İnsanlığın selameti için, gece gündüz, karda kışta, yağmurda çamurda, aç susuz çalışan ve canını dişine takıp, memlekete hizmet eden insanlar sizce hangi mesleklere mensup kişilerdir?

İnsanlığın selameti için, gece gündüz, karda kışta, yağmurda çamurda, aç susuz çalışan ve canını dişine takıp, memlekete hizmet eden insanlar sizce hangi mesleklere mensup kişilerdir?
Bence ülkesinde görevini iyi ve temiz yapan herkes bir kahramandır özellikle doğaya saygılı hayvanlara yardımsever vatanın milletinin iyiliğini düşünen çevreye zarar vermeyen yerlere bir çöp bile atmayan bu vb. tarzı konularda ülkeye ve insanlara gerçekten sorgusuz sualsiz göstermeden görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan herkes birer kahramandır benim gözümde...
İşini hakkıyla yapanlar, karşılıksız başkasına faydası olmak için cabalayanlar, bireysel çıkarını toplumsal cikardan geri planda tutanlar, öylesine karşıdakine gülümseyenler, ağlayanla ağlayıp ona omuz olanlar sığınak olanlar, guzel anne ve baba olanlar vs.
Benim kahramanım babamdır gerisini tanımam
Şaka bir yana gizli kahramnar kimsesiz çocuklara sokataki hayvanara yardım edener ve bunu dile getirmeyip gösteriş etmeyener dir
Teşekkürler reiss
Babam 🌸🩷
Aynen öyle 🤍🌸
Teşekkür ederimm 😊🤍🤍
Cevap
4Cevap
Bence yaptığı iyilikleri kimsenin bilmediği veya tam ihtiyaç anında zor günde yanında olan insandır.. ve pelerine ihtiyacı yoktur
Kesinlikle doğru kardeşim 🙌
Merak etmeyin, hepinizi kurtaricam bir gün bekleyin biraz daha 😃😂
All yürüyen ego 😅
Sarkima eşlik et efullimmm😈😂
music.youtube.com/watch
Acılmadı bay ego 😅
Queen One Bites The Dust 😈
Ya bi git 😂
Detaya katılıyorum. İşini hakkıyla yapanlar tabii.
elektrik teknisyenleri
İyiliği göstermeden yapanlar
İnsanlara gizliden yardım edenler
kaçakcı mng
benim
öğretmenim dostum
eyw
reklam yapmadan ihtiyaç sahiplerine yardım edenler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?