Cok sinirli biri oldum?

Annem eskiden beri hep hastalik ve depresyon meraklisi, yani herkes gibi olamadim, bi dogru duzgun gunumuz gecmedi hep kavga, sesiz oldukca bana kotu davrandi. Otuz yasina geldim, dahada kaldiramiyorum sinirlerim yiprandi sonuc olarak artik sagligimdan oldum, ve kendime zarar filan vermeye basladim. Ben onun icin herseyi yaparken, o saglikli olmak icin hicbirsey yapmadi, cocuklugumdan beri psikolojisiyle ugrasiyorum ve cocuklugumdan yana hic bi guzel gunum yok, bitane bile arkadasim olmadi annemle ugrasmaktan, annem icin herseyi yaparim ama o benim icin birsey yapmiyo ve cok yoruldum, asiri unutkanlik basladi, dengem filan bozulmaya basladi, bazen ofke patlamasi yasayip herseyi kiriyorum, benim yasimdakiler evlendi coluk cocuga karisti ev bark aldilar is guc sahibi oldular, uzaga gidip calismak istiyorum, arabistana filan en uzak ulke, sizce mantiklimi? Artik biktim ya ona zarar vercem ya kendime, hergun bagirip cagiriyo, susmuyo, ya da ne kullansam sinirlerimi duzeltmek icin? Sigara alkol faydasi olmadi, hap filanmi kullansam? Stresten karacigerimde gitti hap kullanamiyorum, ne kullansam napsam? Strese karsi ne iyi gelir? Bitki caylarimi? ya da napim? Boksa filanmi yaziliyim?

Cok sinirli biri oldum?