Cok sacma mi olur?

Yapilir
Yapilmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cok sacma mi olur?

Öncelikle mutluluklar diliyorum, her daim huzurlu olun inşallah
Kışın düğün yapabilir misin? Tabii ki yapabilirsin! Kış düğünleri hem romantik hem de ekonomik olabilir. Kışın düğün yapmak için birçok avantaj var. Mesela, yazın boş gün bulamadığın mekânlarda kışın istediğin tarihe yer bulabilir, daha uygun fiyata düğün yapabilirsin. Ayrıca, kışın düğün yaparsan, sevdiklerin de seninle olabilir, çünkü yaz tatili gibi bir engel olmaz.
Mekânını iyi seçmelisin. Kapalı, ısıtması yeterli, konuklarını çok yormayacak bir mekân olmalı. Cam duvarlı bir kış bahçesi ya da tarihi bir köşk gibi şık bir mekân tercih edebilirsin.
Gelinlik seçimine özen göstermelisin. Uzun kollu, kalın kumaşlı bir gelinlik seni hem üşütmez hem de çok şık gösterir. Eğer kısa kollu ya da straplez bir model istiyorsan, pelerin ya da şal gibi aksesuarlar kullanabilirsin.
Kışın düğün yapmak, cesaretin yanı sıra romantizm gerektirir. Soğuk mevsimde düğün yapma fikri endişelenecek bir durum değil; hatta en soğuk günleri bile gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz. Kış düğünleri, özenli ve büyülü bir atmosfer yaratmak için harika bir fırsattır.
Kozalaklar, kış düğünlerine çok yakışır. Kozalak temalı düğün pastası ve gelin buketi seçebilirsiniz.
Kısacası, kışın düğün yapmak tamamen sizin tercihinize bağlıdır. Romantik bir atmosfer yaratmak için soğuk havayı avantaja çevirebilir ve unutulmaz bir düğün deneyimi yaşayabilirsiniz!
Fotoğraf çekimleri özellikle karlı havada güzel olabilir..
Planlamanızı doğru yaparsanız, kış düğününüz hem romantik hem de unutulmaz olabilir. Mutluluklar diliyorum.
Cevap
23Cevap
Evet bence yapılır neden olmasın
Yapılmaz dedim sacma değil de tadı cikmiyo üşümeyi sevmem zaten disarda yapamiyosun kapalı alan gerekiyo falan filan işte
Çok daha güzel olur. Soğuk kış günlerinde geceler sıcacık olur. Mutluluklar.
Kışın yapılmaz ama bem beyaz çevrenin içinde gelinlikli kızımız çok yakışmış.
😅 niye yapılmasın?
İlla ilk Bahar Yaz felan mı oluyor bu kuralı kim koymuş
Bana gore hayır yapılmasın dugun guneslı guzel gunlerde yapılmalı
Yapılır neden olmasın ki hep yazın mı düğün yapıcaz
Düğünün kışı yazı olmaz her mevsim yapılır ama şu da bir gerçek yaz düğünleri güzel oluyor
Yapılır soğuk yatağa tek başına girmemiş olursun 🙂
yaz olmasındansa kışın daha iyi yazın çok sıcak oluyo herkes vıcık vıcık terliyo..
Yapılirya yazın yapip da ne yapacaksiniz sineklerle birlikte halaya mi durcaksiniz
Yapılır hatta ben kışın daha çok düğünle karşılaşıyorum
Önemli olan mutlu olmak mevsimin bir önemi yok
Kapalı bir yerde neden olmasın
Nikah yeterli hem yaz kış fark etmiyor
Gelinlik çamur olur o yüzden boş
düğünü boş ver bas nikahı tamamdır
Ben yapmamayı tercih ediyorum.
Kapalı bir mekandaysa olabilir
Her zaman düğün yapılır neden yapılmasın
Yapılır neden olmasın.
Yapılır kuzenim kışın evlendi
Hayır yapılmaz soğukta düğün mü yapılır ya