dilan polat ne zaman serbest kalacak?
artık salsınlar bence çocukları da var yazık cidden önceleri kadından nefret ediyodum ama şimdi üzülmeye başladım evet suçlu olabilir ama bi anneyi evlatlarından ayırmak vicdana sığar mı
dilan polat ne zaman serbest kalacak?
artık salsınlar bence çocukları da var yazık cidden önceleri kadından nefret ediyodum ama şimdi üzülmeye başladım evet suçlu olabilir ama bi anneyi evlatlarından ayırmak vicdana sığar mı
Sen onun derdine mi düştün merak etme o çocuklara senden iyi bakıyorlar acaba savunduğun kişi diğer insanlara böyle duyar kasarmıydı? Filistinde bebeklerin kafası kopuyor sen zengin çocuklarına duyar kasıyorsun. İyi oldu aklı başına gelsin çalışanlarına el hareketi çekmeyi biliyordu belkide kaç aileyi üzüp kaç çocuğu mutsuz etti
Bugün bu koyunlar asılmayı da bir yere tıkılmayı da çoktan hakettiler, senin iki paralık duygularına göre değil gerçeğe, gerekene göre hareket edilecektir, yani o rezil kepazenin bugünler iyi günleridir.
Cevap
14Cevap
biraz uzun sürer serbest kalması
Bugün serbest bırakıldı başka bir suç duyurusundan ötürü'nden tekrar tutuklama kararı çıktı
Abdullah Öcalan’ın da çocuğu var yavrum, onu da salalım istersen
yani tek şuclu bu kadın mı devletin içinde bir sürü hırsız hortumcu akp li varken onlar yargılanmazken
Kendi çocuklarını Para gösterisi yaparken dusunecekti !
Olacağı buydu ne bekliyordu ki
Havadan gelen paranin hesabını sormayacaklar mi samdi
Bizim insanimizin bu medya seytanlarina vicdaninin calismasida cok ayri bir durum, cocuk esirgeme kurumundaki insanlara merhamet ve yardim et bence. Bunlar kendi cocuklarini dahi para icin kullanmis neyine aciyacaksin.
Şimdi gelsem senin cebinden para çalsam ve yakalansam çocuğumda var serbest mi kalacağım yani
Bu millet harbi mal ya
Bu milletteki vicdanla bı adım öteye gidemeyiz
niye serbest kalsın ki ömür boyu hapis
Hiç bi zaman hahahah🤣🤣
Devleti dolandırmak neymiş görsünler çocuk mocuk dinlemez devlet öteki insanların çocukları yokmu
Yakında
Bnde seviyorum dilan plati
Bi 25 yıl yer o
Niye sevişenler mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?