Aile & Toplum Havalar nasıl yaşadığınız şehirde? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kafama bir şey uçtu ya karşı evden 😂bu kadar yağışlı ve fırtınalı olmamıştı daha önce. Havalar nasıl yaşadığınız şehirde? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Ankara da havalar soğuk biraz.. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Burada bayaa esiyor lanet kış geldi Yine palto, yine gocuk, yine odun, yine kömür yine sövgü kara kışa 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biraz soğuk fazla değil henüz 0 0 Yorumla
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Yaz gibi. Doğru düzgün soğumadı hava hala mersin'de 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güneşli akşamları soğumaya başladı ama diğer günler çok güneşli ne kış geldi ne sonbahar 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. İstanbul bugün bahar havası vardı tişört ile dolaştım 0 0 Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. ay keşke buraya da yağmur yağsa 2 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu akşam biraz serindi ilk kez kısa kollu üşüdüm 0 0 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bugün biraz dindi.. dün fırtına vardı 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bu gün gayet iyiydi 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ankara 'da fırtına var 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ilık ve normal yağış gözükmüyor. 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gökgürültülü sağanak yağış var şu an soğuk 0 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% +1 yıl evet dışarısı fena burdada.. gece başladı. 0 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Alanya sıcak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu Yorumla _GeceMuhafızı_ +1 yıl Çok değil ama gündüz kısa kollu duruluyor, akşam bazı zamanlar çorap polar giyerim Yorumla _GeceMuhafızı_ +1 yıl Gitmeye karar verdim ↗ fikrini merak ediyorum Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yağmurlu ve güzel. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Güzel değil korkutucu Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Sarılacak birisi yok mu Yorumla Soran +1 yıl Kim kimi kurtaracak Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Vahhh vahhhh 😀 Yorumla Soran +1 yıl Komik değil Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Kesinlikle 🙄 Yorumla Soran +1 yıl 🤧 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Soğuk 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Kapalı 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yağmur yağdı biraz. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Soğuk ama açık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ankara da havalar soğuk biraz..
Burada bayaa esiyor lanet kış geldi Yine palto, yine gocuk, yine odun, yine kömür yine sövgü kara kışa
Biraz soğuk fazla değil henüz
Yaz gibi.
Doğru düzgün soğumadı hava hala mersin'de
Güneşli akşamları soğumaya başladı ama diğer günler çok güneşli ne kış geldi ne sonbahar
İstanbul bugün bahar havası vardı tişört ile dolaştım
ay keşke buraya da yağmur yağsa
şu an yağmurlu
Bu akşam biraz serindi ilk kez kısa kollu üşüdüm
Bir güneş açıyor birden sonuyor
Bugün biraz dindi.. dün fırtına vardı
Bu gün gayet iyiydi
Ankara 'da fırtına var
Havalar soğumaya başladı
Ilık ve normal yağış gözükmüyor.
Gökgürültülü sağanak yağış var şu an soğuk
evet dışarısı fena burdada.. gece başladı.
Ankara da fırtına var
Yağmurlu dude ama fırtına yok
İstanbuldamısın?
İzmir
Alanya sıcak
Çok mu
Çok değil ama gündüz kısa kollu duruluyor, akşam bazı zamanlar çorap polar giyerim
Gitmeye karar verdim ↗ fikrini merak ediyorum
Yağmurlu ve güzel.
Güzel değil korkutucu
Sarılacak birisi yok mu
Kim kimi kurtaracak
Vahhh vahhhh 😀
Komik değil
Kesinlikle 🙄
🤧
Soğuk
Mersin sıcak
Kapalı