İki farklı dünyalara sahip olan erkek ve kadın, sahiden belatı muhabbeti hariç, neler hakkında muhabbet edip sohbeti ilerletiyorsunuz? Yani şöyle genel olarak bakınca şimdi; kadınlar dedikodu, makyaj malzemeleri, kombinler, aşk veya alışveriş gibi konuları seviyorken; erkekler ise araba, siyaset, futbol, karıkız veya ekonomi falan seviyor geneli örneğin.
Sahiden karşı cins ile muhabbeti nasıl başarıyorsunuz ve sabaha kadar giden sıkılmayan bir sohbete doğru yol alıyorsunuz, merak ettim?👀
şimdi şöyle ki bir erkekle konuşurken sınır bilmen gerekir çünkü erkeklerin düşünce yapısı çok farklıdır bir ortak nokta bulup onun üzerinden konuşulabilir mesela bende maç izlemeyi severim ve bunun hakkında konuşurum ama SARKINTILIK YAPMADAN yaparım bu işi.
Normal iletişim kuruyorum. Kimseye farklı davranmıyorum. Sadece ilgim olduğunda, umursadığımda daha farklı olabiliyor. Aynı ortak özellikler, aynı ilgi alanları muhabbet daha ilerletiyor bence. Daha çok merak hissi uyandırıyor. Benzerlikler çekici geliyor...
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Var mı ki? Yani hiç Watsons hakkında konuşan erkek görmedim ama sevgilisini kapısında bekleyen erkekleri gördüm😂
Var var. Benim exlerimden biriyle biz herşeyi konuşurduk hahah beni benden iyi bilirdi öyle diyeyim... Watsons hakkında konuşmadık elbet ama alışveriş yaptığımda fikir alırdım. Bazen onunla bir şeyler beğenir, seçerdim. Bir şeyler seçemediğimden değil. Maksat ilgisini daha çok çeksin, hoşuna gitsin. Aldıklarımı giyer ilk ona gösterirdim hoşuna giderdi falan filan haha O her şey hakkında konuşabildiğim ve rahat olduğum tek kişiydi diyebilirim. Erkekler normalde çok konuşanı çok çekmez bunu biliyorum. Ama onunla geveze olabiliyordun. hakkını yemeyeyim ama o da konuşkandı :d
Evet dediğin gibi sevgilisini kapıda bekleyenlerden var haha başka bir eximde öyleydi. Ama kapıda beklemiyordu ya. Direkt watsons'a dalıp yanıma geliyordu. sırnaşıp karar vermeme yardımcı oluyordu hahah ben kararsız olduğum için ya elimdekilerin hepsini alıyordum ya da birini seçmem için o bana fikir veriyordu. 😅
Siteden insanlarda tanıdım elbet. Bir sürü arkadaşım oldu. Kimisi yıllardır. Kimisiylede iletişimi bilinçli kopardım. Açıkçası muhabbeti pek iyi biri değilim. Yani biri konuşmadığı sürece konu açamıyorum. Sıkıcıyım. Ama konu bulunduğunda bazen eğlenceli olabiliyorum :d arkadaş canlısı biriyim zaten. Genellikle ben değilde bana mesaj atıyorlar. Hiç tanımadığım biriyle ancak sorularda bir iletişimim muhabbetim olduysa, merak ediyor tanışıyorum. Muhabbet elbet tıkanıyor. Ben cabuk sıkılan biriyim. Bir süre sonra içimden diyorum ki "keşke yazmasa, bir sussa " dediğim oluyor haha ama karşımdakine susunca susuyorum. Yani kendimi kasmıyorum aman yazarsa yazar , yazmazsa yazmaz, çokta fifi kafasındayım. Muhabbet ilerleiyorsa elbet konuşurum niye konusmayim ki? Muhabbetin ilerlemesi için iki tarafında birbirini merak etmesi ve ortak benzerlikleri olması gerektiğini düşünüyorum. Benzerlik olmadığında konuşmalar hep tıkanır, sıkıcı gelir bence :d
Mesela şöyle söyleyeyim... Sen korku filmleri , PlayStation falan seviyorsun. O tarz biri mi ilgini çeker? Yoksa tamamen zıt biri mi? Farklı yaşam tarzı, farklı film zevki, farklı karakterler... Elbette bazen zıtlıklarda birbirini çeker ama uyum sağlayamazsın. Zor olur. Örneğin sen asosyalsin diyelim ki o çok sosyal bu bir süre sonra belki sıkıntı yaratır. Sen evde dururken o gezmek isterse sürekli gezecek misin? ya da o romantik film seviyordur ya da fantastik falan hjhrjrh istememeye istemeye izlediğini düşün ne kadar sıkıcı. Sen film seviyorsun o tiyatro seviyor belki. Sen klasik müzik seviyorsan, o metal seviyor vs. Ve en önemliside aynı zevkten çok karakter bence. Sen çok durağansın belki , o huysuz inatçı belki kavgacı. ya da bunların tam tersi sende olabilirsin. Demek istediğim şu uyum çok önemli bence. O aura , enerji çeker... bazen uyum varsa zıtlıklarda güzel fakat yürümez bence. Aynı karakter, aynı ortak zevkten olanlar birbirinin dikkatini çeker uyum sağlar bence...
Benimde demek istediğim bu hahah zıtlık delirtir insanı :d Olmuyor yani o tarz ilişkiler. Sıkıcı ve dengesiz oluyor. Herkesin benzeri vardır mutlaka... Sadece henüz onunla tanışmadın :d Birini gerçekten istediğinde o sana gelmez. Sen hiç beklemediğin anda o kişiyi tanır ve seversin. Ve eminim ki öyle birini tanıyacaksın. Yani benzerin vardır ya :)
Görselde ve detayda anlattığın gibi kendini veya karşındakini şartlandırmayarak. Mesela ben siyaset, futbol, ülke gündemi, felsefe gibi konularda konuşmayı çok severim. Karı - kız muhabbetine de çok denk gelmişliğim var sohbet arasında merak etmesem bile.
Ayrıca herşeyin yeri ve zamanı vardır. Bel altı olarak tanımladığın cinsellik konusu da iki karşı cinsin de en çok merak ettiği, kulak kabarttığı konular arasındadır. Ama tabiki herkesle her şey konuşulmaz.
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bizimkiler tombala gibi hemen belaltına giriveriyor alakasız bir şekilde😂