Transseksüel bir kadın olacağım çünkü askerlikten kaçmak için yalan söyledim ve transseksüel bir kadın olduğumu söyledim. Ama kanıt istediler, bu yüzden şimdi bir kadın olmak zorundayım. Kadın olarak yeni hayatıma alışmam için bana ne tavsiye edersiniz?
Trans bir kadın olarak hayata nasıl uyum sağlayacağınız konusunda tavsiyeleriniz var mı?
Evet, haklısın. Ama kadın gibi giyinmek yeterli olmayacak çünkü hormon tedavisine başladığıma dair kanıt istiyorlar. Doktor bana hormon almaya başlamam için reçete verdi ve ben de bu kanıtı askerlik şubesine götürdüm.
Hayır, kadın olmaya zorlanmak benim için çok zor. Ama başka ne yapabilirdim ki? Yalan söylediğimi kabul mü edeyim? Bunu yaparsam kesin hüküm giyerim ve askerliğimi yapmak zorunda kalırım.
Askerlik hizmetinden kaçınmak için transseksüel bir kadın olduğumu söyledim. Ama hükümet kanıt istedi. Bu yüzden gerçekten transseksüel bir kadın olmak zorunda kaldım.
Hayır, kadın olmak istemiyordum. Erkek olarak yaşadığım hayattan gurur duyuyordum. Ama benden kanıt isteyeceklerini düşünmemiştim. Şimdi yalanım yüzünden kadın olmak zorundayım.
Ne yazık ki ülkeyi terk etmek için maddi imkanım yok. Ve eğer hükümete yalan söylediğimi söylersem, askerlik hizmetimi yapmak zorunda kalacağım ve muhtemelen yalan söylediğim için mahkum edileceğim.
Evet, çok zor. Hormon tedavisine başladım ve doktor reçetesini kanıt olarak askerlik şubesine götürdüm. Asla yalan söylememeliydim. Artık bir kadın gibi yaşıyorum. Makyaj yapmayı, topuklu ayakkabılarla yürümeyi öğreniyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bi süreliğine karı kılığında dolan sonra sal gitsin 7/24 seni izlicek halleri yok
Evet, haklısın. Ama kadın gibi giyinmek yeterli olmayacak çünkü hormon tedavisine başladığıma dair kanıt istiyorlar. Doktor bana hormon almaya başlamam için reçete verdi ve ben de bu kanıtı askerlik şubesine götürdüm.
Karıya dönüşmek için her türlü çabayı sarf ediyosun. senin de inceden bi hoşuna gidiyo hadi hadiiiiiii
Hayır, kadın olmaya zorlanmak benim için çok zor. Ama başka ne yapabilirdim ki? Yalan söylediğimi kabul mü edeyim? Bunu yaparsam kesin hüküm giyerim ve askerliğimi yapmak zorunda kalırım.
@oyleyadaboyle7 Eğer gerçekten erkek olsaydı, askerliğini yapardı.
gerçek değil bee cksşkxlakx sağ alta bak yazı var biyerden almış fotoyu kendince fantezi yapıyor
@sudeniyekisaki Fotoğraftakinin ben olduğumu hiç söylemedim, tabii ki internette çekilmiş bir fotoğraf.
ok
knk gay olduğunu söylesen zaten almazlardı niye transım dedin slk mısın
Kanıt isteyeceklerini düşünmemiştim.
Askerlik yapmadim ama kadın olmak daha zor gibi.
Evet, ama ben kadın olmak istemiyordum. Ama bu yalanı söylediğimde kanıt isteyeceklerini düşünmemiştim.
Kendini olduğun gibi kabullenip sev her ne kadar dünya şerefsizlerle dolu olsada
Ne yazık ki yalanım yüzünden artık bir kadın olmak zorundayım.
Ne yalanı?
Askerlik hizmetinden kaçınmak için transseksüel bir kadın olduğumu söyledim. Ama hükümet kanıt istedi. Bu yüzden gerçekten transseksüel bir kadın olmak zorunda kaldım.
Ohoo bunu hiç istedin mi gerçekten
Hayır, kadın olmak istemiyordum. Erkek olarak yaşadığım hayattan gurur duyuyordum. Ama benden kanıt isteyeceklerini düşünmemiştim. Şimdi yalanım yüzünden kadın olmak zorundayım.
Ooo yol yakınken geri dön ya da ülkeden kaç ne bileyim 😄😄😄
Ne yazık ki ülkeyi terk etmek için maddi imkanım yok. Ve eğer hükümete yalan söylediğimi söylersem, askerlik hizmetimi yapmak zorunda kalacağım ve muhtemelen yalan söylediğim için mahkum edileceğim.
Yani cinsiyet değişimini bunlara tercih mi ediyorsun? Ne kadar hüküm yersin?
Cinsiyet değiştirmeyi tüm bunlara tercih ederim. Bir erkek olarak hayatımı kaybetmenin yasını tutmak kolay olmasa bile.
Zor hayatın olur Türkiye'de. Ekonomik gücün yoksa kendini satmak zorunda kalırsın
Ben fakirim.
olaya bak aq başka çare yokmuydu, 2 yıl git sonra dön eski haline sen bahane arıyon
E sen erkek olarak daha yakışıklıymışsın
Katılıyorum. Ne yazık ki yalanım yüzünden artık bir kadın olmak zorundayım.
Hayır bence erkek olarak kal. Git 6ay yap gel mahvetme kendini
Yalan söylediğimi kabul edersem, sadece askerlik hizmetimi yapmak zorunda kalmayacağım, aynı zamanda yalan söylediğim için ceza da alabilirim.
Al. Ne olursa olsun karakterinden önemli değildir. Bence kendini değiştirmen büyük hata olur
Bilmiyorum...
Sırf 6 ay için tüm hayatını değiştirmeye değer mi
Evet, ama şimdi sadece askerliği değil, hapishaneyi de riske atıyorum, çünkü askerlikten kaçmak için yalan söylemek ciddi bir suç.
Kaç verecek verse verse nedir ya.
Ne gerek vardı dayi ya
Askerlik hizmetinden kaçınma.
Ama kanıt isteyeceklerini düşünmemiştim.
kesin troll soru da neyseee
Geçmiş olsun uyum zor
Evet, çok zor. Hormon tedavisine başladım ve doktor reçetesini kanıt olarak askerlik şubesine götürdüm. Asla yalan söylememeliydim. Artık bir kadın gibi yaşıyorum. Makyaj yapmayı, topuklu ayakkabılarla yürümeyi öğreniyorum.
İlticaya başvur
Giyim davranış
Hiç transa geçmedim bilmiyorum
Öyle bir eğilimin var mı
Zor kirvem zor
Alışırsın