Travmatik büyüyen kadınların hassas adamlarla ilişki kurmadığını erkeklere empoze ediyor.
Yani genelde kadınların sert mizaçlı, kadına iltifat etmeyen (50 tane adam iltifat ediyor sen etme) erkekleri tercih ettiğini söylüyor.
Hele bir de tabak çevirme var ki iki cins arasında uçurum yaratan bir şey. Yani bir hastalığı kadının ve erkeğin doğası olarak görüyor. Kadının ve erkeğin hep daldan dala atlama arzusunun önünü açan (bağlanma bozukluğu denebilir) bir şey bence redpill.
Kadınların hepsi böyle diyeceksiniz ama bence bu böyle değil. Kadınlar arasında bir cennette olduğunu iddia eden adamların da hasta olduğunu düşünüyorum. Yani o bir kadını bekleyemeyen adamlarda bir genelleme durumu söz konusu, karşı cinse saygı duyduklarını söyleselerde temel mantık kullanıp atmak ve saygı duymamak
Erkeklere maskulenlik adı altında gym salonları kuruldu çok fazla cepteki parayı almak için, kadına da estetik dayatıldı. İlk çağda hangi adam burnu yüzünden bir kadınla ciftlesmekten aşk yasamaktan vazgecti ki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer