Aile & Toplum Yanında huzurlu hissettiğiniz kişi kim? Adem_gun Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Huzur bulduğunuz kişi kim Aileden biri Es ya da sevgili Arkadaş Diger Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yanında huzurlu hissettiğiniz kişi kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Kimse yok. 0 0 Yorumla
zihinselsancı Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Peluş oyuncağım, insanlardan bir beklentim yok... duygulara bağlı düşünce ve davranışları değişen yaratıklara nasıl guveneyim jsjsjs 0 5 Yorumla zihinselsancı +1 yıl Bazen düşüncelere bağlı olarak ta duygular değişiklik gosterir cidden insanlardan daha tehlikeli kim var? Yorumla Bibakipcikcam34 +1 yıl Abartmıyor musun ababs Yorumla zihinselsancı +1 yıl Yok artık jdjsj Yorumla Bibakipcikcam34 +1 yıl 👀🤠 Yorumla zihinselsancı +1 yıl Dkdkd Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Varlığını bilmek bile huzurlu hissettiren biri var 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. " o " 1 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Allah (c. c.) ve Cemre Demirel 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Yanımda kimse yok 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Annemdi şimdi yok. 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ablam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimse yok.
RAKI SİGARA
Peluş oyuncağım, insanlardan bir beklentim yok... duygulara bağlı düşünce ve davranışları değişen yaratıklara nasıl guveneyim jsjsjs
Bazen düşüncelere bağlı olarak ta duygular değişiklik gosterir cidden insanlardan daha tehlikeli kim var?
Abartmıyor musun ababs
Yok artık jdjsj
👀🤠
Dkdkd
Varlığını bilmek bile huzurlu hissettiren biri var
My beloved husband, of course. 💖💕😍
" o "
Allah (c. c.) ve Cemre Demirel
Kedim annem oyuncak ayılarım
Eski sevgilim , hala daha aşığım ona
Yalnız olmak istiyorum hep 😁
Kendimden. Bile huzursuzum