Erkeğin annesi mi oturmalı?
Yoksa kız yalnız hissetmesin tek olacak deyip kız mi oturmali?
Anne
Kız arkadaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeğin annesi mi oturmalı?
Yoksa kız yalnız hissetmesin tek olacak deyip kız mi oturmali?
Bu, kişisel tercihlere ve aile içi dinamiklere bağlıdır. İşte bazı düşünceler:
- **Annemle Eşim Arasında Tercih Yapmak**: Eşinizle aranızda bir anlaşmazlık olmadığı sürece, bu tercihi yapmak için bir tartışma başlatmanıza gerek yok. Eğer her ikisi de rahatsa, bu konuda esnek olabilirsiniz.
- **Güvenlik ve Konfor**: Ön koltukta oturan kişi, sürücüye daha yakın olduğu için güvenlik açısından daha iyi bir görüş açısı sağlar. Ayrıca, ön koltuk daha rahat olabilir. Bu nedenle, uzun bir yolculuk yapacaksanız veya sık sık araba kullanıyorsanız, daha rahat olan kişinin ön koltukta oturması mantıklı olabilir.
- **Sürücünün Tercihi**: Sürücü olarak siz, hangi kişinin ön koltukta oturmasını tercih ediyorsanız bu önemlidir. Eğer sürücü olarak siz daha rahat hissediyorsanız, bu tercihi yapabilirsiniz.
Sonuç olarak, bu tercihi ailenizle konuşarak ve herkesin rahat hissettiği bir çözüm bulabilirsiniz. 🚗💺
Ancak benim fikrim anne, çünkü anne daha önce gelir anne baba hakkı..
Arada resmiyet yoksa ön koltuk arka koltuk sorunu olmaması gerekiyor.
Mesela erkek kardeşim evlendikten sonra annemle babam hep arkada oturdular. Herkes kendi eşiyle..
Cevap
37Cevap
Tabi ki de sevgilim yani eşim oturur ilk buluşmada ve diğerlerinde
Annesi. Mesela ben annemle sevgilimle biryere gitsem araba benimse annem öne oturur eyer. O kenidini iyi hiss ederse tamam ben de onun arabasinda arkaya otururum herkes annesi demiş ama annesi onlarin bir çift oldugunu bile bile kizi arkaya oturtuyorsa narsist ve bencildir. ama bilerek bunları düşünerek kastıtı olarak yapiliyorsa ayrılırım anne kuzusunu annesi sevsin sadece.
Yani annesi mi öne oturmali
Yok onun için annesi
Ben kendim yazsaydim bisey deyişmezdi erkeklerin geneli anneleri tabikide öyle olmali ama anne düşünceli olmali
Evet bence de
Koltuk sevdalısı değilim fdj annesi yanimizdayken ön kapıyı ona açar oturttururum, çünkü ben öne oturursam arkamda kalır bana göre saygısızlık bu
Makam değer saygı arka koltukta olur aslında önde oturmak değer vermek anlamına gelmez😂bu kullandığınız araca göre değişir
Çok iyi bakış 😂😂😂
Ben oturmuyorsam o ilişkiden sogurum beklentim olmaz bugün anasını öne oturan yarın bir gün önceliklerini de ona verir. Ufak tefek şeyler haberci mesajlarıdır ve hafife alınmamalıdır
İşte ben de böyle düşünüyorum. Ve bu sefer sorun çıkarıyor gibi oluyorum. Aslında olay şöyleydi. Annesiyle beni almaya geleceklerdi. Ben de ikisini aynı anda önde görünce kendimi kotu hissederim heyecan yaparım. Sadece giderken önde ben oturayim istedim. Anne oğul birbirine alışık ilk buluşma olduğu için hani beni anlasınlar rahat edeyim diye baksınlar diye düşündüm. Ben arkada oturucam da tekim kimse yok sığıntı gibi arkada olmak ne kadar kötü
Ya ilk buluşmada niye anasını getiriyor anlamadım ilkokul cocuklarımısınoz? ? İlk buluşmada anasının ne işi var. Nişanlı flnsanız nisanı at ufal tefek şeyler gibi gozukuyo ama kafanın dank etmesi mesajı Alman İçin illa büyük şeyler olması gerekmez boyle ufak ufak şeyler insana hep mesajdır ama insan anlamak istemez salağa yatar aşkından gun gelir kafasına büyük dank eder iş işten geçer ama
Hayır annesiyle tanısıcam. Biz 1 yıldır sevgiliyiz. Söyle aslında. Ben erkek arkadaşıma dedim ki yarın kim önde oturacak. O da bana dedi ki annem nereye oturursa dedi. Ben de dedim ki eee diyelim ki öne oturdu. Otursun aşkım dedi. Ben de dedim ki ben stres olurum slsizi aynı anda karşımda görünce beni almaya gelince. O yüzden dedim giderken ilk ben otursam olur mu sen de annene bunu kırmadan anlatsan anne işte stres oluyor biraz yanlış anlama vs desen dedim. Aşkım saygısızlık gibi olur büyük o dedi. Ben de dedim ki benim isteğimi neden reddediyorsun? Ve üstelik dün doğum günümdu. Tamam aşkım hallederiz sen rahat ol geç bana diyebilirdin dedim. Bundan tartışma çıktı
Terk et bundan olmaz
Neden😭😭😭
Arabayı kız sürmeli, anne sağ koltuğa, esas oğlumuz da arkaya binmeli 😄
Çok iyi😂😂😂
Ben saygıdan dolayı annesine yer veririm bunun için tartışmam noluyo öne oturunca sanki
Stres olacağım için. Annesiyle ilk defa tanısıcam o yüzden
İlk buluşma da anne bence diye düşünüyorum. Saygıdan dolayı.
Bunun nesi saygı olacak? Peki kızın yalnız kalacağını düşünmeyip kızı arkada bırakmak saygısızlık değil mi
İşte ah ahh
Ne işimiz var önde, otururuz ikimizde arkaya iki lafın belini kıra kıra gideriz nereye gideceksek.
Tam kamil ya ilk bulusmada annenin ne işi var olm hadi geldi diyelim cocugun anasi varken kiz hic öne otururrmu nasil bi kafa bu
kız oturmalı tabiki
ama kız teklif etmeli, anne kabul etmemeli
Evet doğru olan budur bence de
Anne elbette. İlk buluşmada tepene mi çıkartmak istiyorsun.
Neden ki?
Aslında olay şöyleydi. Annesiyle beni almaya geleceklerdi. Ben de ikisini aynı anda önde görünce kendimi kotu hissederim heyecan yaparım. Sadece giderken önde ben oturayim istedim. Anne oğul birbirine alışık ilk buluşma olduğu için hani beni anlasınlar rahat edeyim diye baksınlar diye düşündüm. Ben arkada oturucam da tekim kimse yok sığıntı gibi arkada olmak ne kadar kötü
Kişisel olarak algılama. Şimdi annenin değeri herzaman çok farklıdır erkeğin yanında. O nedenle öyle olması en doğrusu. Aksine anne o kıza mesafe koyar ve bu pekte iyi bir şey değil. Bu bencem. Tabii her kadın ve erkek için aynı şey geçerli değil.
Karısı değilsin sadece sevgilisiniz. Tabiki annesi oturacak
La havleeee. Aslında olay şöyleydi. Annesiyle beni almaya geleceklerdi. Ben de ikisini aynı anda önde görünce kendimi kotu hissederim heyecan yaparım. Sadece giderken önde ben oturayim istedim. Anne oğul birbirine alışık ilk buluşma olduğu için hani beni anlasınlar rahat edeyim diye baksınlar diye düşündüm. Ben arkada oturucam da tekim kimse yok sığıntı gibi arkada olmak ne kadar kötü
Erkeğin annesi de birşeyden biraz geri dursn bı zahmet
Oh çok şükür
Ne olduu
Fark etmez ya, sacma sapam takıntım yok oyle
Anne tabii ki kızın annesiyse eğer kızın annesi olmalı
Anne..
İlk kim önce koşup ön koltuğu kaparsa o oturmalı bence 😂
ilk buluşmada tabiki anne öne otururda asıl soru şu ilk buluşmada anne nasıl olaya girdi
Ben varken kayınvalidem asla öne oturmaz ısrarla otur dediğim halde oturmaz sen varsan sen önde oturacaksin diyor herkes sevdiğinin yanında otursun diyor
Nefark eder barakın öncelik annelerin olsun otursun sorun ne
Yahu zaten evden annesiyle çıkıyor annesi zaten öne oturuyor, bu soru bile anlamsız sonra gelen arkadaya oturur.
Aslında olay şöyleydi. Annesiyle beni almaya geleceklerdi. Ben de ikisini aynı anda önde görünce kendimi kotu hissederim heyecan yaparım. Sadece giderken önde ben oturayim istedim. Anne oğul birbirine alışık ilk buluşma olduğu için hani beni anlasınlar rahat edeyim diye baksınlar diye düşündüm. Ben arkada oturucam da tekim kimse yok sığıntı gibi arkada olmak ne kadar kötü
Arkaya anne oturur arka her zaman daha iyilerinin yeridir aslında 😉🙃
Abi Anne herşeyin önünde tutulmalı ama dengeyi de korumalı
Öne anne oturacaksa neden evleniyor sunuz? Ya da hayatınıza birini alıyor sunuz? Kadınlar kobay mı?
Daha ilk buluşmaysa anne tabii ki.
Erkek arkadaş kız arkadaşının oturmasını teklif etmeli ama kız anneyi oturtmalı kesinlikle
Heh teklif etse ben zaten geç dicem
Abartmayın be ne yalnız kalması sanki otobüste ana oğul en öndeler kız da en arkada 😃
Ay olsun
Hayır yaa yalnız hissederim ikisini aynj anda karşımda görünce
Bence enişte oturmalı. Eniştesiz ilk buluşma düşünemem
Annesi otursun evlide olsam otursun adam zaten bana ait yani her zaman yanimda gereksiz tartişmalar
Anne arkada oturur, oturmak istemeli.
İşte heh. Yani aradığım yorum. Benim beynimde mi sorun var diyordum. Peki niçin öyle olmalı
Yani... Onlar anne oğul nazi geçer. Ben sadece söyledim
anneyi seçen erkekleri postalayın
Kaza falan olur. Nolur nolmaz annem arkada otursun
Heh bakinn siz akla
Tabiiiiii. Sevgili eş bulunur anne bulunmaz
Sorunun bunl alakası nedir beyefendi
Yani öne annem otursa Ve Allah korusun kaza olsa annemin başına bi şey gelebilir.
Önden çarpma oluyo genelde kazalarda
Anneler otursun ne olacak
Söyle aslında. Ben erkek arkadaşıma dedim ki yarın kim önde oturacak. O da bana dedi ki annem nereye oturursa dedi. Ben de dedim ki eee diyelim ki öne oturdu. Otursun aşkım dedi. Ben de dedim ki ben stres olurum slsizi aynı anda karşımda görünce beni almaya gelince. O yüzden dedim giderken ilk ben otursam olur mu sen de annene bunu kırmadan anlatsan anne işte stres oluyor biraz yanlış anlama vs desen dedim. Aşkım saygısızlık gibi olur büyük o dedi. Ben de dedim ki benim isteğimi neden reddediyorsun? Ve üstelik dün doğum günümdu. Tamam aşkım hallederiz sen rahat ol geç bana diyebilirdin dedim. Bundan tartışma çıktı
Anne oturmuş oturacağı kadar, kız yabi
Öyle hissediyor insan ama takma boş ver salla gitsin
Offff offff
Araba hiç olmasın, olmaz mı?
Ah keşke
ilk buluşma ve annesi?
Annesiyle ilk buluşma diyeyim
görücü usulü bir buluşma mı bu anlamadım
Hayır sevgilimle 1 yıldır sevgiliyiz. Evlenmek istiyoruz. Annesiyle tanisicam
kızım öyle söylesene 😂 ben de çocukla ilk buluşma sandım 😀 annesi oturacak tabii ki savaş ilanı istemiyorsun değil mi? 😀
İşte neden savaş olsun yaaa benim kardeşimin sevgilisi gelse ben o otursun derim. O kız aramız yeni katılacak yalnız hissetmesin derim
iyi sen otur o zaman bize sorma küçük hanım
@whsinemm İlk buluşmaya annesi niye geliyor
Neden bu kadar sinirlisin😿
😭😭
İlk buluşmada anasının ne işi var🤔
Ben oturmam arka daha rahat
fark etmezdi galiba
İsteyen otursun Komplex yapmam
İlk buluşmaya niye annesiyle gelmiş
Yanlizlik hissetmemeli
Anne oturmalı ama ilk buluşma ne alaka!!
Ben arkada oturmuştum
Fark etmez çok önemi değil
Anne ne alaka anlamadim
İlk buluşmada annenin ne işi var peki 😅
Kim oturursa otursun bu ne saçma soru
Fark etmiyor ki
Takılma bu kadar
Daima anne
#Hükümdar
kız oturmalı.. on koltuk kızın🤷♂️
Anne tartışılmaya kapalı bir konu 👍
Ay neden
Sen sakın evleniyim deme bi zavallinin başını yakma
Sizin bile anne demeniz gerekiyor. Annenin ne kadar kutsal olduğunu anne olunca anlarsınız.
Emin olun büyüğüne saygı göstermeyen birisi ile evlenmem zaten
Bende bir anneyim 24 yasindayim ve asla ama asla oğlumun kuyruğu olmayacağim size de evlendikten sonra eşinize öncelik vermenizi tavsiye ederim yoksa lütfen evlenmeyin bi hayatı karartmayin
Alla alla hayatımı kararıyormuş bir öne oturmadı diye. Siz fazla abartıyorsunuz bu olayı önce kız saygıdan dolayı zaten yer vermeli ona
Bu sadece bir örnekti çıkarın at gözlüklerinizi
Benim düşüncem bana göre doğru at gözlüğüymüş , anne yanında değeriniz daha az olacak her zaman bunu bilin
Kız arkadaş
Helallll
Teşekkür ederim kanka
Tabiki annesi
anne
Annesi
Anne oturur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?