Aile & Toplum Türk erkekleri neden çok tatlı 💘? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Türk erkekleri neden çok tatlı 💘? Güncellemeler+1 yıl Hepinizi yerimmmmm 💋💋💋 Türk erkekleri neden çok tatlı 💘? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
eLzaa123 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Kanka bu sırrı zorla açıklattığın için pişman olcaksın bizzat şahit oldum gotunde kurumuş bk vardı gördüm yani. Ulen zırtapoz oğlan bi tuvalete gitmedin mi hiç 0 0 Yorumla
Sҽɳʂԋι Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşağılanmaya alışmışız ki bu soruya ne tepki vereceğimi şaşırdım 😀 0 3 Yorumla eLzaa123 +1 yıl Estağfurullah Yorumla Soran +1 yıl Aşk olsun başımızın tacısiniz siz 🤣🤣🤣 Yorumla Sҽɳʂԋι +1 yıl Eyvallah 😀 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Aşktan yaşa şansım hiç gülmedi ve bu saatten sonra da gülmeyecek sanırım. Karşı cinsin dediklerine de güvenmiyorum maalesef. 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. İlginç bir tür ile karşı karşıya olabiliriz 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla _Expendable +1 yıl Numune alip İsviçreli bilim adamlarına göndermek lazım vallla bak 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Kimi 🤣🤣 Yorumla _Expendable +1 yıl Senden bir parça kuzum Yorumla Soran +1 yıl Neden yaaas Yorumla _Expendable +1 yıl İncelesinler diye Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Tatlı mı? Ay ben şok😱 1 8 Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl 😅😅senin yorumuna neden bu kadar güldüm Yorumla BloodyGamer +1 yıl Bence yoruma değil soruya güldün de benim yorumum üzerinden gülüyorsun gibi 😂 Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl Yok yaa ay ben şok dedin yaa cok gülesim geldi 😅😅nasil bir kralsın yaa Yorumla BloodyGamer +1 yıl Güldürmekte bir sanat değil midir kral? 😄 Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl Oyledir bro sen iyi yaşa 😅😅 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Cümlemize inşallah 😄 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂❤️ Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl Amin insallah Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bugün Bayram mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tatlış şeker minnoş kızımız da gelmiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İşte bazılarına tatlı oluyorlar bazılarına zehir… 0 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tatlı mıyım gerçekten yicen mi sen beni 🥺 0 0 Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Evet çok tatliyor. Maymun Charlie'de çok tatli 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. sağ ol sen de öyle :D 0 0 Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Sağ ol canım benim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla Yzlmm +1 yıl Sen nerelisin canim Yorumla Soran +1 yıl Adana Yorumla Yzlmm +1 yıl Hmmmm güzel misin cinku adana kızı çok güzel olur Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Teo6099 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Teşekkür ederimmm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla Teo6099 +1 yıl Sendeee tatlisinnnn🌺 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. Al senin olsunlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam 😂 Yorumla Uyayeh +1 yıl Dkfkfkkfkff Yorumla
Delikanlı126 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Valla mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yesssss Yorumla Delikanlı126 +1 yıl Ahaha gulerim buna Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Delikanlı126 +1 yıl Oyle Yorumla
sivasewerim Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl bacım körsün sanırım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yooo miyopum 😂😂😂 Yorumla
banafurkanderler Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Saol saol 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Rica Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Bendemii ckfkd 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Evet evet sfhkbsfjvsgheh Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Hadi evlen benle Yorumla Soran +1 yıl Hâlâ parmağımda yüzük göremedim 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣😂 Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Bekliyorum Yorumla severobeni +1 yıl sana inanmıyorum yiğit beni nasıl aldatırsın Yorumla MrYiğitbey +1 yıl @severobeni aha sıçtık yakalandık Yorumla severobeni +1 yıl beni beni Yorumla MrYiğitbey +1 yıl @severobeni o ilk askimdi sen i son askimsin Yorumla severobeni +1 yıl zort Yorumla MrYiğitbey +1 yıl @severobeni osurdunmu sen djdjd Yorumla severobeni +1 yıl ahaha çok komikkk Yorumla MrYiğitbey +1 yıl @severobeni olabilir ya insanlık hali Yorumla severobeni +1 yıl 🤔 Yorumla MrYiğitbey +1 yıl @severobeni sen neden benle ugrasiyosun da Yorumla severobeni +1 yıl evett şimdi seninle uğraşabilirim şu an müsaitim aşfölaös Yorumla MrYiğitbey +1 yıl @severobeni neden benle ugrasasin ben yanlis anladim ksusura bakmayin Yorumla severobeni +1 yıl sonuçta beni aldattın seninle yğraşmam gerekiyo Yorumla MrYiğitbey +1 yıl @severobeni ben sapigim sen baskalariyla ugras fjfjdjd hadi iyi geceler Yorumla severobeni +1 yıl ne kadar da açıksözlü alldöaöd Yorumla MrYiğitbey +1 yıl @severobeni iyi degilmi iste dalasma dolas Yorumla severobeni +1 yıl sus artık bee vır vır vır Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden türko Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Bk gibiyiz Yorumla Soran +1 yıl Sus tatlı diyorsam tatlıdır otur Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Değil Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı. Teşekkür ederiz :D 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Türk oldukları için 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hepsi senin olsun. 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Senin ırkın kim 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Türküm ne alaka Yorumla u KasiKesh +1 yıl Sanki öyle bir izlenim verdi Yorumla Soran +1 yıl Ne izlenimi Yorumla u KasiKesh +1 yıl Yabancı olma izlenimi Yorumla Soran +1 yıl Göçmenim ama Türküm Yorumla u KasiKesh +1 yıl Nereden göçmüş ataların Yorumla Soran +1 yıl Orta Asya ve Kafkas Yorumla u KasiKesh +1 yıl Tatar çekik gözlümüsün Yorumla Soran +1 yıl Evet ama Çinliler gibi değil Yorumla u KasiKesh +1 yıl Kazaklar gibimi Yorumla Soran +1 yıl Özbek ve Türkmenler gibi. Kazaklar Moğol gibiler Yorumla u KasiKesh +1 yıl Kazaklar tam çekik olmaz özbekler çinlilere andırır bak Yorumla Soran +1 yıl Asıl Özbekler az çekik olur. Kazaklarin cekikligi baya var ya Yorumla u KasiKesh +1 yıl Kazakların kuzey kesimleri ruslarla asimile olanlar çinlilerlerle değil Yorumla Soran +1 yıl Tabi her kazak çekik değil. Ama kazaklarda çok karıştı bazıları Ruslarla bazıları Moğollarla. Ben Moğollarla karışanlari hep gördüm sosyal medyada Yorumla u KasiKesh +1 yıl Genelde boyları uzun olur kuzeyde yaşayanlarının senindemi öyle Yorumla Soran +1 yıl Hayır benim boyum kısa Yorumla Soran +1 yıl Senin ırkın ne Yorumla u KasiKesh +1 yıl Atalarım Türkmenistan ordan İran horasan ordan Erzurum ordan Diyarbakır ordan Ankara'ya göçe göçe atlarlar gelmişler Yorumla u KasiKesh +1 yıl Ben Ankaralıyım Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla u KasiKesh +1 yıl Kaşımdan gözümden belli hafif çekiktir Yorumla Soran +1 yıl Osmanlı erkeğine benziyorsun 😂 Yorumla u KasiKesh +1 yıl Öyleyim zaten milliyetçi adamım Yorumla
Görkem__91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Öyle miyiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yesssss Yorumla Görkem__91 +1 yıl Hmmm teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Degil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan neden tatli olsun Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi bingit ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pohlular 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden kız napmis Türk erkeği 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmiyorum varoşlar hepsi Yorumla Soran +1 yıl Bence tatlılar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kanka bu sırrı zorla açıklattığın için pişman olcaksın bizzat şahit oldum gotunde kurumuş bk vardı gördüm yani. Ulen zırtapoz oğlan bi tuvalete gitmedin mi hiç
Aşağılanmaya alışmışız ki bu soruya ne tepki vereceğimi şaşırdım 😀
Estağfurullah
Aşk olsun başımızın tacısiniz siz 🤣🤣🤣
Eyvallah 😀
Aşktan yaşa şansım hiç gülmedi ve bu saatten sonra da gülmeyecek sanırım. Karşı cinsin dediklerine de güvenmiyorum maalesef.
İlginç bir tür ile karşı karşıya olabiliriz
Neden 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Numune alip İsviçreli bilim adamlarına göndermek lazım vallla bak 🤣
Kimi 🤣🤣
Senden bir parça kuzum
Neden yaaas
İncelesinler diye
Tatlı mı? Ay ben şok😱
😅😅senin yorumuna neden bu kadar güldüm
Bence yoruma değil soruya güldün de benim yorumum üzerinden gülüyorsun gibi 😂
Yok yaa ay ben şok dedin yaa cok gülesim geldi 😅😅nasil bir kralsın yaa
Güldürmekte bir sanat değil midir kral? 😄
Oyledir bro sen iyi yaşa 😅😅
Cümlemize inşallah 😄
😂😂😂😂❤️
Amin insallah
Bugün Bayram mı?
Ne alaka
Tatlış şeker minnoş kızımız da gelmiş
Teşekkür ederim 🥰
İşte bazılarına tatlı oluyorlar bazılarına zehir…
Tatlı mıyım gerçekten yicen mi sen beni 🥺
Evet çok tatliyor. Maymun Charlie'de çok tatli
Ne olur al hepsi senin olsun.
O zaman afied dkdkrjrj
sağ ol sen de öyle :D
Sağ ol canım benim
Rica ederim 🌸
Sen nerelisin canim
Adana
Hmmmm güzel misin cinku adana kızı çok güzel olur
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimmm
Rica ederim 🌸
Sendeee tatlisinnnn🌺
Al senin olsunlar
Tamam 😂
Dkfkfkkfkff
Valla mi
Yesssss
Ahaha gulerim buna
Niye
Oyle
bacım körsün sanırım
Yooo miyopum 😂😂😂
Saol saol
Rica
Bendemii ckfkd
Evet evet sfhkbsfjvsgheh
Hadi evlen benle
Hâlâ parmağımda yüzük göremedim 🤣🤣
🤣🤣🤣😂
Bekliyorum
sana inanmıyorum yiğit beni nasıl aldatırsın
@severobeni aha sıçtık yakalandık
beni beni
@severobeni o ilk askimdi sen i son askimsin
zort
@severobeni osurdunmu sen djdjd
ahaha çok komikkk
@severobeni olabilir ya insanlık hali
🤔
@severobeni sen neden benle ugrasiyosun da
evett şimdi seninle uğraşabilirim şu an müsaitim aşfölaös
@severobeni neden benle ugrasasin ben yanlis anladim ksusura bakmayin
sonuçta beni aldattın seninle yğraşmam gerekiyo
@severobeni ben sapigim sen baskalariyla ugras fjfjdjd hadi iyi geceler
ne kadar da açıksözlü alldöaöd
@severobeni iyi degilmi iste dalasma dolas
sus artık bee vır vır vır
Değil
Neden türko
Bk gibiyiz
Sus tatlı diyorsam tatlıdır otur
Değil
Teşekkür ederiz :D
öleyız
Türk oldukları için
Aynen bizim kıymetimizi bilmiyolar
Bilmiyoz
Hepsi senin olsun.
O senin tetlılığın
Senin ırkın kim
Türküm ne alaka
Sanki öyle bir izlenim verdi
Ne izlenimi
Yabancı olma izlenimi
Göçmenim ama Türküm
Nereden göçmüş ataların
Orta Asya ve Kafkas
Tatar çekik gözlümüsün
Evet ama Çinliler gibi değil
Kazaklar gibimi
Özbek ve Türkmenler gibi. Kazaklar Moğol gibiler
Kazaklar tam çekik olmaz özbekler çinlilere andırır bak
Asıl Özbekler az çekik olur. Kazaklarin cekikligi baya var ya
Kazakların kuzey kesimleri ruslarla asimile olanlar çinlilerlerle değil
Tabi her kazak çekik değil. Ama kazaklarda çok karıştı bazıları Ruslarla bazıları Moğollarla. Ben Moğollarla karışanlari hep gördüm sosyal medyada
Genelde boyları uzun olur kuzeyde yaşayanlarının senindemi öyle
Hayır benim boyum kısa
Senin ırkın ne
Atalarım Türkmenistan ordan İran horasan ordan Erzurum ordan Diyarbakır ordan Ankara'ya göçe göçe atlarlar gelmişler
Ben Ankaralıyım
Güzel
Kaşımdan gözümden belli hafif çekiktir
Osmanlı erkeğine benziyorsun 😂
Öyleyim zaten milliyetçi adamım
asyalılar ayrı bir tatlı oluyor
Vallaha mı 🤔
Evet
Öyle miyiz
Yesssss
Hmmm teşekkürler
Degil