Kızlar annmin alah belasını versin bizi rezil etti cinselik şarkilar açti onu nasıl idare edicem ?

Arkadaşlar 5 gün önce abimin arkadaşları geldi bize biri 1. cerah doktoru 2. Mimar 3. Muhendis 4. Asker 5. Side asker bize geldiler bugün annem onları kaçmaktan beter etti hergün annem onların yüzüne sürat asıyor annem onara yemek yapiyor onların kıyafetlerini yıkıyor allah var adamlarda bize yardım ediyorlar misafir oldukları kalde toparliyorlar bulaşık yıkıyorlar ama gidecek yerleri yok ev bulana kadar bizde kalacaklar annemin bi hastalığı var bu misabur doktor anneme ne yapıcağını söyledi ama anem hiç bir şeyi beğenmiyor sabah onlara kahvaltı hazırlarken onlara bedua etti zehirlediler dedi bende anneme düzgün konuş dedim adamlarda duydular tamı adamlar çok nazikler edepliler bu şerefsiz annem sonra gidip aşk ve edepsiz + 18 ve cinselik şarkıları açtı rahatsiz edicek şekilde sonra annemin odasına gittim kis dedim telefon sesini dedim sonra kisti ben kapitan çıkar çıkmaz sesi tekrar yükselti sonra adamlar rahatsiz oldular sonra abim anneme kıs şu telefon sesini dedi sonra kisti abim su asker olana saçlarını kesti traş etti banyoda sonra annem şişi geldi onun dediğine göre sonra o asker olanı apar topar banyodan çıkartı adam banyo yapıyordu ya ben düvelerimi 2 gündür tutuyorum sesimi çıkarmadım o 5 dakika bile tutamadı ya sonra annem abime abimin arkadaşlarını yanında ona bedua etti sonra ben banyoya girmek istedim sonra hayir girme dedi sonra banyoya girmiyim diye beni dövdü saçımdan çekti allahtan adamlar görmedi onu bu annemi nasıl idare ederim çok ayıp etti ediyor da

Kızlar annmin alah belasını versin bizi rezil etti cinselik şarkilar açti onu nasıl idare edicem ?