Aile & Toplum Arkadaşlarınızla her şeyinizi paylaşır mısınız? Adem_gun Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar arasında her şey paulasilmali mi Evet Hayir Duruma gore Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşlarınızla her şeyinizi paylaşır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Gerçek dostuma anlatırım tabi ki de 0 0 Yorumla
Seanaajaja Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hayır kimseye o kadar güvenmiyorum kendi kendime anlatır endişesiz hareket ederim. Kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemeyiz herkesin yüzü farklı. 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Bazen bazı şeyleri kendimle bile zor paylaşıyorum, sanırım artık bunu halledebiliyorum ama. 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı. Yemek kıyafet vs paylaşırım ama başka bir şey paylaşmam 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır her şeyimi paylaşmam asla 0 0 Yorumla
Rakıfeller Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Belirli şeyleri. Genelde icimde yaşarım 0 0 Yorumla
darrr10 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Ben paylaşmadan duramam illaki patlatıcam yani 😂 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Duruma göre.. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Her şeyi değil. Bilmesi gerektiği kadar 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gerektiği kadar 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı. Bazen söyleyemem 0 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Hayır tabiki 0 0 Yorumla
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 879 cevap paylaştı. Paylaşmam 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı. Evet ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gerçek dostuma anlatırım tabi ki de
Hayır kimseye o kadar güvenmiyorum kendi kendime anlatır endişesiz hareket ederim. Kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemeyiz herkesin yüzü farklı.
Bazen bazı şeyleri kendimle bile zor paylaşıyorum, sanırım artık bunu halledebiliyorum ama.
Yemek kıyafet vs paylaşırım ama başka bir şey paylaşmam
özelimi hiçkimseyle paylasmam
Hayır her şeyimi paylaşmam asla
Belirli şeyleri. Genelde icimde yaşarım
Ben paylaşmadan duramam illaki patlatıcam yani 😂
Duruma göre..
Her şeyi değil. Bilmesi gerektiği kadar
Hayır
Gerektiği kadar
Arkadaşım yok
Hayır
herkese değil tabi