Güncellemeler
+1 yıl
Ablama öyle diyemiyor ablam ayrı yaşıyor en ufak yanlışında anneme evine bir daha gelmem diyor annem ondan korkuyor bana ekonomik olarak da onlara muhtaç olduğum için çok eziyet ediyor bazen telefonu açmıyorum tötünü mü sayıyorsun diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sebepsiz yere demesi saçma olur, onun gözüne batman lazım demesi için, annenin gözüne ne batıyor ki sana böyle şeyler söylüyor?
E belki sebepsiz yere diyodur. Saçma olması yapmayacağı anlamına gelmez ki. Haksız olarak da göze batıyor olabilir.
Ne olursa olsun kocaman kızım öyle mi denir
Ben gidip çocuğuma durduk yere senin ağzına sica.. rm neden diyeyim mantıklı düşünür müsün
Yaşın da uygun evlenme gibi bir planın varsa erteleme derim
Saçma olması neden yapmayacağı anlamına gelir? Bazı insanlar saçma şeyler yapabilir. Ahlaklı bir insan nolursa olsun küfretmez. Sebepli olarak demek de mantıksız
Çok sorun etmek de iyi değil, benim annem de diyor lakin konuşup anlaşıyoruz bağırıp çağırmadan
Çok sorun etmezse artar. Belli ki senin annen gibi değil annesi. Küfretmek için haklı sebep olamaz
Ya tabikide eğer evlenmek gibi bir planı varsa ertelememeli bence eziyet gördüğü evde yaşamak zordur
Aç ağzını o da açsın g*tünü yapabiliyorsan yap de
Yani gerçeğe dokmedigi sürece sorun yok bence 😂😂
Çok ayıp ve yakışıksız
Bağır azarla
Siz iyimisiniz verdiğiniz tavsiyeye bakın be
@Buklelibirkiz344 gayet iyiyim ama sen iyi değilsin yorumuna bakılırsa. Anneyi haklı çıkarmak için elinden geleni yapıyorsun.
Napsın? Teşekkür mü etsin? Edepsize saygı duyulmaz. Nokta. Saçmalamışsın.
İnsanca konuşmak nerede kaldı hani medeniyet?
@Buklelibirkiz344 edepsiz biri insanca konuşmaktan anlamaz bu yüzden bağırıp azarlanması gerekir. Bu lafı o anne için söylemen lazım kız için değil. Medeniyetsizlik küfretmektir hadsize had bildirmek değil. Tam tersi olsa böyle demezdin. Anne diye savunuyosun
Herkes anne olmayı hak etmiyor
Aynen öyle haketmiyor. Kalbini ne kadar çok kırdığının farkındayım. Küfreden birinde zerre kadar kalite olmaz bu yüzden aşağılanmaya ve azarlanmaya layık. Sırf anne olması saygı duyman gerektiği anlamına gelmez. Doğurmakla anne olunmuyo. Böyle anne olmaz.
Sen de onlara nasıl anne olmalarını gururla göstereceksin gerçekten diyorum evlilik planın var ise erteleme
@Buklelibirkiz344 ama evlenince de küfredebilir bekarken olduğu kadar sık olmasa da. Annesini silmek ve azarlamak en iyisi.
En azından aynı evde yaşamazlar
@Buklelibirkiz344 evet iyi olur aynı evde yaşamamaları ama annesine haddini bildirmeli yine de çünkü kız haklı
Benim annem de aynı ya yıllardır
@annesinisevmeyenkız1 üzücü 😓
Gel sic de
Dalga geç
Yeni bölüm
Evden kac