Durum onu gösteriyor danışcagim. Sığınma evine bile gidebilirim bilemiyorum. Şu an kaldığım evin tek odasina 6000 veriyorum doğalgazıı bile yok aybasinda 8000 verecekmisim salon ve diğer odayada yabancı uyruklu kızlar gelecekmiş sevgilileride olabilirmis ev sahibi firsatcilik yaptı gidiceksin yerim yok diye. Ya kabul eder klairsin ya da kendine yer bul git diyor.
Eskisi gibi olmuyor istemiyolar. Ağır kelimeler kullanıyorlar agrima gidiyor. Gururum var Sinirlerim çok bozuldu artık kendimi intihar dusuncelerinde buluyorum. Çok yoruldum gerçekten.
Aile evinde bir süre güvende oturup tez zamanda mantık evliliği ile güzel bir yaşantıya tekrar sahip olabileceğinizi düşünüyorum biraz daha barışçıl olmayı denemekte fayda var.
Çok derin diyologtan ziyade biraz daha çocuklar için karar aldığınızı geçici bir durum olduğunu ve güvenlik niyetiyle böyle bir şey istediğinizi rahatsızlık vermeden çözüm bulacağınızı açıklayın kavga çekişmeye lüzum yok bir süre alttan alsanız da bu zamanda kendinizi toparlamanız daha kolay olacaktır. Rica ediyorum hemcins desteği önemli tabii ki :)
5 bin çok uygun.. ev kiraları malum.. kadına sor bence🤷♂️yada yakındaki bi esnafa sor, buralardan ev kiralasam nedir ne diildir diye.. ya da muhtarı bul ona sor..🤷♂️
Maltepe sahildeki karavanlardan bahsediyorsun herhalde. Ordaki karavanlarda neler döndüğünü çok iyi biliyorum. Burada çaresiz bir kadın var siz onu kullanma peşindesiniz
@rashidov0 sen gel kahvemi iç. neler dönüyomuş konuşalım.. neyi kullanmaya çalışıyomuşum, nasıl bir itham bu? evimde tren yolunun tam karşısında.. bem çok eski maltepeliyim. sen nerde oturuyosun?
@rashidov0 gülsuyunda neler dönüyo onuda biliyosundur.. yaşın daha çocuk senin. benim gülsuyunda dükkanım vardı sen dünyada yokken.. baban arkadaşımdır. şimdi voş boş konuşma. yazın arabamın arkasına takar gezerim ben karavanla.. kışında oraya aylık 2500 kira verir park ederim.. banada illegal iş yapan varsada sokulamaz adamın aklını alırım..
Gülsuyununda ne bok olduğunu iyi biliyorum gülsuyunuda savunmuyorum. Ben genellemede yapmıyorum, ama burada çaresiz bir kadın var ve o karavan parkı tekin bir yer değil tekrardan söylüyorum genelleme yapmıyorum
Kadın tek odaya 5000 kira 5000 depozito istiyor. Tek başıma eve ciksam depozito kira emlak derken 50 bulur ki on bile veremem zar zor beş bin verebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tehlikeli değil mi ya, diğer odada kalanlara nasıl güveneceksiniz?
Canım tek başına gücüm. yetmiyor çocuğum var :( desteğim yok
Olmadı zaten. Kadın a vazgectimi soledim ısrarla ikna etmeye çalıştı iskillendim istemedim
Çok dikkat edin lütfen böyle şeyler tehlikeye atılmaz belediyeye başvurun gerekirse
Durum onu gösteriyor danışcagim. Sığınma evine bile gidebilirim bilemiyorum. Şu an kaldığım evin tek odasina 6000 veriyorum
doğalgazıı bile yok aybasinda 8000 verecekmisim salon ve diğer odayada yabancı uyruklu kızlar gelecekmiş sevgilileride olabilirmis ev sahibi firsatcilik yaptı gidiceksin yerim yok diye. Ya kabul eder klairsin ya da kendine yer bul git diyor.
Aile eviniz ne durumda? Anne baba?
Boşanmış kadın algısı yüzünden çok tartışma huzursuzluk yaşadık dayanamadım artık irtibatı kestik
Benim tavsiyem tekrar irtibata geçmeniz olur bu daha güvenli , en azından bir süreliğine
Eskisi gibi olmuyor istemiyolar. Ağır kelimeler kullanıyorlar agrima gidiyor. Gururum var Sinirlerim çok bozuldu artık kendimi intihar dusuncelerinde buluyorum. Çok yoruldum gerçekten.
Aile evinde bir süre güvende oturup tez zamanda mantık evliliği ile güzel bir yaşantıya tekrar sahip olabileceğinizi düşünüyorum biraz daha barışçıl olmayı denemekte fayda var.
Tekrar konuscagim bir senedir uğraşıyorum uzlasamiyoruz. Teşekkür ederim bu sitede ilk defa hemcinsim olumlu yaklasim konuşuyor gerçekten mutlu oldum
Çok derin diyologtan ziyade biraz daha çocuklar için karar aldığınızı geçici bir durum olduğunu ve güvenlik niyetiyle böyle bir şey istediğinizi rahatsızlık vermeden çözüm bulacağınızı açıklayın kavga çekişmeye lüzum yok bir süre alttan alsanız da bu zamanda kendinizi toparlamanız daha kolay olacaktır. Rica ediyorum hemcins desteği önemli tabii ki :)
Ankara kurtuluş sandım Bi an 😁
Hayır İstanbul
merkezde çok eski bi semt🤷♂️ermeni çoktur.
Peki nasıl sıkıntılı yermi
eh. uğşrruc işleri dönüyo sanırım, öyle diyolar.. çok eski tarihi semtte, günümüzde bozuldu.. eski nezih insanları terk etti diye bilirim.
Hadi ya :( korktum şimdi. napsam ki ya uygun ev yok. bu kadın dul tek yasiyormus tek odaya beş bin anlastik aile binası dedi
sor kadına bu çekincelerini... işyerin yakınmı oraya?
Evet
5 bin çok uygun.. ev kiraları malum.. kadına sor bence🤷♂️yada yakındaki bi esnafa sor, buralardan ev kiralasam nedir ne diildir diye.. ya da muhtarı bul ona sor..🤷♂️
Yarın gormeye gidicem korkuyorumda tuzaktir diye. Bi erkek olsaydi yanımda en azından başında biri var derdi yalnızım maalesef kimsem yok
gel karşıda idaeltepede sahilde karavanım var.. gündüzleri gidiyorum, gece kalmıyorum.. orada yaşa. bedava
Profilinde el fotoğraf olan beyfendimisiniz
evet
Hiimm
şeytani amaçla sölemiyorum. ihtiyacın varsa gel kal.. sabah kilitler gidersin.
karavanı tek bir kıza söyledim..
sende b. s. ç olmalısın
Nasıl? Anlamadim
söylediğim kızın nick name i
Yakın dakiklarda sizin bir soruda gorusunu gördüm 53. Yazıyor yasiniz burdada gizlisin 45 üstü yazıyor tahmini yuruttjm
bal harfleri
hmm.. tamam.. zekisin demekki🤷♂️.. neyse, art niyet arama teklifimde.. kalabalık karavan parkı, sahilde.. marmaray durağı 100 mt.
sağlam yer edinene kadar🤷♂️
Maltepe sahildeki karavanlardan bahsediyorsun herhalde. Ordaki karavanlarda neler döndüğünü çok iyi biliyorum. Burada çaresiz bir kadın var siz onu kullanma peşindesiniz
@rashidov0 sen gel kahvemi iç. neler dönüyomuş konuşalım.. neyi kullanmaya çalışıyomuşum, nasıl bir itham bu? evimde tren yolunun tam karşısında.. bem çok eski maltepeliyim. sen nerde oturuyosun?
Bende doğma büyüme maltepeliyim gülsuyuluyum. Oralarıda çok iyi biliyorum merak etme
varsa bildiğin bişiiler maltepe ilçe emniyet md. lüğüne git, ihbarda bulun.
@rashidov0 gülsuyunda neler dönüyo onuda biliyosundur.. yaşın daha çocuk senin. benim gülsuyunda dükkanım vardı sen dünyada yokken.. baban arkadaşımdır. şimdi voş boş konuşma. yazın arabamın arkasına takar gezerim ben karavanla.. kışında oraya aylık 2500 kira verir park ederim.. banada illegal iş yapan varsada sokulamaz adamın aklını alırım..
Gülsuyununda ne bok olduğunu iyi biliyorum gülsuyunuda savunmuyorum. Ben genellemede yapmıyorum, ama burada çaresiz bir kadın var ve o karavan parkı tekin bir yer değil tekrardan söylüyorum genelleme yapmıyorum
@rashidov0 dönen dolapları bende bilirim duyarım. beni ırgalamaz.. ama ailelerde var.. ayırt etmek lazım.. ben oranın yerlisiyim. maltepe çarşıda tüm esnaf tanır beni.. kızada üzüldüm, gelsin kalsın dedim. yanına polis alsın gelsin isterse referans olacaksa. iyiniyeti başka işlere yorumlarsan olmaz.. neyse hsyırlı günler
Hayırlı günler
Evdeki kişilere nasıl güveneceksin?
Korkuyorum ama nabayim tek başına kiraya cikmaya gücüm yok
Öğrencimisin çalışıyormusun?
Çalışıyorum
Kiraya ve fatura yeter anca para. Tek çıkıyor olsam
Kadın tek odaya 5000 kira 5000 depozito istiyor. Tek başıma eve ciksam depozito kira emlak derken 50 bulur ki on bile veremem zar zor beş bin verebilirim
Çalıştığım yer yakın mı buraya peki?
ya da tanıdığın bildiğinle bi eve çıksan daha iyi değil mi?
Kimse yokki etrafında öyle ya :(
Ne iş yapıyorsun iş yerin nerede?
Bende orada yaşıyotum kimseye takılma akar gider
Peki gece sokaklar nasıl
Aile binaları mahalleleri var mı? Güvenli komşuluklarin olduğu semttmi
Pis insanlar olabilir çıkmanı tavsiye etmem
Komşuluk artık kalmadı ki burada olsun
Ya korkutma beni vazgeveeim geldi. kadin yarın bekliyor gel bak dedi
İyi misin neden korkutayım senş
hangı sehır
Ora nerde
Şişliye bağlı galiba