Merhaba, bu olasılığın gerçekleşmesi 365'de 1 ihtimal aslında. Yüzdeye vuracak olursak sanırım yüzde 0,3 civarı falandır. Dolayısıyla böyle bir şeyin gerçekleşeceğini kolay kolay zannetmiyorum ama olur da gerçekleşti ben o anki duruma göre ya ikisini birden aynı gün, ya da 1 veya 2 gün arayla önce birini sonra diğerini çıkarırdım. Bu konuda çok keskin olmak istemem çünkü bir doğum günü için ilişkimizi her iki tarafla da bozmak istemem. Karşımdaki insanlardan da aynı anlayışı beklerim :)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşim ile annemi karşı karşıya getirmemek benim görevim. Ben annemi annem beni bir şekilde affeder ama ikisi birbirine el, birbirlerine bilemdirmemek gerekiyor. İkisinin yeri de ayrı, ama eşlerimizin ikinci annelerimiz olduğunu da biz erkekler kabul etmek durumundayız.
bence ayrım yapmaya gerek yok. yani ben eşimin annesiyle aynı gün doğmuş olsam ikimizi de aynı anda yemeğe götürse benim hoşuma giderdi. böyle basit konularda illa seçim yapmaya gerek yok
annem melek gibi olduğu için ben desem kocam değil senle kutlucam desem sen üşüttün mü kızım kafanı der 😂😂😂 o yüzden diyemem mecbur kocamda kocam derim 😂
ne kadar zor bi soru bu ya ikisinide aynı anda yemeğe cıkarırdım ama genelde kadınlar böyle şeylerden pek memnun olmuyor sonucta dogum günü başbaşa yemek yemek daha güzel gelebiliyor onu cıkarsak annemiz var çogu anneler aslında yüzümüze karşı pek sorun etmez ama o gece uyurken emin ol bir gözyaşı döker
İkisinide çıkarmam, doğdular diye yemek mi yenir. İkisinede hediye gönder bitti gitti. Sonra kupon yapıp tek maçtan yatmaya devam. Ulan milan yaktın bizi.