Amerikan üniversitesinde okuyorum İngilizcemde iyi türkçem den iyi bile diyebilirim bilenler bilir buranın cahili tam cahil anime severlerden müslümanlardan lgbt bireylerinden nefret eden topluluk var bunu anlamam uzun sürmedi 3 kız sınıfta herkese dini inancını sordu ben agnostiktim agnostigim dedim afferin yavru kuşum dedi içlerinden biri saçımı okşadı sonra diğerlerine sormaya gittiler en arkada oturan arap bir kıza gidip sordular en son kız müslümanım dedi demesiyle fight kavga başladı 3 üde kıza daldı baya pis dövdü Arap kızın şansı yoktu 1.60 40 kilo koyu tenli kapalı biri dövenler 1.70+ falandı kızı yere yatırıp dövdüler kızın burnundan çenesinden bile kanlar çıktı videoya çekti herkes en sonunda bana yavru kuşum diyen beyaz kız arap kızın gözüne parmagını sokucaktı halla müdahale etmediler en son ben ayırdım lütfen dururmusunuz oda insan dedim sonra durdular her ne kadar müslümanlardan dini kullananlardan bende nefret etsem cahilliklerinden dolayı arap kızada üzüldüm oda insan sonuçta birde bu kızlar duyduğuma göre Arap kızı öncedende dövüyormuş söylentilerde yayıldı biri arap kızın boynunda çivi izleri olduğunu söyledi kızın boynuna çivi çakmışlar sırf müslüman diye boynunda çivi izleri var diyorlar yalanmı doğrumu bilmem sadece çok pis dayak yediğini gördüm o kızın okuldan ayrıldı daha sonra aileside polise suç duyurusunda bulundu sınıftaki kızlar incelemeye alındı Amerika'da toplum neden bu kadar ırkçı ve cahil sizce? Bu olaylar psikolojimi çok bozdu Amerika'da yaşamak istemiyorum artık arkadaşlarımda var ama olay beni çok etkiledi neden böyleler?
Ben müslüman değilim birde türk olsam bile annem beni Amerika'da dogurmuş o yüzden uyum saglıyorum birde bende müslüman tipi yok mavi gözlü kumral sarı karışık eli yüzü düzgün bir tipim ondan aralarına alıyorlar sıkıntı fazla çekmiyorum ama anime severim birkeresinde PP fotom anime diye bir Amerikalı ile instadan tartıştım sen animesin falan diyordu anlatmak istemiyorum onu ama bana şiddet uygulayan hiç olmadı 1.90 boyunda falanım tırsıyor da olabilir ler ya da seviyorlarda olabilir ler bilmiyorum tam ama müslümanları zerre sevmesemde müslüman kıza yapılan eziyet psikolojimi fena bozdu ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer