Çok acayipdir ki Erzurum çok sofi bir şehir olarak bilinir lakin hiçte öyle değil. Çoğu sonradan görme ve kadın manyağı. Aldatmayı bir spor haline getirip sürekli birbirleriyle yarışıyorlar. Üstelik en yakınınız bile olsalar iyi olmanızı asla istemezler. Çok kıskanç, alkolik ve aldatmaya meyilli bir toplum hem kadın hem erkek!! Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsun!
Erzurum hakkında bildikleriniz veya duyduklarınız?
Çok tutucu bir şehir, ramazanda seyahate gittik yemek yiyebileceğiniz bir yer sorduk vatandaşa neredeyse dayak yiyecektik öyle tutucu yer ama Erzurum kongresi yapilmis nene hatun kurtuluş kahramanı kadayıf dolması çağ kebabı döneri ile meşhur kentimiz
İlk kez bunları duyuyorum. Erzurumluyum, farklı farklı şeyler söylendi de aşırı abartı geldi bu anlattıklarınız. Sanki bütün erzurumlular ahlâksızmış gibi anlatmışsınız enteresan.
Erzurum tutucudur, çoğu dadaştır. Kendi hâllerine takılan insanlar genelde. Samsun veya Adana gibi bulaşkanlıklarını görmedim de duymadım da Allah için. Ya da kim kimin üstüne atlıyor olayını da duymadım.
Benim tanıdıklarım gayet efendi insanlardı. Sizin karşısına çıkanları bilemeyeceğim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her memleketin iyisi de var kötüsü de ama benim de kötü bir tecrübem oldu Erzurumlularla ilgili. az kalsın müteahhitin biri tarafından kazıklanıyoduk. Falat iyi olan arkadaşlarımız da var