yemekhaneye girdim benimle uğraşan ve hep arkamdan atıp tutan bir kız var oda geldi o kalabalığın için de sesini yükselterek bana yalan yanlış şeyler söyledi ve bu beni oldukça öfkelendirdi sonra küfür kıyamet tartıştık en bana bardak fırlattı bende ona cam sürahi fırlattım bir birimize girdik burada kim haklı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İkinizde
Haksızsınız
Ya ben haklıyim ben ben sen nasıl ikiniz dersin beni katarsın haa
Ne geçti eline peki
Önce tahrik etmiş ardından fiziki saldırı var ardından da savunma için zarar veya kesici bişey ile karşı koyma nerden baksan suç unsuru var orta da ya onun veya senin gözüne gelse kör olsan veya kesseydi? O zaman nolcak dı?
ilk o attı oo ooo
Belli oluyor tekrar etmene gerek yok
Ne yaptın peki sonra
Bütün herkes toplanıp ayırdılar bizi beni apar topar dışari çıkartıllar içeri kalabalık opmustu yayagara vardı
Bişey yaptın mı onu soruyorum
Darp uyguladın mı?
Hayır ama bana saldırdı
Tamam o zaman nefsi müdafaa yapmışsın bi nevi
Eğer zarar verseydin darp raporu ile mahkemelik edebîlirdi seni biliyorsunuz umarım
Zaten çok kalabalıktı beni apar topar çıkardılar dışarı her yer camdı zaten
Anladım neyse
Zaten ne alıp veremediği varsa o ayrı sıkıntı zaten
Ilk o cam bardağı fırlattı önüme bende öfkeliydim zaten önumde ki büyük cam sürahiyi onüne atınca herkes yüzünj kapattı eliyle
Kıyamet kopmuş
Herşeye hazırlıklı bulunun geçmiş olsun
Sonra işte beni apar topar çıkardılar dısarı ıcerde herkes vardı bağrış çağrış yaygara
Soruşturma geçirebilirsiniz veya işten ihraç edilebilirsiniz ne iş yapıyorsunuz
Ben niye oyle oluyorum ya ben ona zara bile vermedim sadece surahi attim yaa
Attın diye masum sayılmassın sonuçta tepki var
Her ikiniz de öyle dediğim gibi işten çıkarılabilir , veya ikinizden biri veya ikiniz de veya zarar vermekden de ceza kesilebilir ceza sanmam ama diğerleri olabilir
Özel de çalışıyorsanız gözünün yaşına bakmazlar emin ol !
Sende ne meraklısın işimden olmaya
Eger tepki vermeyip sürahi atmasaydın haklı olarak şikayet etsen hakkındı ama tepki verince karşı taraf dan pek farkın yok sonuçta suçlu hükmündesin
Ben meraklı değilim işinden olmana inşallah olmassın olacak olan olasılığın %70 ini söylüyorum yoksa banane senin işinden
Bak ilk o attı sonra ben bide onun yakınına attım ama direkt önüme attı sonra saldırdı
Ne haliniz varsa görün
Hayır sen beni haksız çikaramazsın sen bunu bana yapamazsınnnnn
Öyle bir yaparım ki varyaa
Hatta yaptım bilee haksızsın ve zavallısın
Ve bu arada daha fazla dinlemek istemiyorum bb
Baaak sen beni bilmeden etmeden bu yorumlara sahip olamazsın sen bana bu şekilde kafadan sağma konusamazsın
Ne yaparsın haa ne yaparsın banaaaaa
Ee amma uzattın ha yazma AA sıkıldım ne laftan anlamazsın ya ne halin varsa gör banane
Baak sen bana zavallı diyemezsın sen kendi pencerenden bakarak yorumlayamazsin beni kişi kendinden bilir işi
Bilmeme gerek yok tanımaya da sahip olmam için gerek yok ayrıca zaten fikrimi belirttim avukat oldum resmen çözüm söylerken size onun için de olacak olan ihtimali söyledim başka da bişey yapcak değilim tanımıyom etmiyom banane yani Allah Allah 🤔
Off tamam haklısın git Allah aşkına 😩