Aile & Toplum Kızlar, çok korkuyorum nasıl geçecek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Evden Kızlar, çok korkuyorum nasıl geçecek? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
jeongguk1997 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Neyden? 0 40 Yorumla jeongguk1997 +1 yıl Evden nie korkuosun Yorumla Soran +1 yıl Evdeki insanlardan Yorumla detaysevenbiri +1 yıl hööğğğ yicekler seni ebdeki insanlar Yorumla Soran +1 yıl Bedenimde ölüyor ruhumda Yorumla Soran +1 yıl Ne dalga geçiyon popo Yorumla Soran +1 yıl popiş yazmıştım ne yazmış Yorumla Soran +1 yıl Küfür edilmiyor burdan Yorumla Soran +1 yıl ya Yorumla Soran +1 yıl Yok edilmiyor Yorumla Soran +1 yıl Neyse işte dalga geçme detay seven biri Yorumla jeongguk1997 +1 yıl Dövüyorlar mi anlamadım kiii anlatırsan anlicam Yorumla detaysevenbiri +1 yıl yaaaa ama sen oyun oynamak istmeiyo muyduuuun Yorumla jeongguk1997 +1 yıl Bişi sorcam soruyu soran kişi kaç yasindaaa Yorumla detaysevenbiri +1 yıl bence lise yaşlarınca Yorumla Soran +1 yıl A-ha malı sansürlemedi Yorumla detaysevenbiri +1 yıl oyunda değilsen adam gibi soruyoruz noldu neden korkuyosun diyr düzgün cevap verirdin popo falan saçmalamazdın Yorumla jeongguk1997 +1 yıl 17 falan o zaman Yorumla jeongguk1997 +1 yıl İstanbul'da yaşıyorsan gel gezelim acilirsin korkmazsin evden 😅 Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla detaysevenbiri +1 yıl dur lan beni de alın nolur çok sıkılıyorum Yorumla Soran +1 yıl Keşke birlikte gezseydik ğödjdündöcp Yorumla jeongguk1997 +1 yıl İstanbul'da misin Yorumla jeongguk1997 +1 yıl Lan ikiniz de İstanbul'da misiniz alooooo ajskdkkd Yorumla Soran +1 yıl Anam çok kötü davranıyor Yorumla Soran +1 yıl He Yorumla jeongguk1997 +1 yıl Eee semti de söyle yakinsak gezeriz annenden de uzak kalırsın biraz 😅😅 Yorumla detaysevenbiri +1 yıl ben evet Yorumla detaysevenbiri +1 yıl hayır hayır Yorumla detaysevenbiri +1 yıl buraya semti yamazyın bence bi instagramda gruo yapın ordsn konuşalım hsjfjsjfjsjnf Yorumla jeongguk1997 +1 yıl Hayat işte benim canım çok sıkılıo evde be Yorumla Soran +1 yıl Değilim ya Yorumla Soran +1 yıl Ama olsaydım iyi olurdu Yorumla jeongguk1997 +1 yıl Kabul ettimm Yorumla Soran +1 yıl Yaa ben ne olucam Yorumla detaysevenbiri +1 yıl soran sana diyorum kardeşim ablam Yorumla Soran +1 yıl Ö'höö😥 ğcndşüdncl Yorumla Soran +1 yıl Vay be Bi soru attım kanka yaptım ha Yorumla detaysevenbiri +1 yıl bende de telgram yok knk ya Yorumla Soran +1 yıl Az önce bir Instagram açtım Yorumla detaysevenbiri +1 yıl gizli üye olduğun için buraya yazaksın galibs Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl neyden korkuyosun 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evden derken biraz açıklasana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evli misin aile evinde misin yalnız mısın bi tıkırtı mı duydun neden korkuyosun Yorumla Soran +1 yıl Annem akıl hastası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hangimizin ki değil.. Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Neyden korkuyon
Neyden?
Evden nie korkuosun
Evdeki insanlardan
hööğğğ yicekler seni ebdeki insanlar
Bedenimde ölüyor ruhumda
Ne dalga geçiyon popo
popiş yazmıştım ne yazmış
Küfür edilmiyor burdan
ya
Yok edilmiyor
Neyse işte dalga geçme detay seven biri
Dövüyorlar mi anlamadım kiii anlatırsan anlicam
yaaaa ama sen oyun oynamak istmeiyo muyduuuun
Bişi sorcam soruyu soran kişi kaç yasindaaa
bence lise yaşlarınca
A-ha malı sansürlemedi
oyunda değilsen adam gibi soruyoruz noldu neden korkuyosun diyr düzgün cevap verirdin popo falan saçmalamazdın
17 falan o zaman
İstanbul'da yaşıyorsan gel gezelim acilirsin korkmazsin evden 😅
19
dur lan beni de alın nolur çok sıkılıyorum
Keşke birlikte gezseydik ğödjdündöcp
İstanbul'da misin
Lan ikiniz de İstanbul'da misiniz alooooo ajskdkkd
Anam çok kötü davranıyor
He
Eee semti de söyle yakinsak gezeriz annenden de uzak kalırsın biraz 😅😅
ben evet
hayır hayır
buraya semti yamazyın bence bi instagramda gruo yapın ordsn konuşalım hsjfjsjfjsjnf
Hayat işte benim canım çok sıkılıo evde be
Değilim ya
Ama olsaydım iyi olurdu
Kabul ettimm
Yaa ben ne olucam
soran sana diyorum kardeşim ablam
Ö'höö😥 ğcndşüdncl
Vay be Bi soru attım kanka yaptım ha
bende de telgram yok knk ya
Az önce bir Instagram açtım
gizli üye olduğun için buraya yazaksın galibs
neyden korkuyosun