Canım, kanım, en yakınım can arkadaşım, sırdaşım ❤️ beraber gülmek beraber ağlamak…..

Canım, kanım, en yakınım can arkadaşım, sırdaşım ❤️ beraber gülmek beraber ağlamak…..

Canım, kanım, en değerlim.. Annemden babamdan bana kalan en değerli miras.. Kız kardeş dost, arkadaş, sırdaş.. Bir ihtiyacım olsa ilk koşup gelecek insan.. Erkek kardeş ne kadar beni sinir etseler de benimle uğraşsalar da kıymetlilerim benim.. Küçükken annem bana emanet ettiğinde şu an çocuklarımı nasıl koruyup kolluyorsam üzerine titriyorsam kendim çocuk olduğum da bile onlarr için de öyleydi.. Ne kadar kızsam da kardeşlerim ailem söz konusu olduğunda başkasının karşısında dimdik olurum çünkü ben ablayım.. Göz bebeklerim benim.. Allah acılarını göstermesin inşallah..
Ben hep ablam olsun istemişimdir :D ama olmadı.. çünkü insan bazen kendini yalnız hissediyor. mesela annesi ile arası kötü oluyor. ya da karşı cinsle de samimi olamıyor ama işte abla kardeşiyle ilgileniyor yanında oluyor onu dinliyor her zaman.. :)
Cevap
11Cevap
İkiz kardeşlerim var. Kız kardeşim benim en yakın dostum diyebilirim erkek kardeşim ile ne kadar dişdişsekte canım ❤️
@hopss bu da sonradan kardeş kontenjanına dahil olan çok çok sevdiğim poncik kardeşim sığındığım limanım 😎😎❤️✨
Ahahaha manyak ya😅
abim ne kadar sinir bir insan olursa olsun onu seviyorum kıymetli benim için ama çok egoist çıldırma basıyo bana
Kan bağıyla yollarımızı ayıralı çok oldu.
Artık insanları bana olan davranışlarıyla değerlendiriyorum.
Abim benim her şeyimdir. Dostum, sırdaşım, arkadaşım... Bu hayatta gözü kapalı güvenip sırtımı yaslayabileceğim tek insan. İyi ki var ✨
kardeşim ; evladım gibi ❤️böyle bazen ona bir şeyler olabileceği aklıma geliyor da gözlerim doluyo açıkcası
Kardeşlerim en yakın arkadaşlarım iyi ki varlar
Ha ben ha onlar. Çok fazla şey ifade ediyorlar ama kelimeler yetersiz.
Bir ablam var o bir yana diger üç abim bir yana ♥️
Çağdaş kandaş karındaş Arkadaş yoldaş sırdaş her şey ya
Merak etme hiç birisi sana gözünün üzerinde kaşın var diyemez, ben varken 😅
Kardeşlerim var en büyükleri benim onlar benim canım ciğerim kısaca herşeyim diyebilirim.
Kız kardeş iyidir cidden canım sıkıldıkça döverdim ah mesafeler 🤔
Abilerim baba yarım dostum sırdaşım her şeyimdirler. Yerim onlarıı sjs💞
Hımmm pek bir şey değil
Olsada olur olmasada olur diyorum
Ablam yok keşke 💔
abim iyi ki yok🙄
Kendi canimdan biri gibi olur.
Canımız kanımız
İş mal paylaşımına gelince seni görmek isteriz.
Canımın içi canım kardeşim
iki bedende tek can
Çok seviyorum hepsini 🥰
Hiç bir şey
oğlum her seyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?