Büyük hayal kırıklığına uğradım?

Moralim çok bozuk canım çok sıkkın ben evliyim 2 çocuğum var 5 senedir çok mutlu bir evliliğim vardı eşim eski alkolikti bağımlıydı bunca zaman ağzina alkol koymadı ama bugün ben mesaideyim deyip alkol içmeye gitmiş sarhoş bir şekilde annesi ve annesinin eşi yani üvey babası eve getirdiler yürümeye konuşmaya hali yoktu onu öyle görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü elim ayağım titredi büyük bir hayal kırıklığına uğradım kafamda bitirdim o an bu evliliğin devam etmeyeceğini anladım gözümden düştü benim sevdiğim onca fedakarlık yaptığım çocuklarımın babası bu adam olamazdı bir de erkek kız karışık içmişler ben eşimin telefonunu kurcaladım içime bir kere kurt düştü sonra içtikleri ortamda iki kızın resmini çekmiş telefonda onu gördüğüm an bu evlilik bitti hayır gelmez dedim kafamda bitirdim çünkü benim yaşadıklarımı en yakınım olan kendi ablam yaşadı alkol yüzünden yuvası dağıldı şimdi iki çocukla babamın evinde yaşıyor aynısı şimdi başıma geldi ben çocuklarımı alıp kadın sığınma evine gideceğim kimse beni bulamayacak benim için en güvenli yer orası bu konuda kaynanam da benden yana o da oğlunu istemiyor hepimizi hayal kırıklığına uğrattı ben artık güvenmiyorum inanmıyorum artık kocam olarak da görmüyorum sadece çocuklarımın babası o kadar başka bişey değil şimdi ablamın neler yaşadığını çok daha iyi anlıyorum Allah böyle kocası olan kadınlara yardım etsin tez zamanda kurtulmayı nasip etsin ben eşimin beni aldattığından bile şüpheleniyorum artık alkol içen insan o kafayla her şey yapar o gördüğüm fotolardan sonra buna artık iyice eminim en çok canımı yakan şey...

Büyük hayal kırıklığına uğradım?