ama kadın erkekten daha genç duruyor... Beyler cevappp Güncellemeler+1 yıl Dokuz olumlu iki olumsuz cevap var Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkürler adminciğim 🌹🌹🌹 Sizden üç yaş büyük biriyle evlenir misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Ben kendimden 10 yaş büyük kadınla bile evlenirim yeter ki aşk olsun.. çünkü hayatım boyunca aşkı hiç bulmadım 3 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Enerji ve kimya uyuşuyorsa 3 yaşın en ufak tesiri bile olmaz, olgun ve oturaklı biri olduğumdan hiç sorun olmaz benim için. 2 0 Yorumla
X_FlawlessVictory_X Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl çok normal bir yaş aralığı. gerçi ortada aşk varsa yaşın pek bi önemi yok bana göre 1 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Fazla yaş farkı yok hiç sorun etme olumsuz yorumları 1 0 Yorumla
Lose_Yoursellf Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Daha önce benden 6 yaş büyük biriyle reelde 6 ay filan beraber olmuştum. Yaşın pek bir önemi yok belli bir sınıra kadar 1 0 Yorumla
Gizem9913 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Amcamın eşi kendinden 8 yaş büyük. Güzel bir ilişkileri var 1 0 Yorumla
jxjdjsjsjsj Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Evlenilir tabiki peygamberimiz kendinden 20 yaş büyük kadınla evlendi 1 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenen evleniyor sjfj 1 4 Yorumla CoolErkekk +1 yıl Sen kendinden küçük biriyle evlendin sanırım hjhjhah Yorumla SenacCc +1 yıl @CoolErkekk çok komiksin sen. Evli olsam burada işim olmaz boş yapma Yorumla CoolErkekk +1 yıl Evleneceğin kişiyi burdan mı arıyorsun asıl sen komiksin. Yorumla SenacCc +1 yıl @CoolErkekk aradığımı kim söyledi. Dengesizlik yapma gece gece işine git Yorumla
Gökmavisi34 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Bize sorma bence o şahis kimse ona sormalısın 1 13 Yorumla Soran +1 yıl yaşımı biliyor sevgili olmaya olumlu baktı ama artık 29 oldum gel evlenelim mi diyecegim , ne yapacağım ben Yorumla Gökmavisi34 +1 yıl Yaş konusundan rahatsızsan bitir bu işi uzatma herkes kendi yoluna gitsin Yorumla Soran +1 yıl bana göre çok yaş farkı yok , evliliğe nasıl ikna ederim ondan korkuyorum Yorumla Soran +1 yıl ben ondan daha genç güzel duruyorum üç yaştan ne olacak Yorumla Gökmavisi34 +1 yıl Sen yaşına göre olgun davrancaksin o bakalım nasıl hareket edecek hemende hazırsın evlilige Yorumla Gökmavisi34 +1 yıl Evde kalmazsin merak etme Yorumla Soran +1 yıl hiç sorma 29 oldum ama sana yemin ederim ki ruh eşim gibi zevklerimize kadar ayni Yorumla Gökmavisi34 +1 yıl Bak aile yapısını nasıl kişilik karekteri nasil bunları bil kimsenin gözüne kaşına kanma bedelini ağır ödersin Yorumla Soran +1 yıl birisi çocuk versinde sonra bosanalim o kafadayim artık ben 😅 Yorumla Gökmavisi34 +1 yıl Yapma be çocuk işi kolaydir ben sana veriyim çocuk Yorumla Soran +1 yıl aile yapısını nasıl bileceğim? Yorumla Gökmavisi34 +1 yıl Vaktin varsa ozl yaz Yorumla Gökmavisi34 +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl benden 3 sn büyük karılar dünya ahiret bacımdır 0 4 Yorumla külllkedisi +1 yıl Seni 3'de durduran nedir neden 2 değil Yorumla Soran +1 yıl zaten 33 olmuşun senden buyugude yaşlı olur Yorumla ElCuco +1 yıl 1 ve 2 yi hesaplamak zor oluyor Yorumla Biktimsizdenartik +1 yıl Hsjdjd bu mutsuz günümde güldürdün Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Ay ben korkarım, hayır😨 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sen bana bakarsın ama ben senden etkilenmem 😂 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Yaşını öğrendikten sonra vazgeçerdim, emin ol. Yorumla Soran +1 yıl vazgeçmedi ama 🙄 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evlenebilirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben kendimden 10 yaş büyük kadınla bile evlenirim yeter ki aşk olsun.. çünkü hayatım boyunca aşkı hiç bulmadım
Enerji ve kimya uyuşuyorsa 3 yaşın en ufak tesiri bile olmaz, olgun ve oturaklı biri olduğumdan hiç sorun olmaz benim için.
çok normal bir yaş aralığı. gerçi ortada aşk varsa yaşın pek bi önemi yok bana göre
Fazla yaş farkı yok hiç sorun etme olumsuz yorumları
Daha önce benden 6 yaş büyük biriyle reelde 6 ay filan beraber olmuştum. Yaşın pek bir önemi yok belli bir sınıra kadar
Amcamın eşi kendinden 8 yaş büyük. Güzel bir ilişkileri var
Evlenilir tabiki peygamberimiz kendinden 20 yaş büyük kadınla evlendi
evliliğin ciddiyetinin yanında yaşın ne önemi var?
bize bağlı değil
nasıl yani 👀
Sorun olcani sanmiyorum
Olabilir neden olmasın
Evlenen evleniyor sjfj
Sen kendinden küçük biriyle evlendin sanırım hjhjhah
@CoolErkekk çok komiksin sen. Evli olsam burada işim olmaz boş yapma
Evleneceğin kişiyi burdan mı arıyorsun asıl sen komiksin.
@CoolErkekk aradığımı kim söyledi. Dengesizlik yapma gece gece işine git
Bize sorma bence o şahis kimse ona sormalısın
yaşımı biliyor sevgili olmaya olumlu baktı ama artık 29 oldum gel evlenelim mi diyecegim , ne yapacağım ben
Yaş konusundan rahatsızsan bitir bu işi uzatma herkes kendi yoluna gitsin
bana göre çok yaş farkı yok , evliliğe nasıl ikna ederim ondan korkuyorum
ben ondan daha genç güzel duruyorum üç yaştan ne olacak
Sen yaşına göre olgun davrancaksin o bakalım nasıl hareket edecek hemende hazırsın evlilige
Evde kalmazsin merak etme
hiç sorma 29 oldum ama sana yemin ederim ki ruh eşim gibi zevklerimize kadar ayni
Bak aile yapısını nasıl kişilik karekteri nasil bunları bil kimsenin gözüne kaşına kanma bedelini ağır ödersin
birisi çocuk versinde sonra bosanalim o kafadayim artık ben 😅
Yapma be çocuk işi kolaydir ben sana veriyim çocuk
aile yapısını nasıl bileceğim?
Vaktin varsa ozl yaz
Sen bilirsin
benden 3 sn büyük karılar dünya ahiret bacımdır
Seni 3'de durduran nedir neden 2 değil
zaten 33 olmuşun senden buyugude yaşlı olur
1 ve 2 yi hesaplamak zor oluyor
Hsjdjd bu mutsuz günümde güldürdün
Ay ben korkarım, hayır😨
sen bana bakarsın ama ben senden etkilenmem 😂
Yaşını öğrendikten sonra vazgeçerdim, emin ol.
vazgeçmedi ama 🙄
Evlenirler babamda annemden 3 yas küçük
Kafam uyuştu kan sonra neden evlen miyim
evet
evlenir
Evlenebilirim
Evlenirim