Eşim seni sevmiyorum dedi?

Eşimle bir buçuk senedir evliyiz. Kaçarak evlendik küçüklükten beri tanışıyoruz. Yani bir buçuk senedir beraber emeklerimizle yuva kurduk çalıştık düğün yapmadık gelinlik giymedim felan durumu yok diye onun için herşeyi göze aldım bi sürü fedakarlık yaptım evlilikte ve sevgililikte olsun. Ama zamanla eşim değişti bi yere giderken söylememek arkadaşlarıyla içmek sinirlenince el kaldırmalar bu şekilde gidip iyi kötü devam etti babasının bizimle yaşamasını istedi bende rahat olamayacağımı söyledim sonuçta tesettürlüyüm ve evim de rahat olmak isterim babası sadece üç ay bizimle kaldı son zamanlar da sonra kendisi farklı eve çıktı eşiyle ayrı zaten. Yaşlı olsa bakardım ama gayet eli kolu sağlam bi adam. Neyse asıl konuya gelelim üç gündür konuşmuyoruz sebebi de beni ailesinin yanında hep dışlıyor verdiği paraları söylüyor benim maaşım borçlara gittiği için yardım ettiğim için başka kimden isteyebilirim ki? Sürekli bu böyle devam etti bunu söylerken kayın babam da oturmaya gelmişti bize gittikten sonra benimde zoruma gitti ve tartıştık ben kaçtığım için ve ailem arkam da olmadığını söylediği için çok rahat davranıyor oysa ki bütün cefasını ben çektim çok severek evlendim dün gözümün içine bakarak beni sevmediğini söyledi çocuğumuz yok boşanmak istiyor ama ben o kadar güçlü değilim ailemle yaşamak baskılarından sıkıldım ve hala çalışıyorum zaten birikimim de yok ne yapmalıyım 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Ailemle de yaşamak istemiyorum o evin baskısı kaçtığım için yüzleşmelerinden korkuyorum ben artık huzur istiyorum çalışmaya devam etmek ve kendim için yaşamak istiyorum tepkilerden çok korkuyorum çünkü onu o kadar savunuyordum ki beni herkese haklı çıkardı.
Eşim seni sevmiyorum dedi?